Süha Demirtaş 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 arkadaşlar kanımca konu biraz dağıldı. ben drag veya ralli yapmak için almadım bu aracı. sonuçta beni fiat 126 bis'te sollayabilir. hiç sorun etmem araçta benimle beraber eşim ve iki çocuğum da var.ha tabi ki gaz pedalına basınca performansın yüksek olması her insanın hoşuna gider. orası ayrı ancak o zamanda yakıtı sorun etmemek lazım. o da maddi güçle alakalı bir konu. maddi durumum yakıtı sorun etmeyecek kadar olsa leon 2.0 tfsi cupra alırdım. "hem 5 litre yakıt yaksın, hemde panameralara selektör yapsın" tarzında bir araba henüz yok piyasada benim için önemli olan; tokluk hissi, ses yalıtımı, yol tutuş ve yakıt tüketiminin makul seviyelerde olması. bu özelliklerin hepsi bence bu arabada var. binip de beğenmeyen de olabilir. saygı duyarım. resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim. şu anda kütahya'da kar yağışı var. 3 gündür yağmur vardı, şimdi kara çevirdi. Yazdıklarım sizin konunuZda olabilir fakat sizinle alakası yok. Fakat yakıt sorun değilse neden cupra alıyorsunuz ki;), ibiza cupra alın panemaraya hem sello atın hemde basmayınca 5-6lt ile gezin 1 Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız cezasız sürüşler, bende leon sahibi olma adayıyım bakalım 1.4 TSI FR düşünüyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 1 Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 Hayırlı olsun Bunun üstüne 5-6 bin lira koyunca sıfır yeni kasa alınmıyor muydu? o paralara yeni kasa tabi ki alınabilir ancak 2006 yılından beri istediğim bir araçtı ve yeni kasası hiç hoşuma gitmedi. gittim inceledim bayide ancak içimde bir istek uyanmadı arabaya karşı sadece far tasarımı ve gündüz ledleri audi yi anımsattığı için şık olmuş gerisini beğenmedim. 1 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Rica ederim anliyorum. Hatta yeni kasayi karaktersizlikle sucluyorum gorunus olarak. Sadece fiyati bu acidan yuksek gibi geldi ki bana hic dusmez. Tertemiz binmenlzl dlerim tekrar. 1 Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 (düzenlendi) Rica ederim anliyorum. Hatta yeni kasayi karaktersizlikle sucluyorum gorunus olarak. Sadece fiyati bu acidan yuksek gibi geldi ki bana hic dusmez. Tertemiz binmenlzl dlerim tekrar. teşekkür ederim. 2012 model, 15000 km. de, boyasız olması ve 2 adet sıfır kış lastiğinin de (225/45/17 lastiklerin fiyatları malum) yanında hediye olması nedeniyle aslında bence normal gibi aracın ederi bu... ayrıca opsiyonel olarak alınan; esp, hill holder, 17 inç jantlar ve bluetooth araç kiti de var. aracı aldığım arkadaş kendisine renault grand scenic alacakmış c-max tavsiye ederim dedim. 17 Mart 2013 tarihinde Tarık Cihangir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 (düzenlendi) hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız cezasız sürüşler, bende leon sahibi olma adayıyım bakalım 1.4 TSI FR düşünüyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkür ederim. konunun başında da söylediğim gibi benim vag grup araçlara karşı hep sempatim olmuştur. 3 yıl passat 1.8T kullanıcısı olmamın bunda etkisi büyüktür vag grup araçlardaki sürüş keyfi, tokluk hissi, yol tutuş gibi özelliklerin hepsi leon da mevcut. tabiki segmentindeki araçlara göre kıyaslıyorum. bir passat ile mukayese edersem passata ayıp olur bence fiyatına göre gayet kaliteli bir araç. kardeşimde son kasa astra 1.4T var. onu da baya kullandım. astradaki sert süspansiyon leon da mevcut. ama bunun bilerek konulduğunu düşünüyorum sonuçta leon biraz sportif bir araç. 17 inç jantlar ve 225/45/17 lastiklerle de çok başarılı bir yol tutuşu var. iç kabin konforu ve donanımı zengin. sadece far sensörü ve yağmur sensörü koymamışlar. sonradan farkettim. yokuş kalkış desteği olan bir araçta böyle küçük şeyleri neden kısmışlar onu da anlamış değilim ama çok ta kullandığım donanımlar değildi zaten şimdilik bunları belirteyim ilerleyen zamanlarda tecrübelerimi burada paylaşırım 17 Mart 2013 tarihinde Tarık Cihangir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 dpf gibi bir karın ağrısı yok, gürültü az, çekiş yüksek, fiyat uygun. Daha ne olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 dpf gibi bir karın ağrısı yok, gürültü az, çekiş yüksek, fiyat uygun. Daha ne olsun. kesinlikle tdci gürültüsü ve fordun zayıf yalıtımından sonra leon inanılmaz sessiz ve tok bir araç 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 yağ eksiltme sorunu var mı bu modellerde? 1.4 lerde epey sıkıntı yaşayan var. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 yağ eksiltme sorunu var mı bu modellerde? 1.4 lerde epey sıkıntı yaşayan var. Benim 1.2 Tsi Yeti'de kaile alınacak kadar olmadı. İlla ki bir miktar oluyordur ama. Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 yağ eksiltme sorunu var mı bu modellerde? 1.4 lerde epey sıkıntı yaşayan var. Benim 1.2 Tsi Yeti'de kaile alınacak kadar olmadı. İlla ki bir miktar oluyordur ama. yapmayın tam heveslendik tsi leona içime kurt düştü şimdi nasıl ya yıllardır bulamadı mı ?bi çözüm vag sıfır araçta da olur mu?dediğiniz yağ eksiltme 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 yapmayın tam heveslendik tsi leona içime kurt düştü şimdi nasıl ya yıllardır bulamadı mı ?bi çözüm vag sıfır araçta da olur mu?dediğiniz yağ eksiltme Turbolu her aracın yağ eksilteceği bir gerçek. Aracın kullanma klavuzunda bile yazıyor. Normal sınırlar içinde olduğu sürece bir sıkıntı yok. Bir hata kusur değil yani. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 litresi 40 liralık yağı ekleyip durmayı sevmiyor insanlar. 2 Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 yağ eksiltme sorunu var mı bu modellerde? 1.4 lerde epey sıkıntı yaşayan var. şimdilik bir yorum yapamayacağım henüz 4 gün ve 270 km. oldu inşallah öyle birşey yaşamam. 1 Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Turbolu her aracın yağ eksilteceği bir gerçek. Aracın kullanma klavuzunda bile yazıyor. Normal sınırlar içinde olduğu sürece bir sıkıntı yok. Bir hata kusur değil yani. normal mi yazıyor!!!anlamadım sıfır araç alıcaz klavuzunda araç yağ eksiltir normal diye mi yazıyor,valla mert hocam bana hiç mantıklı gelmiyor yeni araçta yağ eksiltme olur mu ve çözümü yok öyle mi normaldir eksiltir diyorlar yani ilginç Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 normal mi yazıyor!!!anlamadım sıfır araç alıcaz klavuzunda araç yağ eksiltir normal diye mi yazıyor,valla mert hocam bana hiç mantıklı gelmiyor yeni araçta yağ eksiltme olur mu ve çözümü yok öyle mi normaldir eksiltir diyorlar yani ilginç Hocam her aracın bir miktar yağ eksiltmesi normaldir ki. Bu Ford içinde Honda içinde geçerli. Vw ye özgü bir şey değil yani. İlk çıkan 1.4 tsi'lar ve Polo Gti'da kullanılan motorlarda aşırı şekilde vardı bir süre sonra motora zarar veriyordu. Bunuda düzelttiler. Yani şuan sıfır alacağınız 1.2 tsi 1.4 tsi araçlarda ilk başta yarım bir litre yağ eksiltecektir. Bu normaldir. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 normal mi yazıyor!!!anlamadım sıfır araç alıcaz klavuzunda araç yağ eksiltir normal diye mi yazıyor,valla mert hocam bana hiç mantıklı gelmiyor yeni araçta yağ eksiltme olur mu ve çözümü yok öyle mi normaldir eksiltir diyorlar yani ilginç hocam, ford motorları değildir, yağı sık sık kontrol etmek lazım. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Ben servise 30.000bakımı için gittiğimde 15000km' de 1-1,5Lt civarı yağ eksiltebileceğini söylemişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Hocam keyfinize bakın ya 5.000km'de iken bir gidin servise yağ seviyesine baksınlar tamamdır.Daha yeni benim bir arkadaşım leon fr TSI'sini 15.000 bakımına soktu.Araba 15.000km'nin 10.000kmsini tam gaz gitmiştir Like it 1 Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 hocam, ford motorları değildir, yağı sık sık kontrol etmek lazım. valla doğru diyon hocam bineceksin gideceksin,yok yağıydı,suyuydu,tuzuydu neymiş soğudum biraz açıkcası Hocam keyfinize bakın ya 5.000km'de iken bir gidin servise yağ seviyesine baksınlar tamamdır.Daha yeni benim bir arkadaşım leon fr TSI'sini 15.000 bakımına soktu.Araba 15.000km'nin 10.000kmsini tam gaz gitmiştir oh biraz rahatladım öyle kıl tüy takmam ama sorun yaşamak da istemem hep hayalimdi tsi golf,şimdi leon hoşuma gitti hem daha uygun yani o yüzden kurt düştü içime 1 Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 arkadaşlar ancak bugün fırsat oldu resim çekmek için buyun aracın resimleri. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts