İçeriğe Yönlendir

Orjinal Body Kit Fiyatı ?

İnanç AKTI

Recommended Posts

İnanç AKTI

Arkadaşlar merhaba,

Dün aracı aldığım yerle görüştüm.Adamlar biz hiç bunu takmadık fiyat konusunu bilmiyoruz diye bir cevap verdiler.Hayretler içinde kaldım.Koskoca Otokoç body kit fiyatı veremedi bana.Bu bodykit fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ?

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

nasil bi body kit istiyorsunuzki fiyat verememiş :D merak ettim :D resimvarsa daha iyi yardımcı oluruz ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

Aracı aldığım satış temsilcisini tanıdığım için şikayet vb. gibi şeyler ayıp olur.Neyse kendileri bilirler.Başka servisle görüşürüz bizde :)

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

boya montaj işçilik 1500 TL civarı fiyat çıkarırlar (orjinal ürüne) marşpiyeller hariç.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

boya montaj işçilik 1500 TL civarı fiyat çıkarırlar (orjinal ürüne) marşpiyeller hariç.

Hımm, orjinal bir ürün için fena fiyat değil aslında ama bu kadar para bağlanır mı onu düşünmek lazım. Bilgi için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

Nihayet fiyat aldım :) makyajlı kasanın body kiti ufakta olsa farklıymış.Marşpiyel tek kapı için varmış şuan için o nedenle fiyat almadım.Spoiler 465 tl, ön tampon eki 405 tl, arka tampon difüzörü 495 tl işçilik boya yaklaşık 300 tl tutar dediler.Düşünme aşamasındayım :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ön tampon eki? orjinal ford? linki örnek fotoğrafı var mı?

Yorum bağlantısı
Burak Ekici
:shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: o ne ya uçmus bunlar spoiler 2012 lerden farklımı
Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

ön tampon eki? orjinal ford? linki örnek fotoğrafı var mı?

Yukarda birkaç msj önce link verdim.Ordan görebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

:shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: o ne ya uçmus bunlar spoiler 2012 lerden farklımı

Plastik olduğundan sanırım fiyatlar yüksek Burak. Spoiler aynıdır diye düşünüyorum. Aslında Ankara' da kaliteli fiberden ( plastik gibi esnek bir fark yok ) süper işçilikle bu fiyatın üçte birine yapan yerler var.Adamlar ürünlerinin arkasındalar.En ufak bir sorunda getirin çözelim diyorlar.Ama ben bir türlü ikna olamıyorum...

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

orjinal dediğiniz bu link mi? Ford ile ilgisi yok?

Nasıl yani ? Ford marka ve onaylı orjinal aksesuar kataloğu yazıyor ?

Burak,

yaylar ne marka ve kaçlık ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ürünü incelemem lazım ama, Ford onayı şudur: yedek parça kataloğuna girerse, mesela eskiden çalıştığım firma Groeneveld gibi, Würth gibi, Motorvac gibi üreticilerin ürünü gibi, bir şekilde listeye girmişse, Ford onayı vardır denir. Ayna nikelajını üreten firma veya Necvox teyp satan da listededir, bayilerde satılabilir. Ford üretmiş demek değildir.

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

Ürünü incelemem lazım ama, Ford onayı şudur: yedek parça kataloğuna girerse, mesela eskiden çalıştığım firma Groeneveld gibi, Würth gibi, Motorvac gibi üreticilerin ürünü gibi, bir şekilde listeye girmişse, Ford onayı vardır denir. Ayna nikelajını üreten firma veya Necvox teyp satan da listededir, bayilerde satılabilir. Ford üretmiş demek değildir.

Zaten o şekilde ;) Mesela VW' de orjinal aksesuar kataloğunda sunulan bodykit Votex markaydı.

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI
spoiler makyajsız ile aynıysa çakır otoya uğrayın 150tl(orjinal).

Çok büyük ihtimalle aynıdır. Değişik olan sadece ön tampon ekidir diye tahmin ediyorum. Çakır Oto' yu arayacağım, eğer plastikse fiyat çok iyi. Bilgi veririm size. Teşekkürler.

ama fiber değildir sanırım?

plastik ;)

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

spoiler makyajsız ile aynıysa çakır otoya uğrayın 150tl(orjinal).

Orjinal plastikmiş :) Az daha kazık yiyordum servisten :) Fakat ellerinde 1 adet kalmış. Onu da ayırttım cuma günü gidip alacağım :) Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

eğer bir adet daha varsa bende alabilirim.

İş yoğunluğundan vakit bulupta alamadım henüz. Bana 1 tane olduğunu söylediler. Eğer satmamışlarsa siz alın isterseniz. Çünkü ben ay sonuna kadar yoğun olacağım. Vakit bulup alabileceğimi sanmıyorum. En azından sizin işiniz görülsün ;)

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

Benim uğrama sansım yok ne yazıkki.bir telefon numarası falan varsa iyi olur.ürün orjinal ford ürünümü bu önemli.yoksa abs plastikten yapılmış olan bir sürü ürün var.örneğin

http://www.sahibinde...118206648/detay

Bana verdikleri bilgi orjinal ford ürünü dışında bir ürün satmadıkları yönünde. Bu arada ürün siyah renge boyalı.

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

Hazırcıyım ya ben ne yaparsınız.can çıkmayınca huy çıkmazmış..kalmamış ne yazık...

Haydaa bende alamayacağım o halde :( Ne ara sattılar anlamadım ki ?

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

Ben araştırma içindeyim. Orjinal bodykitle ilgili çok çok iyi bir fiyat aldım hemde yetkili servisten. Yarın tekrar görüşüceğiz, eğer bir yanlışlık yoksa kesinlikle alıyorum.Çünkü böyle bir fiyat olamaz :) umarım yanlış fiyat vermemişlerdir :) Sonucu sizlerle paylaşacağım

Yorum bağlantısı
Burak Ekici

Nasıl yani ? Ford marka ve onaylı orjinal aksesuar kataloğu yazıyor ?

Burak,

yaylar ne marka ve kaçlık ?

Yaylar vogland marka 40 lik

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik
Ben araştırma içindeyim. Orjinal bodykitle ilgili çok çok iyi bir fiyat aldım hemde yetkili servisten. Yarın tekrar görüşüceğiz, eğer bir yanlışlık yoksa kesinlikle alıyorum.Çünkü böyle bir fiyat olamaz :) umarım yanlış fiyat vermemişlerdir :) Sonucu sizlerle paylaşacağım

Servisler Kolaylı Spider'ın fiber bodykitini de satıyorlar aman dikkat; hatta bazı servisler OEM bodykitten habersiz

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

Servisler Kolaylı Spider'ın fiber bodykitini de satıyorlar aman dikkat; hatta bazı servisler OEM bodykitten habersiz

Şüphelendiğim için bizzat sordum ürünün kesinlikle ford onaylı plastik malzeme olduğunu söylediler. Henüz bir sonuç yok. Tam netleştikten sonra fiyatı ve yetkili servisi sizlerle paylaşacağım.

Syg.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...