Orhan Baturay 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 İzmir ford otosanda 1200 tl boya işçilik dahil fiyat verdıler Yorum bağlantısı
Ali Çukur 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Aracınız 4 kapılı ise daha dünya üzerinde ford 4 kapılı fiestaya orjinal marşbiyer üretmedi, iyi araştırın... 1 Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Marşpiyel varsa fiberdir bu. Yozgat Altınsoy' a bakıma aracımı götürdüğümde arka ekleri nerden aldığımı sormuşlardı Yorum bağlantısı
İnanç AKTI 27 Mart 2013 Yazar Paylaş 27 Mart 2013 İzmir ford otosanda 1200 tl boya işçilik dahil fiyat verdıler Benim aldığım fiyat bundan da uygun 1.000 TL boya-montaj dahil ve takım fiyatı.Marşbiyeller konusunda emin değilim. Servis, distribütör firmayla görüşüp 2013 model makyajlı kasa için uygun olup olmayacağını soracak. Dün aradım fakat yetkililere ulaşamadıklarını söylediler.Bugün tekrar arayacağım. Yorum bağlantısı
İnanç AKTI 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Benim aldığım fiyat bundan da uygun 1.000 TL boya-montaj dahil ve takım fiyatı.Marşbiyeller konusunda emin değilim. Servis, distribütör firmayla görüşüp 2013 model makyajlı kasa için uygun olup olmayacağını soracak. Dün aradım fakat yetkililere ulaşamadıklarını söylediler.Bugün tekrar arayacağım. Fiyatı aldığım servis '' U '' dönüşü yaptı. Şimdi de üretimi olmadığını söylediler. Yalana bak Yanlış fiyat verdiler sonra da kıvırıyorlar. Servis Ankara Başer Yorum bağlantısı
İnanç AKTI 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Ankara Tur Oto KDV dahil 2900 TL + işçilik boya fiyat verdi. İzmir Arkas Oto 1600 TL + işçilik boya verdi Yorum bağlantısı
Orhan Baturay 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 İzmir Bornova otosan la bir gorusun derım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Bunlar, Ford / fomoco / otosan ile ilgili ürünler değildir, bayilerde necvox navigasyon sistemi gibi başka üreticilerin ürettiği aksesuar parçalarıdır, rakamlar/tedarikler birbirini tutmaz, var denen ürün sipariş edince olmaz 1 Yorum bağlantısı
İnanç AKTI 4 Nisan 2013 Yazar Paylaş 4 Nisan 2013 Bunlar, Ford / fomoco / otosan ile ilgili ürünler değildir, bayilerde necvox navigasyon sistemi gibi başka üreticilerin ürettiği aksesuar parçalarıdır, rakamlar/tedarikler birbirini tutmaz, var denen ürün sipariş edince olmaz Ford yetkili servislerinin standart bir sistemi yok mu ? Yani farklı sistemler üzerinden mi görüyorlar parçaları ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts