İçeriğe Yönlendir

Focus 1 Benzin Pompası

ibrahim özer

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Ee adamın işi bu. Cevap verecek tabii. :)

dingilizce sitesine üye olsana örtmenim

el yapımı egzantrik ve 185 , ben buna fena takıldım da, orjinalde benzin basıncı 3 bardır, 2 si geri döner, visteon orjinal parça üretcisidir, el yapımı derken, hüner kamşaft mı?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ee adamın işi bu. Cevap verecek tabii. :)

Senin işin ne hocam :D

el yapımı egzantrik ve 185 , ben buna fena takıldım da, orjinalde benzin basıncı 3 bardır, 2 si geri döner, visteon orjinal parça üretcisidir, el yapımı derken, hüner kamşaft mı?

Direk ilgi alanımız ;) Yazılım ve yakıt ortalaması bilgilerinide verir misiniz ?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Senin işin ne hocam :D

Ne iş olsa yaparım abi. :p Benim işim gırgır ciciş. :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Şu petronası birde ben deneyeyim.En son 10 40 kullanmıştım bir şikayetim yok ama petronası merak ettim doğrusu....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ne iş olsa yaparım abi. :p Benim işim gırgır ciciş. :fiuw:

NOYA :D

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Şu petronası birde ben deneyeyim.En son 10 40 kullanmıştım bir şikayetim yok ama petronası merak ettim doğrusu....

Okadar iyi bir yağ ki,şanzumana,direksiyona, frene, kalp kapakçıklarına, diz kapaklarına , eklem yerlerine iyi gelir. Pilava bile konur :biggrin::pufpuf:

Hayır, Petronas satış temsilcisi değilim. :) sadece bu kaliteden herkes faydalansın isterim :king:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ibrahim özer

evet abicm hüner kamşaft

Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya
(düzenlendi)

Parça fiyatları gayet uygun bende benzin pompası ve şamandırayı 250 TL' ye degiştirdim. Vay be Malezya'da üretilen yag bile var Türkiyede acaba bizim Malezyada satılan bir ürünümüz var mıdır?

tarihinde Mustafa B Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...