İçeriğe Yönlendir

Kapı Direklerine Film Olur mu?

Birol Özgür

Recommended Posts

Birol Özgür

Öncelikle herkese hayırlı pazarlar.

Amacım kapı direklerindeki plastik aksami ve ayna kısmındaki plastik aksamları parlak siyah folyo yaptırmaktı ama kime sorduysam parlak folyo plastikten atar dediler. Karbon folyo kaplatayim dedim onada garanti veren olmadi zamanla oda atar dendi. Benimde aklima şöyle bi fikir geldi bildiğimiz cam filmi plastiğe yapışırmı acaba. Olursa zamanla atma olurmu?

Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Öncelikle herkese hayırlı pazarlar.

Amacım kapı direklerindeki plastik aksami ve ayna kısmındaki plastik aksamları parlak siyah folyo yaptırmaktı ama kime sorduysam parlak folyo plastikten atar dediler. Karbon folyo kaplatayim dedim onada garanti veren olmadi zamanla oda atar dendi. Benimde aklima şöyle bi fikir geldi bildiğimiz cam filmi plastiğe yapışırmı acaba. Olursa zamanla atma olurmu?

Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

Kimdemişse biraz kafadan atmış eğer düzgün bir işçilikle parçalar sökülerek yapılırsa hiç bir şeycik olmaz ben kendi aracımda 1 yıldan beri piano black folyo yaptım kullanıyorum ve fön makinası ile çekmiştim buna rağmen soyulmadı bana maliyeti 10tl civarıydı nasipse havalar iyice güzelleşince ısı hava tabancası ile yeniden kaplıyacağım bu sefer daha güzel ve ömürlük olacak. Eliniz yatkınsa bence sizde kendiniz yapın.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Forumda bir çok kişinin ayna kapakları folyo kaplı ve daha sorun yaşayan görmedim.

Ayna kapağı ile kapı direk plastiği farklıdır. Kapı direklerine folyo yapılmaz gibi birşey yok ama ömrü ayna kapaklarına yapılan folyolardan daha kısadır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Birol Özgür

Kimdemişse biraz kafadan atmış eğer düzgün bir işçilikle parçalar sökülerek yapılırsa hiç bir şeycik olmaz ben kendi aracımda 1 yıldan beri piano black folyo yaptım kullanıyorum ve fön makinası ile çekmiştim buna rağmen soyulmadı bana maliyeti 10tl civarıydı nasipse havalar iyice güzelleşince ısı hava tabancası ile yeniden kaplıyacağım bu sefer daha güzel ve ömürlük olacak. Eliniz yatkınsa bence sizde kendiniz yapın.

Elim çok yatkın değil birde işimden dolayı fazla vaktim olmuyor.

Kesinlikle yapılamaz, imkansız :)

Karbonlar güzel olmuş güle güle kullanın. Ben kapı direklerinin dışında birde alt ve üst çıtaya da yapmayı düşünüyorum komple bütün olsun diye.

Ayna kapağı ile kapı direk plastiği farklıdır. Kapı direklerine folyo yapılmaz gibi birşey yok ama ömrü ayna kapaklarına yapılan folyolardan daha kısadır.

Aynen katılıyorum. Kapı direklerine yapılan folyonun da uzun ömürlü olmasını istiyorum bunu istinaden değişik çözümler arıyorum. Olmadı belki pianoblack boyatırım.

Yorum bağlantısı
Özkan Kara

Benm kapı direkleri ve camların çıtaları karbon kaplı gayette güzel duruyor.5 aydır atmadı.

Yorum bağlantısı
Erkan Seyhun

Birol kardes merhaba, ben istiyodum kapi direklerini parlak yapmayi. 3 mt siyah cast folyo aldim ve bi arkadasima yaptirdim cok orjinal ve guzel duruyo tavsiye ederim. Hatta artan ile on konsoldaki gri kismi da kendim kapladim oda guzel ve degisik oldu ;)

Yorum bağlantısı
Birol Özgür
Birol kardes merhaba, ben istiyodum kapi direklerini parlak yapmayi. 3 mt siyah cast folyo aldim ve bi arkadasima yaptirdim cok orjinal ve guzel duruyo tavsiye ederim. Hatta artan ile on konsoldaki gri kismi da kendim kapladim oda guzel ve degisik oldu ;)

Parlak folyo cok güzel duruyor gercekten ama bi süre sonra atarsa iz bırakırmı o kafamı kurcalıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben eski mondenun direklerine folyo yaptırmıştım.. yıllardır kullanılıyor...

Sorun olmayacaktır..

Yorum bağlantısı
Birol Özgür
Ben eski mondenun direklerine folyo yaptırmıştım.. yıllardır kullanılıyor...

Sorun olmayacaktır..

Tamam ozaman en kısa zamanda bende folyo yaptırıcam inşallah.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Ben mondeoya yaptırmıştım... Yıllarca kullandım.. hala da sağlıklı bir şekilde kullanılıyor...

mondii.jpg

Yorum bağlantısı
Birol Özgür

Aşağıdaki linte belirtilen konuyu bir okuyun, ondan sonra sorunuzu tekrar gözden geçirin. :)

http://www.fordclubt...rmizi-arabamiz/

Karbon çalışmalarınız çok güzel olmuş tebrikler. Peki folyoyu sökmek istersek yapışkan izi kalırmı. Kalırsa kolay çıkarmı bunu merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Karbon çalışmalarınız çok güzel olmuş tebrikler. Peki folyoyu sökmek istersek yapışkan izi kalırmı. Kalırsa kolay çıkarmı bunu merak ediyorum.

İz kesin kalır, tabiki iyi bir folyo ise,

İzleri akol ile uğraşınca çıkari ama uğraşmak gerekir.

Yorum bağlantısı
Birol Özgür

İz kesin kalır, tabiki iyi bir folyo ise,

İzleri akol ile uğraşınca çıkari ama uğraşmak gerekir.

Anladım. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Mikail Özel

Bu kapı direklerini karbon kaplama yapmayı ben de çok istiyorum aslında. Gittigidiyorda satanlar var ama nasıldır hiç bilmiyorum. Alıp deneyen varmı arkadaşlar?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...