Abdullah Aladı 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 (düzenlendi) Mudanya'dan idoyla mı geçmek mantıklı olur yada normal yoldan mı gitmek daha önce arabayla hiç İstanbul'a gitmedim.Çatalca'ya gitmem gerekiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Başlık doğru yerde mi bilmiyorum.Değilse taşınabilir sayın moderatörlerimiz 22 Mart 2013 tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 istanbulda nereye ve ne zaman ne gün? bunlar hep faktör. hangi araç? araç dizel ise yalova izmit öneririm. beklemesiz otobandan. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 22 Mart 2013 Yazar Paylaş 22 Mart 2013 istanbulda nereye ve ne zaman ne gün? bunlar hep faktör. hangi araç? araç dizel ise yalova izmit öneririm. beklemesiz otobandan. Araba dizel focus hocam Çatalcaya gideceğim yarın sabah erken çıkacağım yola.Gişelerde hgs bulabilirmiyim Eğer profildeki aracı kullanıyorsanız, önceden bilet alarak feribot ile yenikapı'ya geçip karadan devam edin.. LPG'li bir araç kullanacaksanız ve az yakıyorsa, yalovadan eskihisar-topçular feribotu ile karşıya geçip karadan devam edin.. Profildeki araç sabah erken yola çıkacağım Mudanya Yeni kapı mı iyi olur diyorsunuz? Yorum bağlantısı
Mustafa Uz 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 Hiç feribot kullanmadan direk karadan çatalcaya 290-300 yol yaparsın. Bassan bile 80-100 tl arası mazot harcarsın. Yenikapıdan Çatalcaya gitmeye kalkarsan aracın ile 55 km. civarı yol toplar. 15 tl mazot harcarsın. Benim verebileceğim bilgiler bu kadar. Karar senin. :good1: Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 22 Mart 2013 Yazar Paylaş 22 Mart 2013 Hiç feribot kullanmadan direk karadan çatalcaya 290-300 yol yaparsın. Bassan bile 80-100 tl arası mazot harcarsın. Yenikapıdan Çatalcaya gitmeye kalkarsan aracın ile 55 km. civarı yol toplar. 15 tl mazot harcarsın. Benim verebileceğim bilgiler bu kadar. Karar senin. :good1: Teşekkür ederim Mustafa abi arabayla hiç gelmeyince geçen hafta ben istanbuldan arabalı feribot ile yalovayo geçtim. Bostancıda olduğum için pendikten yalovaya geçtim. Fiestam ile birlikte yanımdaki 2 yetişkin ile birlikte 82 tl para ödedim. feribotun geçişi 45 dakika sürüyor. Yalova bursa arası ise 60 km oda yaklaşık 45 dakika sürdü. Eskihisar topçular arası ise arabadaki kişi sayısından bağımsız olmak üzere 50 tl sabit ücreti var. Ayrıca hgs için bulabilir msiin bilmiyorum bu aralar tedarik sıkıntısı var. Biz Eskişehirde 3. gün sonunda bulabildik. sadece benzinlikte vardı. Ptt lerde ve bankalarda yoktu. Önündeki yapışkan kısmı koruyan şeffaf kağıdı çıkarmadan arkasından bant çekerek tuttur. Ben o şekilde geçtim okudu. Hatta arkadaşım ertesi gün yapıştırmandan cama eli ile tutarak okutmayı başarmış. Tavsiyelerim bukadar. Teşekkür ederim umarım hgs bulabilirim yarın bakacağım artık.İstanbul'u tecrübe etmiş olacağım bakalım Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 Yol yapmayı seviyorsanız basın gidin derim. Ancak denizyolu ile keyifli olur derseniz gemi mantıklı. Aralarında çok fazla maddi fark olmaz. Kafanıza göre takılın yani, demek istediğim bu. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 22 Mart 2013 Yazar Paylaş 22 Mart 2013 Yol yapmayı seviyorsanız basın gidin derim. Ancak denizyolu ile keyifli olur derseniz gemi mantıklı. Aralarında çok fazla maddi fark olmaz. Kafanıza göre takılın yani, demek istediğim bu. EyvAllah Hüseyin hocam yarın havada bozuk gibi bakalım sabah ola hayrola basıp gitmek mantıklı geldi Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 bu eskihisar topçular feribot geçişi connect için ne kadar konu açılmışken arada sıkıştırayım soruyu Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 22 Mart 2013 Yazar Paylaş 22 Mart 2013 bu eskihisar topçular feribot geçişi connect için ne kadar konu açılmışken arada sıkıştırayım soruyu 55 tl sanırım netten baktığım kadarıyla yanlış değilse Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 Ben Bursa Yıldırım'dan Tuzla'ya gidiyorum.Git-gel tam 400 km yol yapıyorum ve bi depo LPG yakıyorum.Bu da yaklaşık 90 TL civarı tutuyor.Topçular'dan feribota bindiğimde ise,sadece feribota gidiş 50 TL-dönüş 50 TL,toplam 100 TL para veriyorum.Bursa'dan Topçular'a ve Eskihisar'dan Tuzla'ya yaktığım yakıt da cabası oluyor.Bu nedenle otobanı tercih ediyorum.Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 Topçular'dan gemiye binilirse 100 km. daha az yol yapılır. Mesela bir araç 25 kuruş yakıyorsa, karadan gittiğinde 25 tl yakıt harcar. gemiye binerse 50 tl gemi ücreti verir, yani karadan %50 daha ekonomik olur. Ama ekonomi her zaman etken değildir. Bir çok istanbul yolculuğumda geriye dönerkende karadan döneceğim diye hesap etmiş, fakat yorgunluk hissedince gemiye yönelmiştim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 ama saatler ve gün uygun değilse 4 saat beklersiniz. süre olarak dolaşmak daha kısa sürüyor. her ne kadar 45 dakika seyahat uzunluğu olsa da 1 saatte gidilen yola karşı feribotu bekleme süresi etken oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts