Osman ÇETİN 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 Araç'ım ön tarafı sanki yüksek gibi duruyor arkaya göre, bunu nasıl düşürebiirim?1,5 ay önce ön amortisörler değişti.. 2 ay önce yeni almıştım araç'ımı yaptırmadan da öyle gözüküyordu? Yorum bağlantısı
Serkan Önder 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 yandan,resimi varsa yüklerseniz iyi olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 Ya arkalar basık yada psikolojiktir... Bence oynamayın... Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 Bence arka akstaki yay+amortisör kaynaklı bir durum..Lastik üst noktasından çamurluğa mesafeler eşit değildir bu durumda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 amortisör üst takozu veya bilya, onlar da değişt mi? Yorum bağlantısı
Osman ÇETİN 24 Mart 2013 Yazar Paylaş 24 Mart 2013 üst tak amortisör üst takozu veya bilya, onlar da değişt mi? üst takozu ve bilyası da değişti, aşağıda arabamın fotosunu yükledim. abes mi duruyor sizce arkadaşlar 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 Benim aracımda da ön amortisörler değişince 2 cm yükselme olmuştu..Zamanla yay ve amortisör çöküyor bence..Şimdi arkada değişse aynı olur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 Benim aracımda da ön amortisörler değişince 2 cm yükselme olmuştu..Zamanla yay ve amortisör çöküyor bence..Şimdi arkada değişse aynı olur amortisör yüksekliğe etken değildir, üstteki fotoda görüldüğü gibi, beraberinde dğişmiş olan üst takoz etkendir, arkalar eskidiği için onlar alçak kalmış, orjianl olan ön taraf. Ne renk bu mondeo? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 amortisör yüksekliğe etken değildir, üstteki fotoda görüldüğü gibi, beraberinde dğişmiş olan üst takoz etkendir, arkalar eskidiği için onlar alçak kalmış, orjianl olan ön taraf. Ne renk bu mondeo? Benim takoz bilya komple değişti hangisinden yükseldi bilmiyorum valla Yorum bağlantısı
Emin Köseler 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 amortisör yüksekliğe etken değildir, üstteki fotoda görüldüğü gibi, beraberinde dğişmiş olan üst takoz etkendir, arkalar eskidiği için onlar alçak kalmış, orjianl olan ön taraf. Ne renk bu mondeo? Yeşil gibi duruyor ama 2001 modele benziyor bu renk mondeo hiç görmemiştim.. Yorum bağlantısı
Osman ÇETİN 24 Mart 2013 Yazar Paylaş 24 Mart 2013 amortisör yüksekliğe etken değildir, üstteki fotoda görüldüğü gibi, beraberinde dğişmiş olan üst takoz etkendir, arkalar eskidiği için onlar alçak kalmış, orjianl olan ön taraf. Ne renk bu mondeo? çağlar bey ruhsat'ta yeşil diye geçiyor, sizin araçlarda mı böyle yüksekliği...... bugün alışveriş merkezinde bi seat leon gördüm jant 17 inç di... ebat olarak 215/50 r17 vardı 1.6 motor var hadi diyelim 2.0 motor var çok güzel durmuştu jant lastik... bazıları çok yakar dıyor çok ağır çekmez diyorlar onlarda nasıl çekiyor 1.6 motorlarda bizimki 2.0 motor valla 1 sene sonra 17 inç takacağım süper durur bence sanırım farklı konuya gitti özür Yeşil gibi duruyor ama 2001 modele benziyor bu renk mondeo hiç görmemiştim.. 2001 mondeo ghia full sunroof hariç 4 teker diskli Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 leonda 100 ps te olur, 350 ps te ayrı konu, kesin yay da vardır, çap ve genişlik büyüdükçe, dezavantajı elbet olacaktır Yorum bağlantısı
Emin Köseler 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 (düzenlendi) Ben ghia'ya ghia demem sunroof olmadıkça modeli tutturmusum ama cok pis sallarım 24 Mart 2013 tarihinde Emin Köseler tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlhan Kol 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 hep aracımın böyle yüksek olmasını istemişimdir. altını kasislere sürtmekten bıktım .bence arkayıda değiştirin tam olsun ... Yorum bağlantısı
Hakan Ulutaşlı 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 rengine bayıldım.araç ben buradayım diyor. 1 Yorum bağlantısı
Osman ÇETİN 25 Mart 2013 Yazar Paylaş 25 Mart 2013 rengine bayıldım.araç ben buradayım diyor. teşekkür ederim hakan bey, sanki altın gibi duruyor uzaktan bakıldığında yakına geldiğin zaman yeşil olduğunu görüyorsunuz Aracınız gayet hoş duruyor.Bu rengi ilk kez görüyorum.Çok yakışmış.Duruşunda da herhangi bir tuhaflık yok.Bu kasanın böyle temizleri çok zor bulunuyor artık.Aracınızın kıymetini bilin.Kazasız belasız sürüşler dilerim. Nephan bey, bu benim 2.nci mondeo'm ilk mondeo'm GLX di hep içimde ghia almak istedim ve istediğim'de oldu 4 teker disk otomatik klima,far ayarı ve basamakta mondeo yazısı olması hep hoşuma gitmiştir yaniii kısaca gözüm gibi bakıyorum... tekrar teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Osman ÇETİN 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Ben mk3 kasa aldım ama mk2 de içimde ukte kalmadı değil.Hele böyle güzel örneklerini görünce off demiyor değilim yani. ben eskilere daha çok aşığım nedense özellikle bu kasalar bambaşka ama yeni çıkacak kasa 2014 de muhteşem tabii çok el yakar fiyat bakımdan Yorum bağlantısı
Recommended Posts