İçeriğe Yönlendir

Istanbulda Atiker Den Anlayan Usta Lazım

Uğur Çınar

Recommended Posts

Uğur Çınar

kaç yere gaz ayarı yaptırdıysam bi verim alamadım :( son yaptığımda soğuk motorda geçtiğinde silkelemeye başladı araç gazı ayağın çektikten sonra araba bi garip hareket ediyo nerde ayar yaptıracağımı şaşırdım adam lara derdimi anlatıyorum görünür de sıkıntı yok diyolar sözde bilgisayar bağlayıp kalibrasyon yapıp gönderiyolar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sorun sürekli devam ediyorsa sorunlu bir parça vardır...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Uğur maslaktaki köşedeki yere sordun mu bizim

abi aklımdaydı unuttum ya bi daha işim düşerse kesin soracağım abi

Sorun sürekli devam ediyorsa sorunlu bir parça vardır...

abi yaptırdığım zaman illa bi sıkıntı çıkıyor bi taraftan anlatıyorum böyle böyle sıkıntım vardiye bilgisayar da sorun yok diyo çıldırıyorum alıp çıkıyorum bende sinirden :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tamam işte.. bozuk bir parça vardır...

Aracın ateşlemesi düzgün mü.. ? Parçaları ne zaman değişti.. ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Tamam işte.. bozuk bir parça vardır...

Aracın ateşlemesi düzgün mü.. ? Parçaları ne zaman değişti.. ?

SAmi gönderdik bu hafta orada :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Uğur atikerde yaşanan sorunlardan birini yaşıyorsun.ne yazıkki sana iyi bir haber veremeyeceğim.Kurtulmanın tek yolu lpg kitini değiştirmen olacak.Benim arkadaş okadar çok bıkmıştı ki techizatı komple söküp çıkma bir brc taktık.Bir yıldır kullanıyor ayara bile gitmemiş.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Uğur atikerde yaşanan sorunlardan birini yaşıyorsun.ne yazıkki sana iyi bir haber veremeyeceğim.Kurtulmanın tek yolu lpg kitini değiştirmen olacak.Benim arkadaş okadar çok bıkmıştı ki techizatı komple söküp çıkma bir brc taktık.Bir yıldır kullanıyor ayara bile gitmemiş.

aslında memnunum da abi abi ısındıktan sonra tabi ama neden se soğuk motor da sıkıntı baş gösteriyo adam akıllı işi bilen olsa sorunu çözecekte bulamadım daha

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
Tamam işte.. bozuk bir parça vardır... Aracın ateşlemesi düzgün mü.. ? Parçaları ne zaman değişti.. ?

mehmet abi bujileri 300 kilometre çıvar oldu orjinal lancia delta takıldı çifr tırnak 5000 kilometre çıvarıda buji kabloları değişti bi ateşleme bobini değişmedi abi

Bende aynı dertten müzdaripim..Motor ısındıktan sonra sıkıntı yok ama ufak bi silkeleme oluyor soğuk motorda..Ben kutup başlarını söküp bekleyip taktım 100 km kadar benzinde gittim ondan sonra gaz ayarı yaptırdım şimdilik daha az var sıkıntı ama hala tam olarak geçmedi.

ah ah ufak bi sorun yüzünden lpg kitinden soğutuyolar iyi bi ustayla bütün sonları düzeltir .

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar
(düzenlendi)

Uğur Bey büyük ihtimalle lpg kalibrasyon programındaki parametrelerde bir hata vardır.Mekanik olarak ise regülatör sorunlu olabilir.İyi bir kalibrasyon işinizi çözer, kalibrasyon öncesi parametreler kontrol edilsin özellikle enjektör hata zamanı, mümkünse 250'ye çıkarın bu değeri.Benzer bir sorunu bu şekilde çözmüştüm.

tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Anlamdım Süha.. ?

Abi bu mesaj nasıl buraya gelmiş anlamadım, ben bunu face den yazmıştım yahu :D gece kendimi biraz kaybetmişim sanırım pardon :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

Uğur Bey büyük ihtimalle lpg kalibrasyon programındaki parametrelerde bir hata vardır.Mekanik olarak ise regülatör sorunlu olabilir.İyi bir kalibrasyon işinizi çözer, kalibrasyon öncesi parametreler kontrol edilsin özellikle enjektör hata zamanı, mümkünse 250'ye çıkarın bu değeri.Benzer bir sorunu bu şekilde çözmüştüm.

regulatör yeni değişti bilgisayarda bağlantıların da hata dır nedir soruyorum sıkıntı varmı diyorum,gözüken birşey saat gibi deyip gönderiyolar gönderiyolar bide bu aralar kafayı yedi normal gidiyorken tık diye stop ediyo anlamıyorum onuda :D

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Uğur Bey sorun büyük ihtimal kalibrasyon parametreleriyle ilgili, iki yıl önce çok bilmiş birisi o sayfada benim araç motor tipini turbo diye işaretlemişti.Araç yakıt tüketimi konusunda coşmuştu.Aracınızı söylerseniz kalibrasyon parametreleri sayfasının örneğini öm ile yollayabilirim.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Uğur Bey sorun büyük ihtimal kalibrasyon parametreleriyle ilgili, iki yıl önce çok bilmiş birisi o sayfada benim araç motor tipini turbo diye işaretlemişti.Araç yakıt tüketimi konusunda coşmuştu.Aracınızı söylerseniz kalibrasyon parametreleri sayfasının örneğini öm ile yollayabilirim.

olabilir olmadı burada yayınlabilirsiniz sevinirim olmadı gazcıya gittinmi anlatırım dertlerimi :D teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar
(düzenlendi)
http://www.mscsi.net/destek/attachment.php?attachmentid=375&d=1360971327 ilgili linke bakabilirsiniz.Kendini usta zanneden bazı kişiler burayı gereksiz yere kurcalarlar.Özellikle basınç değerleri ve enjektör hata zamanı sizdeki sorun gibi sorunlara neden olabilir.Şimdi gidip adamlara benim bu söylediklerimi söyleyeceksiniz ama size geçiştirici cevaplar verecekler yok orası doğru orada bir şey yok gibi .Yukarıda linkini verdiğim siteyi tüm arkadaşlara tavsiye ederim.Telefonda da olsa devamlı görüştüğüm insanlar, müşterilerine uzaktan kalibrasyon yardımı bile sunuyorlar.Ben yaklaşık bir yıl önce kabloyu aldım ve artık bu işte yarı usta sayılırım, çevremde de lpg işinden muzdarip birçok arkadaşa ücretsiz yardım ettim.Sonuçta hatalı lpg kalibrasyonuyla gezmek aracınıza büyük zararlar verir.Ya iyi bir usta bulun ya da buradan kabloyu alıp sorununuzu çözün. tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

http://www.mscsi.net...75&d=1360971327 ilgili linke bakabilirsiniz.Kendini usta zanneden bazı kişiler burayı gereksiz yere kurcalarlar.Özellikle basınç değerleri ve enjektör hata zamanı sizdeki sorun gibi sorunlara neden olabilir.Şimdi gidip adamlara benim bu söylediklerimi söyleyeceksiniz ama size geçiştirici cevaplar verecekler yok orası doğru orada bir şey yok gibi .Yukarıda linkini verdiğim siteyi tüm arkadaşlara tavsiye ederim.Telefonda da olsa devamlı görüştüğüm insanlar, müşterilerine uzaktan kalibrasyon yardımı bile sunuyorlar.Ben yaklaşık bir yıl önce kabloyu aldım ve artık bu işte yarı usta sayılırım, çevremde de lpg işinden muzdarip birçok arkadaşa ücretsiz yardım ettim.Sonuçta hatalı lpg kalibrasyonuyla gezmek aracınıza büyük zararlar verir.Ya iyi bir usta bulun ya da buradan kabloyu alıp sorununuzu çözün.

kabloyu nereden bulabiliriz olmadı kendim girişeceğim olmadı :D bide program lazım :D gönderdiğiniz linkteki ayarlar doğru olandır dimi ?

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Kabloyu internetten 30 tl ye dahi bulabilirsiniz.Ama linkini verdiğim siteden alırsanız, hem kabloya ömür boyu garanti veriyorlar hem de kit değişiminde ücretsiz kablo ucu değişimi yapıyorlar.En büyük artısı da hem program desteği hem de lpg ile ilgili tüm sorunlarınızı paylaşabiliyorsunuz.Amacım kesinlikle reklam değil arkadaşlarımıza yardımcı olmak isterseniz firma sahibinin telini özel mesajla verebilirim.Kendilerine ben her konuda kefilim.Bir yıldır kendi kalibrasyonumu yapıyorum, arıza ışığı hiç yanmadı şu an şehir içi aracım 9lt şehir dışı 7.6 lt yakıyor.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Kabloyu internetten 30 tl ye dahi bulabilirsiniz.Ama linkini verdiğim siteden alırsanız, hem kabloya ömür boyu garanti veriyorlar hem de kit değişiminde ücretsiz kablo ucu değişimi yapıyorlar.En büyük artısı da hem program desteği hem de lpg ile ilgili tüm sorunlarınızı paylaşabiliyorsunuz.Amacım kesinlikle reklam değil arkadaşlarımıza yardımcı olmak isterseniz firma sahibinin telini özel mesajla verebilirim.Kendilerine ben her konuda kefilim.Bir yıldır kendi kalibrasyonumu yapıyorum, arıza ışığı hiç yanmadı şu an şehir içi aracım 9lt şehir dışı 7.6 lt yakıyor.

ünal abi benimki 27 30 arası yakıyor şu aralar bakalım konu açıp derdimi anlattım bunların yeri neresi abi bana yakınsa olmadı gideryüz yüze konuşurum

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Firma Ankara'da telefon numaraları sitelerinde var.Herhangi bir maddi kaybınız olursa (sipariş verip gelmeme gibi)ben kaybınızı karşılarım.Karar sizin yakıt değerleriniz şehir içi ise normal.Fakat doğru kalibrasyon sadece yakıtın az olması değil.Zaten lpg deki sıkıntılar kendini çoğunlukla soğuk motorda gösteriyor.Umarım sıkıntı kalibrasyon parametrelerindeki değerlerdendir.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Firma Ankara'da telefon numaraları sitelerinde var.Herhangi bir maddi kaybınız olursa (sipariş verip gelmeme gibi)ben kaybınızı karşılarım.Karar sizin yakıt değerleriniz şehir içi ise normal.Fakat doğru kalibrasyon sadece yakıtın az olması değil.Zaten lpg deki sıkıntılar kendini çoğunlukla soğuk motorda gösteriyor.Umarım sıkıntı kalibrasyon parametrelerindeki değerlerdendir.

şu an gazı fullediim 390 kilometre de bitti benzin i çıkartmadığımda yaklaşık 20 kilometre çıkartıyorum benzinde 370 diyorum şu anlık 29 kusur kuruş yaktı araç sizce nasil 1.6 araca göre

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...