İçeriğe Yönlendir

Kaçış, Takip, Kaza, Chevy Polis, Darp, Ekipler Sokak Karıştı :)

Ali Elöver

Recommended Posts

Ali Elöver
(düzenlendi)

Bu gece evimin önünde ters yöne girip polis takibinden kaçan bir FORD FOCUS yolunda seyreden bayanın arabasına ve bizim metal çöp bidonuna çarptı, bir gürültü sirenler cama çıktım. Polisten kaçan gençler arabadan indi, polis amcalar üstüne çullandı küfür hakaret itiş kakış derken iri polis amcanın yumruğu mukavemet gösteren genç Focus sürücüsünün burnu ile bizim kattan bile net duyulan bir çat sesiyle buluştu, kötü sözler gencin ağzından hem bayana hem de polislere akmaya devam ettiği için kafatasının şeklinin veya vesikalık resminin Focus bagaj kapağında renkli baskılı çalışması 2-3 defa sertçe polis amca tarafından yapıldı. Keza bagajdaki kanlar o çalışma esnasında aktı. Velhasıl görev başındaki bizim güvenliğimiz için uğraşan Bağdat Caddesi'nden beri bu aracı takip edip bizim sokakta sıkıştıran memurun yemediği tehdit kalmadı, keza bayanda gününü görecekmiş bu iş burda bitmezmiş...

1 trafik ekip arabası derken 3 adet asayiş ekibi + polis çekicisi de geldi, toplam 12-14 polis (sivil de var) ile sokak 80 ihtilalinden beri görmediği kadar üniformalıya mekan oldu. Neticede Focus sürücüsü gençler çeşitli suçlamalar ile kelepçelenip ekip arabası ile götürüldü, Ford'a polis el koydu çekici ile aldı gitti, konuşmalara göre polisler gence hakaretten, kadın gençlere hakaretten, gençler de polis'e darptan şikayetçi oldu, alkolmetre üflenmedi ki sanırım hastane de biter bu gece.

7rcUM.jpg

UAiDu.jpg

sEnme.jpg

GYfAW.jpg

OixwB.jpg

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Adanada çok siradan bu olaylar :D

Burası medeniyetin beşiği, TR'nin gözbebeği Kadıköy Anadolu Yakası :p Bizde olmaz hiç :i-ih:.

Sizin orası Teksas'a döndüyse biz napalım ?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Baya bi ekşın olmuş tabiki hiç hoş bir şey değil ama millet olarak şiddete ne kadar da alıştırıldık farkındamısınız.... :unsure2:

Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

polisi suçlamayalım lütfen konunun detayı bilinmiyor...önceden söyliyimde ...:)

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

polisi suçlamayalım lütfen konunun detayı bilinmiyor...önceden söyliyimde ... :)

bu forumda siyaset sevilmez, önceden söyleyeyim de... ;)

Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

Adanada çok siradan bu olaylar :D

Adana'da polis 12-14 kişi olana kadar adamlar en az 50 kişi olur :)

Yorum bağlantısı
Nuri Tanır
(düzenlendi)

İngiltere - Nottingham'da aynı tip bir olaya kısa bir süre önce gece vakti şahit oldum, polisin tavrı ve olaya karşı duruşu oradada aynı Ali Bey'in anlattığı şekilde oldu :good1: demek ki medeniyetin beşiği sayılan İngilteredede olaylar bu şekilde çözülüyorsa bizde medeniyet anlamında almış başımızı yürümüşüz demektir :good1::nazar: :nazar:

tarihinde Nuri TANIR tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Şehir büyük olunca ekşınlarda bir hayli fazla oluyor...bizim mahallede de ara ara olur böyle olaylar..

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Adana'da polis 12-14 kişi olana kadar adamlar en az 50 kişi olur :)

Adana da öyle olmuyor yanlış biliyorsunuz arkadaşlar,

Sokaktan son gaz serseri gibi geçen arabanın önüne çöp bidonu atılır araba durdurulur. İçerisindekiler indirilir bir temiz meydan dayağı atılır. Dayağı gören kolu komşu niye dövüyoruz diye sormazlar önce döverler. İş bittikten sonra da niye dövdüydük yavv diye sorarlar.

Sokakta herkesin çoru çocuğu torunu evladı var, benim ocağıma ateş düşünceye kadar 2-3 kemik kırarım bir daha kimsenin anası ağlamaz.

• Beğen 17
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Polisimizin işi zor. Hazır çöpün yanında iken tepeleme daldırsalarmış ya içine. :angry:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

İyi ekşin olmuş size fakat tavsiyem camdan veya balkondan bakmamanız böyle bir şey olduğunda, Polisten kaçan insanlar tekin değildir kafası iyi olur havaya sıkar, polisde karşılık verir oda havaya sıkar korkutmak için felan Allah korusun.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

Adana da öyle olmuyor yanlış biliyorsunuz arkadaşlar,

Sokaktan son gaz serseri gibi geçen arabanın önüne çöp bidonu atılır araba durdurulur. İçerisindekiler indirilir bir temiz meydan dayağı atılır. Dayağı gören kolu komşu niye dövüyoruz diye sormazlar önce döverler. İş bittikten sonra da niye dövdüydük yavv diye sorarlar.

Sokakta herkesin çoru çocuğu torunu evladı var, benim ocağıma ateş düşünceye kadar 2-3 kemik kırarım bir daha kimsenin anası ağlamaz.

O dediğin Akkapı, Dağlıoğlu lokasyonun ayrıt edici özelliği değil miydi? :D

Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

İyi ekşin olmuş size fakat tavsiyem camdan veya balkondan bakmamanız böyle bir şey olduğunda, Polisten kaçan insanlar tekin değildir kafası iyi olur havaya sıkar, polisde karşılık verir oda havaya sıkar korkutmak için felan Allah korusun.

haklısın hüseyin abi bakmayın boşverin herkes işini yapsın...allah korusun kör kursun ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Olaya bak, e tabi Ford sende ukte kaldı, inad etme al bir Ford habire tırt markalarla uğraşama, bak başına gelen olaylarda bile FORD baş rolde, ve anlatımında Focus vs. diyede anlatmışsın, ilk okuduğumda Focus polise saldırmış gibi geldi, sendeki bu Ford özlemi kronik olmaya başladı, 2. flaşörde pörtleyen xenonlu astra falan kesmez seni, al bir mondi ecoboost huzura er artık :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Olaya bak, e tabi Ford sende ukte kaldı, inad etme al bir Ford habire tırt markalarla uğraşama, bak başına gelen olaylarda bile FORD baş rolde, ve anlatımında Focus vs. diyede anlatmışsın, ilk okuduğumda Focus polise saldırmış gibi geldi, sendeki bu Ford özlemi kronik olmaya başladı, 2 flaşörde pörtleyen astra falan kesmez seni, al bir mondi ecoboost huzura er artık :)

Fiesta olsa kaçardı di mi :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Fiesta olsa kaçardı elbette, zira üstün manevra yeteneği ve hiper smoke özelliği sayesinde aradan hasarsız sıyrılır ve siste kaybolur giderdi :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
(düzenlendi)

O dediğin Akkapı, Dağlıoğlu lokasyonun ayrıt edici özelliği değil miydi? :D

Koruma içgüdüsü lokasyona filan bakmaz hocam, Sizin çocuğunuz aynı tehlike ile yüzyüze kalsa, olaya canlı şahit olsanız katil bile olmanız içten değildir.

tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Polis dur dedi mi durucan hacı :D

Polisimizin otoriter duruşu olması lazım. Polis çevirse, ceza yazsa, lafların biri bin para. Avrupa'da Amerika'da polisin düşüncesi "Ben amerikayım, ben devletim, ben kanunum. Sen basit bir vatandaş kimsin de bana itiraz edebiliyorsun. Devletten daha mı büyüksün!!" Bu yüzden kimse polise gık diyemiyor. Derse hayatı kayar. Bizde polisi ittirmeler, küfürler, sürekli itirazlar. Tabi televizyonda internette milletvekili oğlunun polisleri sıraya dizdirdiğini veya milletvekilinin polise silah çektiğini görünce, herkese, polise karşı bir cesaret geliyor. Herkes polisi sıraya dizmeye, silah çekmeye çalışıyor. "Muz cumhuriyeti" ülkemizde, medeniyetten uzak haberler;

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/07/27/vekilin-oglu-polisi-siraya-dizdi Polisi sıraya dizme

http://www.youtube.com/watch?v=rFnEZvoRq4o Polise silah çekme, tehdit etme, şov yapma.

Bizde de olması gereken durum. (Polise artisliğin sonu)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

az kaçan çok yakan ama boyasına zeval gelmemiş opele çizik geleydi, o zaman çevik kuvvet gelse alamazdı elinden :rofl:

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

polisi suçlamayalım lütfen konunun detayı bilinmiyor...önceden söyliyimde ... :)

Polisin suçlanılacak ne yanı var ki? :unsure2:

Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

Koruma içgüdüsü lokasyona filan bakmaz hocam, Sizin çocuğunuz aynı tehlike ile yüzyüze kalsa, olaya canlı şahit olsanız katil bile olmanız içten değildir.

O apayrı bir durum, söz konusu çocuk olunca değil insan hayvanlar bile içgüdüsel olarak ne hale gelir :bomb:.

Yorum bağlantısı
Misafir

Muz cumhuriyeti, uluslararası politikada siyasi açıdan istikrarsız, ekonomik açıdan bir ya da birkaç tarımsal ürünün üretimine ve ihracatına bağımlı ve genellikle yolsuzluklarla içiçe küçük bir seçkinler grubu tarafından yönetilen ülkeleri küçümseyici anlamda kullanılan siyasi terim.

Yani ben demiyorum sizin de aldığınız kaynak diyor işte durumuMuzu :)

Evet, ekonomik açıdan bir ya da birkaç tarımsal üretimine ve ihracatına bağımlı değiliz.

Tamam o kadar da muz cumhuriyeti değiliz. Birşeyler gelişiyor ama çok yavaş ve geriden. Olması gerektiğinden de çok geç başladı.

Biraz da ironi yaptım. Ama gördüğüm bildiğim kadarıyla Amerika'da kanunlar herkese ve güzel işliyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...