Gökhan Efiloğlu 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Polisin suçlanılacak ne yanı var ki? deniyor ya yemiştir cebe atmıştır o mahiyette... Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Dedem anlatıyor ; Eskiden kahveye bir polis, bir zabita gelince herkes ayağa kalkar önünü iliklermiş. Polise sesini yükseltmek mi? Hemen nezarethaneye... Şimdi görüyorum ki polisle dalga geçer olmuşlar... Alacan o dalga geçenleri verecen bana atacam sığınağa yermisin yemezmisin..! Yanlış anlaşılmasın benim babamda polis ve mesleğe saygım sonsuz. Onlar olmasa gece yatağımızda rahat uyuyamayız, sabah evlatlarınızı rahat okula yollayamazsınız... samet ağzından bal damlıyo.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 (düzenlendi) Bende bir kere buna bezer bir olayı ortasında kalmıştım. Adana'da T.Özal Bulvarında Gökkuşağı kavşağına arkadaş duramayıp refüje oradan direğe oradan da karşı yolda ki otobüs durağına uzamıştı. Gece 12 gibiydi şans eseri yaralı vs yok. Trafik ekibi geldi tutanak vs derken bir araba geldi son sürat kazalı yatan araca çarpmamak için çekti direksiyonu refüje çıktı indi durdu. Durur durmaz polise geldi abi kurtar beni öldürecekler. Arkadan 2 faça şahin geldi ellerinde satır. Çocukla birlikte polise saldırdılar, saldıranlardan biri polisi düşürüp silahını almaya kalkışırken yere düşürdü ve silah patladı. Kimseye gelmedi çok şükür. Trafik ekibinin 2. memuru telsizden anons geçince birden 4-5 sivil ekip geldi ardına 3 ekip daha. Aynı işlemin 3 beş katını uyguladılar. Biber gazıyla ilk o zaman tanıştıydım Kaçan lavuk kovalayanlardan birinin balkonda oturan kız kardeşine laf atmış bunlarda kovalamış.. 26 Mart 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Daha binmeden ceza kesmeye başladığı ve o arabaya ceza kestiği aşikar olduğu için birşey demiyor. Demesi de gerekmez. Önceden anlattığım gibi adam kendini devlet, kanun, otorite, abd olarak görüyor. Gazlamaya çalışınca da adamı alaşağı ediyorlar. Burada esas anlatmak istediğim, polisin basireti, kendine güveni ve Ferrarisi de olsa ceza kesip, yaka paça aşağı indirme gücü. Bizde küçük bir grup polis, hiç istemeden ve çok nadiren de olsa "yav şimdi bu araba kim bilir kimin. Ceza yazsan nasıl olsa geri alacam ceza makbuzunu, iyisi mi hiç görmiim" diyebiliyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts