İçeriğe Yönlendir

Erkek Adamın Alet Çantasında Bulunması Gerekenler

Mehmet Eren

Recommended Posts

Mehmet Eren
(düzenlendi)

Her Türk erkeğinin , aracıyla ilgili veya genel olarak ufak tefek tamiratlari veya modifiyeleri yapmasi icin bir alet cantasinin olmasi gerektigi varsayimina gore bu alet cantasinin icinde maximum hangi aletler bulunmalidir? :)

tarihinde Mehmet Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
(düzenlendi)

başlığı "alet çantasında olması gerekenler" olarak kabul ediyor ve kendi alet çantamdakileri aklıma geldiğince yazayım.

düz ve yıldız çeşit çeşit tornavidalar. ayarlı pense. normal pense. kargaburun. kurbağacıık. boru anahtarı. lokma takımı. Tors takımı. kısmi olarak alyan takımı.

not. aracı iş içinde kullanmaktayım. o yüzden bu kadar takım gezdiriyorum ;)

tarihinde Mustafa Çayır tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Göğüs parlatıcı, Temizleme sütü (iç çatı ve direkler için), Camlar için Camsil, Lastikler için sünger, bir de kriko ...... (Aracımın bakımlarını düzenli olarak yaptırırım.)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Aksoy

Çok geniş kapsamlı bişey aslında .Pense, yan keski , kargaburnu , yıldız tornavida , düz tornavida , alyan takımı , ford pense , maşalı boru anahtarı , kurbacık , matkap ( lazım olabilir) vida , dübel , pul , çivi vs vs.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Lehim makinesi, lehim, avometre ve elektrik bandını da ekleyelim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Başlık cinsiyet ayrımı içeriyor. Değil mi Ayça hanım? :);)

"Kadın Adamın Alet Çantasında Bulunması Gerekenler" daha garip olmaz mıydı Alper? :unsure2:

Not: Di mi Ayça? :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Arabanın yaşı ve bakımı ile ilintilidir.

Örnek::

Aküsü zayıf bir araba için: Aktarma kablosu kesin şart,

Cam suyu püskürtmesi bozuk araba için: yadek fıs, fıs şişesi,

Sürekli stop eden araba için, çekme halatı,

............................ :rolleyes::unsure2::nea::fiuw:

örnekleri çoğaltıp, canınızı sıkmak istemedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Aksoy

"Kadın Adamın Alet Çantasında Bulunması Gerekenler" daha garip olmaz mıydı Alper? :unsure2:

Not: Di mi Ayça? :p

Murat hocam sizin takım cantanızda ingilizce kitabıda varmış dogrumu ?

Yorum bağlantısı
Eren Aksoy

Şimdi; "Lara'nın araba çantasında bulunması gerekenler"i bir yazmaya başlarım, o zaman görürsünüz siz :p

Ayça abla takım çantasına genelde bayanlar sürücüler makyaj mazemelerinide koymazlarmı yedek olarak. :p:D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Takviye kablosu, muhtelif sigorta ve park, fren ampül yedekleri.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bende, tornavida takımı (yıldız, 5li, 6lı yıldız), anahtar seti, kurbağacık, pense, sıvı gres, lastik tamir kiti, olmazsa olmaz WD-40, F21 bakım sütü ve sünger :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Herkese göre değişir.

Ben arabada takım çantası taşımam.

Kayınbabamın doğum gününde ek hediye olarak vermişti.Bu alet var.

60187_buyuk_zoom.jpg

Ekleme : Evde ne ararsan var :)

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Yedek Buji, Buji anahtarı, V kayışı, Pense, Tornavida Çeşitleri, Anahtar lokma takımı....

Yorum bağlantısı
Eren Aksoy

Kimse söylememiş ben söleyim bari aracın sigorta tiplerine göre 2 şer tane sigorta konmalıdır.12 v luk kontrol kalemi olmadır.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Siz arabalarda takım çantası mı taşıyorsunuz? Benim naylon bozulmadığı için hiç ihtiyacım olmadı. Ama yinede keyfi sökeceğim yerler için bi tane led'li ufak bi tornavidam var, yetiyor bana :)

FB,10744,34,proskit-sd-803-tornavida.jpg

Yedek Buji, Buji anahtarı, V kayışı, Pense, Tornavida Çeşitleri, Anahtar lokma takımı....

Siz ayaküstü motoru indirirsiniz :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Eren Aksoy

Yok koymazlar.

Makyaj çantası ayrıdır. :p

Sizin yağlı paslı aletleriniz ile bizim bilumum malzemelerimiz asla ve kat'a yanyana gelemezler :D

Ayça abla yagla pasla daha kalıcı olduklarını duysalar kesin beraber yan yana koyarlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hem de Leatherman... ;)

Markasına bakmam işimi görsün yeter :D

Hakikaten işime yarıyor abi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

İyisi ama elindeki. ;)

bunun aynısı değil benzeri. Markasına hiç bakmadım.

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Siz arabalarda takım çantası mı taşıyorsunuz? Benim naylon bozulmadığı için hiç ihtiyacım olmadı. Ama yinede keyfi sökeceğim yerler için bi tane led'li ufak bi tornavidam var, yetiyor bana :)

FB,10744,34,proskit-sd-803-tornavida.jpg

Siz ayaküstü motoru indirirsiniz :)

Abi benim takım çantasında çakı bile yok, ben hayal ürünü olması gerekenleri tahmin ettim. Bagajımda takım çantasına yer de yok aslına bakarsanız. Araba zaten HB. bagajımda bulunanlar 6 kişilik kamp çadırı, Hamak, İlk yardım çantası (iki adet) ve araç temizlik malzemeleri....

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Erkek adam alet kullanmaz, gerekirse her şeyi eliyle halleder.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...