Mehmet Eren 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 (düzenlendi) Her Türk erkeğinin , aracıyla ilgili veya genel olarak ufak tefek tamiratlari veya modifiyeleri yapmasi icin bir alet cantasinin olmasi gerektigi varsayimina gore bu alet cantasinin icinde maximum hangi aletler bulunmalidir? 25 Mart 2013 tarihinde Mehmet Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 (düzenlendi) başlığı "alet çantasında olması gerekenler" olarak kabul ediyor ve kendi alet çantamdakileri aklıma geldiğince yazayım. düz ve yıldız çeşit çeşit tornavidalar. ayarlı pense. normal pense. kargaburun. kurbağacıık. boru anahtarı. lokma takımı. Tors takımı. kısmi olarak alyan takımı. not. aracı iş içinde kullanmaktayım. o yüzden bu kadar takım gezdiriyorum 25 Mart 2013 tarihinde Mustafa Çayır tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Göğüs parlatıcı, Temizleme sütü (iç çatı ve direkler için), Camlar için Camsil, Lastikler için sünger, bir de kriko ...... (Aracımın bakımlarını düzenli olarak yaptırırım.) 1 Yorum bağlantısı
Eren Aksoy 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Çok geniş kapsamlı bişey aslında .Pense, yan keski , kargaburnu , yıldız tornavida , düz tornavida , alyan takımı , ford pense , maşalı boru anahtarı , kurbacık , matkap ( lazım olabilir) vida , dübel , pul , çivi vs vs. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Lehim makinesi, lehim, avometre ve elektrik bandını da ekleyelim 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Başlık cinsiyet ayrımı içeriyor. Değil mi Ayça hanım? "Kadın Adamın Alet Çantasında Bulunması Gerekenler" daha garip olmaz mıydı Alper? Not: Di mi Ayça? 2 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Arabanın yaşı ve bakımı ile ilintilidir. Örnek:: Aküsü zayıf bir araba için: Aktarma kablosu kesin şart, Cam suyu püskürtmesi bozuk araba için: yadek fıs, fıs şişesi, Sürekli stop eden araba için, çekme halatı, ............................ örnekleri çoğaltıp, canınızı sıkmak istemedim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Her arabada olması gereken aletler olsa daha iyi olurdu Yorum bağlantısı
Eren Aksoy 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 "Kadın Adamın Alet Çantasında Bulunması Gerekenler" daha garip olmaz mıydı Alper? Not: Di mi Ayça? Murat hocam sizin takım cantanızda ingilizce kitabıda varmış dogrumu ? Yorum bağlantısı
Eren Aksoy 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Şimdi; "Lara'nın araba çantasında bulunması gerekenler"i bir yazmaya başlarım, o zaman görürsünüz siz Ayça abla takım çantasına genelde bayanlar sürücüler makyaj mazemelerinide koymazlarmı yedek olarak. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Takviye kablosu, muhtelif sigorta ve park, fren ampül yedekleri. 5 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Bende, tornavida takımı (yıldız, 5li, 6lı yıldız), anahtar seti, kurbağacık, pense, sıvı gres, lastik tamir kiti, olmazsa olmaz WD-40, F21 bakım sütü ve sünger 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 (düzenlendi) Herkese göre değişir. Ben arabada takım çantası taşımam. Kayınbabamın doğum gününde ek hediye olarak vermişti.Bu alet var. Ekleme : Evde ne ararsan var 25 Mart 2013 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Yedek Buji, Buji anahtarı, V kayışı, Pense, Tornavida Çeşitleri, Anahtar lokma takımı.... Yorum bağlantısı
Eren Aksoy 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Kimse söylememiş ben söleyim bari aracın sigorta tiplerine göre 2 şer tane sigorta konmalıdır.12 v luk kontrol kalemi olmadır. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Siz arabalarda takım çantası mı taşıyorsunuz? Benim naylon bozulmadığı için hiç ihtiyacım olmadı. Ama yinede keyfi sökeceğim yerler için bi tane led'li ufak bi tornavidam var, yetiyor bana Yedek Buji, Buji anahtarı, V kayışı, Pense, Tornavida Çeşitleri, Anahtar lokma takımı.... Siz ayaküstü motoru indirirsiniz 5 Yorum bağlantısı
Eren Aksoy 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Yok koymazlar. Makyaj çantası ayrıdır. Sizin yağlı paslı aletleriniz ile bizim bilumum malzemelerimiz asla ve kat'a yanyana gelemezler Ayça abla yagla pasla daha kalıcı olduklarını duysalar kesin beraber yan yana koyarlar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Kimse söylememiş ben söleyim bari aracın sigorta tiplerine göre 2 şer tane sigorta konmalıdır.12 v luk kontrol kalemi olmadır. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/242065-erkek-adamin-alet-cantasinda-bulunmasi-gerekenler/page__view__findpost__p__1900463 Efenim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Hem de Leatherman... Markasına bakmam işimi görsün yeter Hakikaten işime yarıyor abi Yorum bağlantısı
Eren Aksoy 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 http://www.fordclubt...ost__p__1900463 Efenim Servet abi görmemişim bea kızma hemencecik. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 İyisi ama elindeki. bunun aynısı değil benzeri. Markasına hiç bakmadım. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Siz arabalarda takım çantası mı taşıyorsunuz? Benim naylon bozulmadığı için hiç ihtiyacım olmadı. Ama yinede keyfi sökeceğim yerler için bi tane led'li ufak bi tornavidam var, yetiyor bana Siz ayaküstü motoru indirirsiniz Abi benim takım çantasında çakı bile yok, ben hayal ürünü olması gerekenleri tahmin ettim. Bagajımda takım çantasına yer de yok aslına bakarsanız. Araba zaten HB. bagajımda bulunanlar 6 kişilik kamp çadırı, Hamak, İlk yardım çantası (iki adet) ve araç temizlik malzemeleri.... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Erkek adam alet kullanmaz, gerekirse her şeyi eliyle halleder. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts