Hüseyin Sönmez 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Aşağıdaki linte bulunan takım yeterli olabilir, o para etmez ama aynı takımlardan bu şekilde yapışlabilir. http://www.hepsiburada.com/liste/blackdecker-71-parca-el-alet-seti/productDetails.aspx?productId=hrkalebla7144&categoryId=13003174&SKU=HRKALEBLA7144&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dhrkalebla7144%26fh_lister_pos%3d5%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253del%255cu0020aleti%255cu0020seti%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch#Gorseller 1 Yorum bağlantısı
Mert Ender 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 (düzenlendi) Buz kazıyıcı, buz çözücü sprey, ilkyardım çantası, yangın söndürücü, el feneri, telefon şarj kablosu, navigasyon şarj kablosu, mp3 çalar şarj kablosu, tüm bu kablolar için 3'lü çakmak prizi 25 Mart 2013 tarihinde Mert Ender tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Sen neyin kafasındasın genç allasen? Başlık şöyle olmalı.. "Bir İnsan Evladının Alet Çantasında Bulunması Gerekenler" Genç için: sağol cınım. Aslına bakarsak: 1 insan evladı yanlış... Düşün bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Birde takımların yada aletlerin, stabil durması gerekiyor, şangır şungur gidilmez herhal. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Şimdi; "Lara'nın araba çantasında bulunması gerekenler"i bir yazmaya başlarım, o zaman görürsünüz siz Yazamaaaz, yazamaaaaz... Naniiik! Murat hocam sizin takım cantanızda ingilizce kitabıda varmış dogrumu ? Karıştırma olm benim takımların çantasını. 1 Yorum bağlantısı
Mert Ender 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Birde takımların yada aletlerin, stabil durması gerekiyor, şangır şungur gidilmez herhal. Bagaj duvarlarına cırt cırtlı yapışabilen iki adet takım çantası... Yangın söndürücü için sol duvardaki delikten geçirilen bir elastik bant.. İş görüyor. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Alet çantası falan bilmem.. .Erkek adamın yanında karısını yada kız arkadaşını duymamasına yardımcı olacak kaliteli bir kulak tıkacı ki bu 1.. 2- sağlam bi sopa... ve en önemlisi kaçmasına yardımcı olacak sağlam bir spor ayakkabı olmalı... 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Ticari aracım değilde diğerinde acil durumlar için olmazsa olmazım 10 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Bagaj duvarlarına cırt cırtlı yapışabilen iki adet takım çantası... Yangın söndürücü için sol duvardaki delikten geçirilen bir elastik bant.. İş görüyor. Ya çantanın içindeki durum? 1 Yorum bağlantısı
Mert Ender 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Ya çantanın içindeki durum? Tıka basa doldurunca savrulmuyorlar Haklısınız tabii. Ama bahsettiğiniz detayda her şeyi derli toplu alan bir ürüne ben rastlamadım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 25 Mart 2013 Yazar Paylaş 25 Mart 2013 çok orjinal cevaplar gelmiş, herkese teşekkürler.. işte oldugumdan sohbete anlık katılamadım anca bakabildim kusura bakmayınız efenim.. >Bİr ara alet çantama takviyeler yapmak için bilinen marketlere gideyim çok eksiğim varmış şahsen.. Alet çantamı oluşturduktan sonra burda bi liste yapıp yayınlarım ,, Aslında iyi fikir, büyük üstadlar forumun eskileri vb, moderatörler falan da burda kendi alet çantası içeriklerini liste olarak yazsalar güzel olur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Pense, karga burun, yan keski.. 2 tane düz, bir tane yıldız tornavida. Tamir bandı, bez bant, elektrik bandı, çeşitli plastik kelepçeler, yedek sigortalar, çakı, maket bıçağı, 12 V kontrol kalemi, bir kaç metre kablo, el feneri, eldiven.. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Devam edeyim; 6-7 den 20-22 ye kadar anahtar açık ağız,kurbacık.çekiç (250 g) 50-60cm yarım parmak demir boru,çekme halatı,takviye kablosu, Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Devam edeyim; 6-7 den 20-22 ye kadar anahtar Asla ağırlık taşımam.. stepne bile taşımıyorum.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Pense, karga burun, yan keski.. 2 tane düz, bir tane yıldız tornavida. Tamir bandı, bez bant, elektrik bandı, çeşitli plastik kelepçeler, yedek sigortalar, çakı, maket bıçağı, 12 V kontrol kalemi, bir kaç metre kablo, el feneri, eldiven.. Devam edeyim; 6-7 den 20-22 ye kadar anahtar açık ağız,kurbacık.çekiç (250 g) 50-60cm yarım parmak demir boru,çekme halatı,takviye kablosu, Arabalarımız yolda kalır endişesi ile bir ustamız eksik desenize ihtiyarlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Arabalarımız yolda kalır endişesi ile bir ustamız eksik desenize ihtiyarlar Yok be... orasını burasını oynayıp duruyoruz.. alet taşı geri götür derdi olmasın diye... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 çekicili kasko, kasko da yoksa, çekicili trafik sigortası, her derde deva, gece 03:00 lerde test edilip onaylanmış hizmettir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Yok be... orasını burasını oynayıp duruyoruz.. alet taşı geri götür derdi olmasın diye... Fazla oynayıp bozmayında çekicili kasko, kasko da yoksa, çekicili trafik sigortası, her derde deva, gece 03:00 lerde test edilip onaylanmış hizmettir O kadar da iyi olmamalı. Dağ başında otel önlerinde kalan araçlar için hizmet istemiyor vatandaş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 bagaja patates koysak?...... ancak kilidini bozalım ki bari orası kitlenmesin düştüm yerlerdeyimmmmmmmmmm 1 Yorum bağlantısı
Baran Ekici 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Araba için ampul yedekleri, sigorta yedekleri, yangın söndürücü, ilk yardım çantası, bol fonksiyonlu çakı, biber gazı ve arabayla beraber gelen aksesuarlar yeterli gibi. Arazi için her ihtimale karşı tam teçhizatlı alet çantası, güçlü yapıştırıcı, kaliteli çekme halatı, takoz, takviye için kaynak makinesi kablosu, yakıt bidonu, gps cihazı, lastik değişimi için levye ve doğa sporları için beyzbol sopası , gece aydınlatması için envai çeşit ledli mercekli fenerler diye uzayıp gider. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Günlük olarak taşıdıklarım; bilmem kaç parçallık tornavide ve tork ucu ve bunların aparatı, Açık ve kapalı ağız anahtar takımı Lokma takımı çin malı avometre saatçi tornavidası bıçak maket bıçağı muhtelif ebatlarda plastik hortum takviye kablosu çeşitli tiplerde tamir bantları pense, yankeski, kargaburnu kablo sigorta, vida, pul, somun, çeşitli ebatlarda çelik dübel lastik tamir kiti zincir (çekme zinciri değil) haydar yedek ampüller --- Aracın dışında evdekiler ise Anahtar, lokma, takımları, tesisat malzemeleri, kaynak makinesi, 160 lık sipiral makinesi, vs diye gidiyor Sanırım alet çantası biraz dar geldi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Günlük olarak taşıdıklarım; bilmem kaç parçallık tornavide ve tork ucu ve bunların aparatı, Açık ve kapalı ağız anahtar takımı Lokma takımı çin malı avometre saatçi tornavidası bıçak maket bıçağı muhtelif ebatlarda plastik hortum takviye kablosu çeşitli tiplerde tamir bantları pense, yankeski, kargaburnu kablo sigorta, vida, pul, somun, çeşitli ebatlarda çelik dübel lastik tamir kiti zincir (çekme zinciri değil) haydar yedek ampüller --- Aracın dışında evdekiler ise Anahtar, lokma, takımları, tesisat malzemeleri, kaynak makinesi, 160 lık sipiral makinesi, vs diye gidiyor Sanırım alet çantası biraz dar geldi Senin hd'de de çizik var 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Laderman (isveç çakısı) ve en kıralından 52 cm lik bir sallama,,,, 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 O bu değil de.Konunun içeriğini düşünce aslında ciddi bir konu. Şöyle güzel bir liste yapılsa olması gerekenler diye güzel olmazmı cidden Geyiğin önüne geçeyim biraz Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Günlük olarak taşıdıklarım; bilmem kaç parçallık tornavide ve tork ucu ve bunların aparatı, Açık ve kapalı ağız anahtar takımı Lokma takımı çin malı avometre saatçi tornavidası bıçak maket bıçağı muhtelif ebatlarda plastik hortum takviye kablosu çeşitli tiplerde tamir bantları pense, yankeski, kargaburnu kablo sigorta, vida, pul, somun, çeşitli ebatlarda çelik dübel lastik tamir kiti zincir (çekme zinciri değil) haydar yedek ampüller --- Aracın dışında evdekiler ise Anahtar, lokma, takımları, tesisat malzemeleri, kaynak makinesi, 160 lık sipiral makinesi, vs diye gidiyor Sanırım alet çantası biraz dar geldi Erciyes...toplantısında gördüklerimden sonra ''aracında bulunanlara'' hiç şaşırmadım desem yeridir Ertan abi...benim takımları da eklesek atölye açarız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts