Gökhan İşnas 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Öncelikle merhabalar. Aranıza yeni katıldım. İkamet Samsun ama şu sıralar okul nedeniyle Trabzon'dayım. 2010 Focus 1.6 TDCi Titanium aracım var. Ne yazıkki ilk konu sorunla ilgili. Aracı yıkamaya bıraktığımda yıkamacı arkadaşlar silerken teybin üzerindeki SONY yazısı beze takılmış ve yarısı kopmuş. Şuanda sadece SO yazıyor İşin kötü yanı kopan yarısını bulamadık. Görüntü olarak hiç hoş durmuyor. Acaba bu yazıyı nerede bulabilirim? Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Şimdiden herkese teşekkürler Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 yazı içinde değil mi nasıl kopuyor ki ? orjinal teyp değil mi ? Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 kabartma şeklindemiymiş onlar normal boya yazılı değilmi? nasıl koparmışlar o yazıyı anlamadım Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Teybiniz bundan mı ? Bunu kırmak büyük başarı gerçekten. Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Evet teyb bundan. kabartma şeklindemiymiş onlar normal boya yazılı değilmi? nasıl koparmışlar o yazıyı anlamadım Alüminyum tarzı bir malzemeymiş bende yazı sanıyordum. yazı içinde değil mi nasıl kopuyor ki ? orjinal teyp değil mi ? Hocam yazı içinde ama sanırım sivri kısmına bez takılınca koparmış. Teyb orjinal. Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Sonuna bir soru işareti koy. Senin markan da bu olsun: SO? 6 Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Sonuna bir soru işareti koy. Senin markan da bu olsun: SO? Farkımız olsun :D resim isteruk daha acıklayacı olur Yarın koyarım fotoğrafı Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Herhangi harfi bulsam sony komple söker adımı yazarım Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Herkes SONY. Çok sıradan. Zaten Sony battı gibi bir şey. Soranlara bu en son model SO marka deyin. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Sanırım bu olaydan sonra yıkama parası vermedin ? Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Yoo verdim Teybi sökmediler yahu yazı koptu sadece Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Çelik logo olduğu için çıkmıştır, pek bulunabilir birşey değil. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Yoo verdim Teybi sökmediler yahu yazı koptu sadece yazı koptu sadece ama bak bulunamıyor ben olsam hem para vermez hemde uğramazdım bir daha.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Ha bu arada sony türkiye bu tür vakalarla gayet ilgili. Onlara bir sorun bir çözüm üretiyorlar. Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Çelik logo olduğu için çıkmıştır, pek bulunabilir bitşey değil. Evet sormadığım yer kalmadı.. Samsun'da Sony bayisine sordum bulamadılar Ford servis ilgilenir dedi. Servise gittim adamlar teybi İstanbul'a servise göndermemiz gerekir dedi. yapıştırma falan bulsam onu yapıştırcam ama o da yok Belki teybi bozulan falan olursa ondan sökeriz yazı koptu sadece ama bak bulunamıyor ben olsam hem para vermez hemde uğramazdım bir daha.. Yıkamasından memnun olduğum bir yer tek sıkıntı bu oldu Ha bu arada sony türkiye bu tür vakalarla gayet ilgili. Onlara bir sorun bir çözüm üretiyorlar. Samsun'da sordum bulamadılar.. Trabzon'da Sony var mı varsa nerde bilmiyorum hiç.. Müsait olursan Ankara'da bir Sonyciden sorabilirsen sevinirim Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Ben sormasına sorarımda sony Türkiye'ye e-mail atın veya arayın öyle ilgileniyorlar. Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Öyle de bir deneyeyim bakalım belki birşey yaparlar Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Geçmiş olsun.So da güzel markadır .Bana kalırsa orayı silen delikanlı kopardığının farkındadır da işte korkudan söyleyememiştir .Hatta harfleri siz gidene kadar avucunun içinde yada cebinde saklamıştır . 1 Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Bunun kalanı nerede dediğimde zaten kızarıp bozardı 1 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Bir tane şundan alıp eksikleri tamamlayın 6 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 bir reklamcıdan sony yazısı kestirin ve oraya yapıştırın, iş görür. Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Bir tane şundan alıp eksikleri tamamlayın Teybin yerine onu koyayım daha orijinal olsun bir reklamcıdan sony yazısı kestirin ve oraya yapıştırın, iş görür. İşin kötü yanı orada çukur bir bölge var orayı doldurmam gerekiyor yoksa hemen gider.. En son çare dediğiniz gibi yapmak galiba.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts