İçeriğe Yönlendir

Sony Yazısı

Gökhan İşnas

Recommended Posts

Akan Belen

Geçmiş olsun sen neden uğraşıyorsun ki.Nerede yıkattıysan ya o bulsun yazıyı yada yeni sony teyp alsın.Sineye çekmemek gerek

Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas

Geçmiş olsun sen neden uğraşıyorsun ki.Nerede yıkattıysan ya o bulsun yazıyı yada yeni sony teyp alsın.Sineye çekmemek gerek

Bu kadar sıkıntı olacağını hiç tahmin etmiyordum yoksa ne yapar eder buldururdum o zaman.. Kolay bir şeydir hallederiz zaten yamulmuştur falan diye umursamadıydım..

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu kadar sıkıntı olacağını hiç tahmin etmiyordum yoksa ne yapar eder buldururdum o zaman.. Kolay bir şeydir hallederiz zaten yamulmuştur falan diye umursamadıydım..

Focus varken herzaman gittiğim yerde aracımı bıraktım.Neyse geldim aracı aldım gittim.Akşam bir baktım arka paspasın biri yok.Neyse dedim sabah gittim tekrar yıkamacıya dedim arka paspas yok.Nasıl olur falan tabi kabul etti sonuçta ama bulamadılar.Dedim sizin sorumluluğunuz bu.Zaten onlarda kabul ettiler durumu gittik servisten aldık ücretinide ödedi diğer parçalarınıda bıraktım kendilerine. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas

Focus varken herzaman gittiğim yerde aracımı bıraktım.Neyse geldim aracı aldım gittim.Akşam bir baktım arka paspasın biri yok.Neyse dedim sabah gittim tekrar yıkamacıya dedim arka paspas yok.Nasıl olur falan tabi kabul etti sonuçta ama bulamadılar.Dedim sizin sorumluluğunuz bu.Zaten onlarda kabul ettiler durumu gittik servisten aldık ücretinide ödedi diğer parçalarınıda bıraktım kendilerine. :good1:

Aynı olayı bende yaşadım farklı bir yerde ama ben araca bindim 100 metre gittim bir bakim sıkıntı var mı dedim arka paspaslar yok :D Döndüm yıkamışlar arabaya koymayı unutmuşlar :D Neyse sonradan hallettik :D

,

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Gökhan Bey, belki araç teyp tamircilerinde bozuk teyplerden söktürüp bulabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas

Gökhan Bey, belki araç teyp tamircilerinde bozuk teyplerden söktürüp bulabilirsiniz.

Hocam bunu hiç düşünmemiştim doğru diyorsunuz teybcilere de bir bakayım.. Teşekkür ederim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

yazı koptu sadece ama bak bulunamıyor :) ben olsam hem para vermez hemde uğramazdım bir daha..

Her hatada bir esnaf değiştirsek :)

Benim arabanın çamurlukla tamponun kesiştiği yeri hafif sürtmüşler. Farketmemişler tahminim ben farkettiğimde hala orada parçalar duruyordu. Çok büyük değil. Geri döndüm. Birdaha böyle birşey olduğunda bana söyleyin dedim. Hocam farketmedik dediler. Tamam dedim geçiştirdim. Ama onlar kadar da güzel yıkayan bulamadım. Ankarada kavga ediyordum yıkamacılarla :D

Büyük ihtimalle bezde kalmıştır veya aracın içini temizledikleri makinaya kaçmıştır.

Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas

Benim arabanın çamurlukla tamponun kesiştiği yeri hafif sürtmüşler. Farketmemişler tahminim ben farkettiğimde hala orada parçalar duruyordu. Çok büyük değil. Geri döndüm. Birdaha böyle birşey olduğunda bana söyleyin dedim. Hocam farketmedik dediler. Tamam dedim geçiştirdim. Ama onlar kadar da güzel yıkayan bulamadım. Ankarada kavga ediyordum yıkamacılarla :D

Büyük ihtimalle bezde kalmıştır veya aracın içini temizledikleri makinaya kaçmıştır.

Aynen Mehmet Bey katılıyorum size insanlık hali olabiliyor ama söyleyebilirlerdi o zaman daha da anlayışla karşılardım. Çok oldu artık bulunma şansı yok zaten çözüm arıyoruz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

imkanı olmayanlar için yapacak birşey yok,bulunduğum yerde yıkamacı çok şu ana kadar böyle bir durum ile karşılaşmadım ama karşılaşırsamda mutlaka değiştiririm

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

imkanı olmayanlar için yapacak birşey yok,bulunduğum yerde yıkamacı çok şu ana kadar böyle bir durum ile karşılaşmadım ama karşılaşırsamda mutlaka değiştiririm

Aslında burada da çok fazla yıkamacı var. Ama en çok özenen bunlar ve çok iyi çocuklar olduğu için vaz geçemiyorum :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Yemeğe ayıracağın vakti birazda arabana ayırsan,yıkamacılara laf söylemene gerek kalmaz... :biggrin:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
(düzenlendi)

benim evde 1993 senesinde aldığım sony mini setim var,fotodakinin aynısı.görüldüğü gibi 4 ayrı katı var ve katta mükemmel bir "sony" yazısı var,2 tane de kolonlarda,etti mi 6 :crazy:

yani,eskiciden çıkmacıdan,tamirciden bulacaksın bir sony teyp,ev-araba türü farketmez,işini göreceksin.

ben mi, bir 20 yıl daha kullanırım o mini seti :p

sonyn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas

benim evde 1993 senesinde aldığım sony mini setim var,fotodakinin aynısı.görüldüğü gibi 4 ayrı katı var ve katta mükemmel bir "sony" yazısı var,2 tane de kolonlarda,etti mi 6 :crazy:

yani,eskiciden çıkmacıdan,tamirciden bulacaksın bir sony teyp,ev-araba türü farketmez,işini göreceksin.

O yazı birazcık büyük sanırım bizim arabalardaki teybin üstündekinden :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sonyn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

cd faal mi :wub:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

cd faal mi :wub:

Çağlar abi,ben bu seti aldıktan sonra 10 yıl faal olarak kullandım.bu sürede tam 3 defa tozdan cd gözü bozuldu ve değişti.4. defa bozulduğunda artık bilgisayarlar ve mp3 ler her eve girdiğinden yaptırmaya gerek kalmamıştı,netekim yapılsa da bozulacaktı.şuan göz bozuk cd algılamıyor-değişirse çalışır.geçen sene de elime geçen bir kaseti kızıma çalmak istediğimde kasetleri çalışmayınca içini açtığımda zamanın etkisiyle teybi döndüren lastiklerin kuruyup kavrulduğunu ve püskevit(!) gibi döküldüğünü gördüm.yani teyp motoru lastikleri de değişmeli (bulunabilirse tabi).

radyosunu kullanıyorum.ayrıca amfi kısmı çok iyi.harici cihaz (mesela tv-playstation) bağlayıp yüksek ve kaliteli ses alıyorum.

bir kaç parça değişen 2 parça da boyanan var büyük kazası yok,istetmesi( :tongue: ) takılmamış.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Öncelikle merhabalar. Aranıza yeni katıldım. İkamet Samsun ama şu sıralar okul nedeniyle Trabzon'dayım. 2010 Focus 1.6 TDCi Titanium aracım var. Ne yazıkki ilk konu sorunla ilgili.

Aracı yıkamaya bıraktığımda yıkamacı arkadaşlar silerken teybin üzerindeki SONY yazısı beze takılmış ve yarısı kopmuş. Şuanda sadece SO yazıyor :D İşin kötü yanı kopan yarısını bulamadık. Görüntü olarak hiç hoş durmuyor. Acaba bu yazıyı nerede bulabilirim? Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Şimdiden herkese teşekkürler ;)

Geçmiş olsun. yazıyı bulmak çok zor diye düşünüyorum.

Bence kalanıda sök.

Yorum bağlantısı
Samet Yarın
Herkes SONY. Çok sıradan. Zaten Sony battı gibi bir şey. Soranlara bu en son model SO marka deyin.

Sony e batti dersen aracima beklerim :-)

Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici

Ben hala o yazının nasıl yerinden çıktığını anlamadım. Üzerinde plastik kaplama yokmu o alanın

Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

bence sök geri kalanı illa sony yazsın dersen reklamcıda gri sony yazdır yapıştır gitsin :)

Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas

Ben hala o yazının nasıl yerinden çıktığını anlamadım. Üzerinde plastik kaplama yokmu o alanın

Yok yazı alüminyum tarzı bir malzemeden yapılmış Y harfinin köşesi yukarıdaymış biraz takılınca beze yarısı gitmiş :D

bence sök geri kalanı illa sony yazsın dersen reklamcıda gri sony yazdır yapıştır gitsin :)

En son çakma bir sony yazısı yapıştırcaz artık :D

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Sony Türkiye'ye sağlam bir e-posta gönderirseniz yeni kapak bile gönderebilirler :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sony Türkiye'ye sağlam bir e-posta gönderirseniz yeni kapak bile gönderebilirler :)

Bencede sağlam bir e-posta döşeyin.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hakan Kaynak

Öncelikle merhabalar. Aranıza yeni katıldım. İkamet Samsun ama şu sıralar okul nedeniyle Trabzon'dayım. 2010 Focus 1.6 TDCi Titanium aracım var. Ne yazıkki ilk konu sorunla ilgili.

Aracı yıkamaya bıraktığımda yıkamacı arkadaşlar silerken teybin üzerindeki SONY yazısı beze takılmış ve yarısı kopmuş. Şuanda sadece SO yazıyor :D İşin kötü yanı kopan yarısını bulamadık. Görüntü olarak hiç hoş durmuyor. Acaba bu yazıyı nerede bulabilirim? Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Şimdiden herkese teşekkürler ;)

Aynısı benim başımada yeni geldi. NY harfleri düşmüş nerde düştü ne zaman düştü bilmiyorum. Benim aracım garanti kapsamında olduğu için servise götürdüm şimdi sonucu bekliyorum. diğer türlü bir çare bulamadım. senin son durumun nedir?

Aracı servise yönlendirin 450 tl'ye paneli değiştirelim diye dönüt veriyorlar..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...