Hakan Kaynak 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 resim eklemeye çalıştım ama beceremedim:( Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 8 Nisan 2013 Yazar Paylaş 8 Nisan 2013 http://imgur.com/69k89ha Fotoğrafı şöyle açtım gördüm Benim olayın aynısı. Harfler bütün tek tek değiller.. Muhtemelen sizinkinde de aynı olmuştur bez falan takıldıysa yarısını koparmıştır. Şuanda Trabzon'dayım Samsun'a geçince bir şeyler yaparım. Servis teybi servise yollamamız lazım dedi o yüzden bıraktım ben serviste yaptırmadım. Komple söküp siyah silikonla doldurup yapıştırma yapmayı düşünüyorum. Tabi orijinal bulursam onu takarım. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 :shok: hayatım da ilk defa böyle bir olay gördüm bunu yapan yıkamacyı ellerinden öpüyorum 2 Yorum bağlantısı
Hakan Kaynak 9 Nisan 2013 Paylaş 9 Nisan 2013 Benim aracım serviste 5 gün içinde hallederiz dediler. Servise götürdükten sonra keşke kalan iki harfi de sökseydim diye düşündüm. Sonuçta SO düşerse ileride yapıştırırdık. Yorum bağlantısı
Hakan Kaynak 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 http://imgur.com/69k89ha Fotoğrafı şöyle açtım gördüm Benim olayın aynısı. Harfler bütün tek tek değiller.. Muhtemelen sizinkinde de aynı olmuştur bez falan takıldıysa yarısını koparmıştır. Şuanda Trabzon'dayım Samsun'a geçince bir şeyler yaparım. Servis teybi servise yollamamız lazım dedi o yüzden bıraktım ben serviste yaptırmadım. Komple söküp siyah silikonla doldurup yapıştırma yapmayı düşünüyorum. Tabi orijinal bulursam onu takarım. Ne oldu bir çözüm bulabildin mi? Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 23 Nisan 2013 Yazar Paylaş 23 Nisan 2013 Ne oldu bir çözüm bulabildin mi? Hayır çözemedik. Geçen hafta servisteydim aynı şeyi söylediler teybi söküp İstanbul'a göndermemiz gerekiyor dediler. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Hayır çözemedik. Geçen hafta servisteydim aynı şeyi söylediler teybi söküp İstanbul'a göndermemiz gerekiyor dediler. İstanbul'dan SONY söküp Samsun'a göndermelerini söyleseydiniz 3 Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 23 Nisan 2013 Yazar Paylaş 23 Nisan 2013 İstanbul'dan SONY söküp Samsun'a göndermelerini söyleseydiniz Onu söylemedim ama pert focus yok mu onlardan birinden söküp takalım dedim yapamayız dediler Yorum bağlantısı
Buğrahan Korkut 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 geçen hafta Ankara'daydım.Yıldız'a felan gittim gezdim hiç aklıma gelmedı bunu sormak iyimi. Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 24 Nisan 2013 Yazar Paylaş 24 Nisan 2013 geçen hafta Ankara'daydım.Yıldız'a felan gittim gezdim hiç aklıma gelmedı bunu sormak iyimi. Ah be kardeşim unutmasaydın iyiydi Samsun'da bulamadık. Neyse benim arabaya binince o görüntüden sonra unutmazsın en kısa zamanda görüşelim Yorum bağlantısı
Buğrahan Korkut 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Samsun'dayım şuan Pazar yada Pazartesi dönüyorum Trabzon'a.Görüşelim Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas 25 Nisan 2013 Yazar Paylaş 25 Nisan 2013 Samsun'dayım şuan Pazar yada Pazartesi dönüyorum Trabzon'a.Görüşelim Ben döndüm buralardayım uzun bir süre gelince ararsın 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Korkut 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Ben döndüm buralardayım uzun bir süre gelince ararsın tamamdır:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts