İçeriğe Yönlendir

Fiber Spoyler

Orhan Baturay

Recommended Posts

Orhan Baturay

Arkadaslar forumları dolasıyordumkı neredeyse her yerde fıber spoıler taktırdıktan sonra herkes sökup atmıs bukadar dandık bıseymı bu ya Kullanısı hıcmı yok :shok:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sayın Orhan Baturay

Açtığınız konu ve gönderdiğiniz mesajlarda imla kurallarına (noktalama işaretleri/küçük-büyük harfler), gönderdiğiniz fotoların küçük boyutlu olmasına,

alıntılarda fotoğraflar gibi gereksiz kısımların silinmesine, standart font kullanımına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...ilecek-hususlar linkinde bulunmaktadır.

Kural dışı konu ve mesajların tekrarı halinde cezai yaptırım uygulanacaktır.

Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

- Ford Club Türkiye Yönetimi

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

aslında öyle bir şey yok sıf işcilik yüzünde sökülüyor genelde iyi ustalar yaparsa sıkıntı olmuyor , sıkıntı dediğimde çatlama filan yapıyo boyada bide düzgün kalıplanmasa yerine düzgün olmuyor orjinale yakın oluyor ama orjinal plastiğin yerini tutmaz

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

bende var şuanda sıkıntım yok 2000km oldu ve 15-20 defa yıkandı. Boya atması veya yerinden oynaması gibi bir durum söz konusu değil ayrıca herhangi bir noktasında silikon sista meges vb.. şeylerde yok. Dayanım ve boya masrafı için yan sanayide olsa plastik öneriirm.

Yorum bağlantısı
Orhan Baturay

Fiber spoiler kullnıisız bir ürünmüdür taktırıldığı taktirde neden hemen sökülme ihtiyacı duyuluyor..

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

yan sanayi plastik var mıki? son zamanlarda bende spoiler düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

yan sanayi plastik var mıki? son zamanlarda bende spoiler düşünüyorum..

olmaz mı sizin araca göre var mı bilmiyorum ama focus için hem st hemde rs olarak var

Yorum bağlantısı
Orhan Baturay

Sanırım abs plastik olarak geçiyor isimleri biz fiber olarak aldık ama tereddütte kaldık sağolsun kullanan arkadaşlar içimizi ferahlattı

Yorum bağlantısı
Salih Sarı

Valla abiler ben servis taraftariyim. 300 tl gibi bir fiyat verirler muhakkak. Valla ben olsam pasa pasa verir rahatca kullanirim. 2 sene garantili ohh miss.

Yorum bağlantısı
Ali Çukur

Valla abiler ben servis taraftariyim. 300 tl gibi bir fiyat verirler muhakkak. Valla ben olsam pasa pasa verir rahatca kullanirim. 2 sene garantili ohh miss.

Geçenlerde bi arkadaşa servisten fiesta ST spoilerı 750 tl + boya + montaj verdiler....

Yorum bağlantısı
Orhan Baturay

Rengi atıktı derken nasıl bır sorun tam olarak anlıyamadım ben

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

500tl ye kadar serviste yaptırmaya varım. boyatmayacağım direk koyu yeşil kaplama.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

boya işçiliği meşakkatlidir fiberlerin, layığı ile boyamak için istene meblağ verilirse, boyadan yana sıkıntı çıkmaz, ağırlığı ve kırılganlığı , takılacak yere göre değişir

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...