İçeriğe Yönlendir

Made By Fordclub..

Fatih Özgişi

Recommended Posts

Fatih Özgişi

Merhaba arkadaşlar öncelikle yazımda anlatımda hatam olur ise affola ilk mesajım çünkü.

Eğer siz sevgili dostlarım bana arabamı en ucuza en class göstermemde yardımcı olursanız çok sevineceğim kendimce ön kol dayama,direksiyon ve torpido altına iç aydınlatmaya bağlı beyaz ledler taktım,kapı kolları krom tavan ve aynalar karbon kaplama yaptık.farlar hk 8000 di sanırım zenon far olup boya koruması yapıldı.

1 öncelikle arabama 4 lastik + çelik cant alacağım lastik ve cant önerilerinizi hatta var ise resimleri yazarsanız sevinirim.

2 kapı kolu düğmeler plaka ve aynaları becerebilirsem karbon kaplamayı düşünüyorum ama piyano black benzeri öneriler geldi ne dersiniz

3 ön ızgara altına nikelajlı birşey gordum bir kaç focusta nedir tavsiye edermisiniz

4 arka stoplar icin öneriniz nedir nasıl olur

5 sizin zevikiniz öneriniz nedir.

önerilerinizi yaparken lütfen body kit sunroof gibi yüksek fiyatlı parcalar onermeyin zira arabaya sıfırlamak için 4000 tl para harcadım yakın zaman icerisinde

ve 4 lastik cant da alacağımıda hesaba katarsanız artık kaplama ile yada ufak tefek hani 50 100 tl lik harcamalarla neler yapılabilir bir zahmet önerilerinizi bekliyorumresimler aşağıdadır.

5KbpEBa.jpg

FARgB13.jpg

DDzaooR.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül

Hoşgeldiniz. Benim ilk bakışta gördüklerim, ön far camları temizlenebilir ve aynadaki folyolara bir ayar verilebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hayırlı olsun

1. teknik açıdan önce düzeltme yapın, xenon ampul, merceksiz olarak, sokak aydınlatması gibi ışıldar, şemsiye gibi dağınık, yaydığı ışığın 1/10 u kadar işe yarar yola düşen aydınlatması

2. 15 sport trend jantı yakışır hem de makul rakama bulunur, orjinal ve sağlam bir değişim olur

3. ön tampon altına, focus2 nin rüzgarlığı takılır, iyi bir kaportcı işçiliği ile

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Renk harika ancak iyi bir pasta cila gerekiyor, ışıl ışıl olması gerekli.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

iyi bir boya bakımı şart gibi ... krom kapı kolları gövde rengi olmalı çıtalarla... birdeeee plakalıklar gitmeli :)

hoşgeldiniz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Köseler

Ucuz etin yahnisi yenmez , paraya kıymak lazım birseyler güzel olsun istiyorsanız. Ucuza mal etmek malzemeyi alıp işçiliğini kendiniz yaparak olur. Hayirli olsun kolay gelsin :)

Yorum bağlantısı
Fatih Özgişi

hayırlı olsun

1. teknik açıdan önce düzeltme yapın, xenon ampul, merceksiz olarak, sokak aydınlatması gibi ışıldar, şemsiye gibi dağınık, yaydığı ışığın 1/10 u kadar işe yarar yola düşen aydınlatması

2. 15 sport trend jantı yakışır hem de makul rakama bulunur, orjinal ve sağlam bir değişim olur

3. ön tampon altına, focus2 nin rüzgarlığı takılır, iyi bir kaportcı işçiliği ile

hocam cok haklısın gee özellikle dönüşlerde far ışığının bazen apartmanların 3. katlarina vurduğunu görüyorum ancak bu temizletilmiş hali ne yazıkki yenisi icinde komple takım almam gerektiği söylendi şu an icin bana fazla gelir

focus 2 rüzgarlık fiyatını ve hangi modeli bizim 1.6 confota uyar söylerseniz çok sevinirim acemisiyim focusun :/

bana önerilen lastik ebadı 245 60 15 siz ne dersiniz

iyi bir boya bakımı şart gibi ... krom kapı kolları gövde rengi olmalı çıtalarla... birdeeee plakalıklar gitmeli :)

zaten öyle idi ama ne bilim biraz krom biraz siyah kırmızıyı açtığını düşündüm :)

Yorum bağlantısı
Fatih Özgişi

Ucuz etin yahnisi yenmez , paraya kıymak lazım birseyler güzel olsun istiyorsanız. Ucuza mal etmek malzemeyi alıp işçiliğini kendiniz yaparak olur. Hayirli olsun kolay gelsin :)

kesinlikle haklısınız ama banada hak verin 2 ay icersinde sadece motor aksamına 4000 tl 2002 model bir araba icin agır geldi bana tam istediğime değinmişsiniz malzemeyi alıp kendim yapabileceğim şeyler neler acaba?

Yorum bağlantısı
Fatih Özgişi

Çok ekonomik bir önerim var. :) Taktıklarınızı sökün. :biggrin:

Cidden tavan, krom kapı kolu vs. hiç yakışmamış.

Arabanın rengi zaten çok güzel. Güzel bir jant ile harika durur. Çok fazla oynamaya gerek yok. Sade güzeldir. ;)

yapma ya hocam umudum yerlerde :) ama şunuda söyleyeyim sıfır otoların arasından bile herkesin dikkatini çekiyor araç sadece tavan kaplama parlak siyahmı yapsaydım diye az düşünmedim.... aynayı haklısınız orjinal rengine boyatarak çevireceğim hafta sonuna bakalım ne çıkacak

Hoşgeldiniz. Benim ilk bakışta gördüklerim, ön far camları temizlenebilir ve aynadaki folyolara bir ayar verilebilir.

hoş bulduk teşekkürler farlar temizlenmiş hali bu yenisi lastik cantları bekliyecek sanırım ama aynalarda hakkınız var hafta sonu halledeceğim söz :)

Yorum bağlantısı
Emin Köseler

kesinlikle haklısınız ama banada hak verin 2 ay icersinde sadece motor aksamına 4000 tl 2002 model bir araba icin agır geldi bana tam istediğime değinmişsiniz malzemeyi alıp kendim yapabileceğim şeyler neler acaba?

Ben 96 model araca harcadım o kadar ama yine de memnun değilim :) harcamaya kalksam su an halı hazırda 5000 tl daha masraf ederim. Kendimi zor zapt ediyorum bakma :D

Forumu incelerseniz kendi aracına karbon kaplama yapan , arka stoplarini karartan veya kizartan , panjurlarina kromaj benzeri kaplamalar yapanları bulabilirsiniz :) pasta cila şart ve kesinlikle yapılmalı kırmızı olsun 5 fazla olsun :D

Yorum bağlantısı
Fatih Özgişi

Ben 96 model araca harcadım o kadar ama yine de memnun değilim :) harcamaya kalksam su an halı hazırda 5000 tl daha masraf ederim. Kendimi zor zapt ediyorum bakma :D

Forumu incelerseniz kendi aracına karbon kaplama yapan , arka stoplarini karartan veya kizartan , panjurlarina kromaj benzeri kaplamalar yapanları bulabilirsiniz :) pasta cila şart ve kesinlikle yapılmalı kırmızı olsun 5 fazla olsun :D

vallahi haklısın hocam kırmızı olsun 5 fazla olsun binlerce tl harcanmıs araçların yanından geçerken bile araç sahipleri bile dönüp şöyle bir bakıyor ki daha hiçbirşey yok arabada tüm forumu inceledim açıkcası karbon iç kaplama plaka kaplama düşünüyorum öneriniz varsa duymak isterim

plakalığa öneriniz nedir acaba kalın yazılı plakamı yoksa ledli vs gibimi anlayamadım tam

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

plakalığa öneriniz nedir acaba kalın yazılı plakamı yoksa ledli vs gibimi anlayamadım tam

aşağıdaki siyah olan plakalıktan kurtulun demek istedim :)

örnek :

img3320s.jpg

Yorum bağlantısı
Fatih Özgişi

anladım anil hocam hafta sonu yapılacaklar listesine ekledim :)

Yorum bağlantısı
Fatih Özgişi

245/60/15 :s cip lastiği olur bundan?

Şoförlüğüme diyecek yoktur emniyet kemersiz hayatta araba sürmem yeri geldimi 200 de basarım ama lastiklerin kac ebat yenileri kaç olursa bu focusta güzel durur derseniz ha deyip kalıyorum hocam lastik sesi az olan arabayı da hoş gösterecek bir bir ebat tavsiyeniz varmıdır.

Yorum bağlantısı
Misafir

Öncelikle far temizliği,sonrasında güzel bir pasta cila...sonunada kıyak bir jant...oldu size ateş parçası....

Yorum bağlantısı
Fatih Özgişi

4 lastik alındı 195 60 15 lassa çelik cantlar haftaya kaldı kısmetse benzin depo kapağını karbon çektik plakalar öneriniz üzerine değişti aynalardaki karbon söküldü.ön farlara siyah filimle hafif çekik göz yapıldı bakalım önerilere devam lütfen :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Fatih Özgişi

tavsiyelerinize uygun degisim yapmaya calıstım az bucuk olmusmu bakalım olmamıssa yine tavsiyeleriniz neler ogrenmek isterim ;)

degisiklik olarak 4 lastik orjinalden 195 e cıkardım ön tampon jilet farlara makyaj oto kılıf extra olarak kenwood champion woofer set ses sistemi anfi + 4 kayık kenwood ayna kapaklarıda bugun yarın orjinal rengine boyanacak ön kısma ayak bölümüne beyaz ledler arka cakmaklık baglantılı ortadaki kolluğun etrafına kırmızı led cektim gece ışıklı fotosunuda cekip yukleyecegim yakında not yine bir bayan sürücü gelip duran arabaya arkadan tampona girdi Allah tan esnedi birsey olmadı biri kurtarsın beni bu bayanlardan ....

n7zu5.jpg

n7zvt.jpg

n7zwz.jpg

n7zxm.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...