İçeriğe Yönlendir

Cam Rüzgarlıkları Ve Açık Hava Filtresi...

Ali Ulvi KESKIN

Recommended Posts

Ali Ulvi KESKIN

1364493642492.jpg

1364493642492.jpg

1364493643373.jpg

1364493647062_1.jpg

1364493647062.jpg

1364493648390.jpg

1364493641335.jpg

1364493645897.jpg

filtre cok guzel oldu ama filtrenin ustundeki kapagi kapasam ne gibi yararlari ve zararlari olur bu konuda yardimci olur musunuz? filtrenin ust kapagini kapasam ses alabilir miyim ? performansi nasil olur vs...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
(düzenlendi)

dsc00387g.jpg

önceki arabamızda vardı performans olarak birşey katmasada çok orijinal bir ses ve yakıt artışı veriyordu :D

Hayırlı olsun :nazar:

tarihinde Cüneyt Işıkkent tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

saolun arkadaslar acik hava filtresine hevesim vardi bi denemek istedim biraz boyle gitsin bakalim...

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

filtrenin sesininin bu kadar guzel olacagini tahmin etmiyordum... bi ara video ceker koyarim ama forumda boyle gosteris-hiz vb, olaylar hos karsilanmaz bende yanlis anlasilabilirim. o yuzden koymamak daha iyi...

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

sesi gayet tatmin edici gaza yuklenmedigim zaman veya alt devirlerde de oldukca sessiz....

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

filtreye bişey diyemem,de,bende rüzgarlık taktırdım (focus1e) ama hiç memnun degilim (tabanı düz olarak oturmuyor,kalın seffaf çift taraflı bant yapıştırmama ragmen) :angry::i-ih:

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

bende ogle bi problem olmadi simdilik.... benimkilerde de cift tarafli bant var. zamanla ne olur bilemem cok kaliteli urunler degil...

Yorum bağlantısı
Birol Özgür

Filtre çok güzel durmuş hayırlı olsun. Aracınız dizelmi benzinlimi? Bende filtre takmak istiyorum ama aracım dizel. Ses çıkmaz diye takmakda tereddüt ediyorum. Video çekip koyarsanız çok memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

benzin+lpg li arac. bizde birde caddy var dizel ona da dusunuyorum hava filtresi ama tereddutteyim sizin gibi olur mu olmaz mi diye...

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

temizleme spreyleri var yada tersten hava tutuluyor suyla yikanabiliyor...

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Ali güle güle kullan. Rüzgarlık gayet güzel olmuş. :nazar: Benim de aklımda olan bir modifiye. Ama merak ettiğim; rüzgar sesini kesiyor mu, yoksa tamamen görsellik mi?

Filitre işini ben de uygulamıştım fakat uyguladıktan 1 ay sonra söktüm. İnsan o sesi duymak için fazla gaza geliyor ve yüksek devirlerde aracı kullanıyor. Bu da bazen tehlike ve her zaman da fazla yakıt anlamına geliyor ki bende böyle oldu.;)

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

eyvallah abi sagolasin. valla ruzgarliklarin gorsellik yonu daha agir basiyor. islevselligi pek yok ama test etme imkanim pek olmadi. filtre olayi da araba bendeyken basiyorum eniste yada ablam dusuk devir kullaniyor o yuzden yakit ortalamasi dusebiliyor :)

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

aynen... bizde genelde hep boyle duz yolda yakit tasarrufu saglarim isiklara gelince tasarruf ettigimi harcarim. bizim ailede hep denge var .. :) eyvallah sagolasin...

Yorum bağlantısı
Bekir Danıştekin
(düzenlendi)

rüzgarlığın aynısından bende taktırdım benim gibi araçta sigara içenler ve camı kışın bile en az bir parmak açık bırakanlar için ideal. 50 lira verdim ama çok kaliteli değil gibi. yapışma konusundaysa çift taraflı bantlar yetersiz kalıyor benim taktırdığım yer buna ek olarak camları yapıştırmada kullanılan silikondan sıktı arasına taş gibi oldu kırılır kopmaz kontrol ettim. yalnız resimdeki arkalar benim arabaya uymadı satan kişi bile sw kasanın arka kapısının farklı olduğunu bilmiyormuş. ölçüsünü aldı 70 cm düz bir model lazım ayarlamaya çalışırım dedi ama zor sanırım ön ikisiyle idare edeceğiz...

tarihinde Bekir Danıştekin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

ben internetten aldim. simdilik kaliteli ama zamanl;a yagmur gunes gorerek solacak hatta deforme olacak... bazilarinin tam oturmadigini kisa geldigini duymustum ama bende boyle bi sorun olmadi simdilik te cift tarafli bantlar iyi yapisti baktim zayifliyor yapiskani dusup kirilmadan bende silikon la yapistirabilirim...

Yorum bağlantısı
Tanju Açargül

Bende aracımı filtre taktım geçen yazdan beri kullanıyorum hiç sökmedim arada kompresörle hava tutuyorum o kadar kapak kapalı kapağın bir zararını görmedim ses güzel geliyor..

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

filtrenin ust kapagi mi kapali? ses cikiyor mu gene ?

Yorum bağlantısı
Tanju Açargül

evet üst kapağı kapalı güzel ses alıyorum en azından yoldan geçenler şöyle bir kafayı çevirip bakıyorlar ne geliyor diye :)

Yorum bağlantısı
Tanju Açargül

Ali bey tercih meselesi iki şekilde de sesi deneyin eğer bir fark olduğunu düşünüyorsanız sökün veya takın sizin kendi seçiminiz olsun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...