Ali Ulvi KESKIN 30 Mart 2013 Yazar Paylaş 30 Mart 2013 eyv. sagolasin su an kapak acik geziyoruz... Yorum bağlantısı
Tanju Açargül 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 bende bi kapağı açıp deneyim bakalım nasıl olacak ben yed marka filtre kullanıyorum Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 eyv. tesekkur ederim... bende bi kapağı açıp deneyim bakalım nasıl olacak ben yed marka filtre kullanıyorum yed simdilik iyi gibi bu filtre isi sararsa daha kalitelisine gecis yapabilirim.... Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Bende AEM DryFlow var.. Sesi gayet tok çıkıyor tavsiye ederim... Yanlız üst kapağı kapatmayın araba gaz yemiyor hava almayınca... Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN 4 Nisan 2013 Yazar Paylaş 4 Nisan 2013 valla kafam karisti ust kapak acik mi kalsin kapatayim mi denemem lazim .... Yorum bağlantısı
Enes Suzen 9 Nisan 2013 Paylaş 9 Nisan 2013 ali bey cam rüzgarlığı nerde bulabilirim uygun sakaryada Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN 10 Nisan 2013 Yazar Paylaş 10 Nisan 2013 ben internetten aldim ama artvin sanayi var dortyolda hanlikoye giderken orda aksesuarcilarda var ama en uygunu cirit aksesuar yeni acilan dukkan.... yada carsamba pazarinin basindaki aksesuarci da da olabilir.... en uygun 50 tl ye buldum ama ben netten 25 tl ye aldim.... karar sizin... dusunurseniz daha detayli tarif edebilirim... Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN 10 Nisan 2013 Yazar Paylaş 10 Nisan 2013 kelepceli zaten cogu iki dakikada takilabiliyor. benim ki yed marka iyi mi kotu mu bilmem ama made in Turkey heralde Yorum bağlantısı
Enes Suzen 10 Nisan 2013 Paylaş 10 Nisan 2013 ben internetten aldim ama artvin sanayi var dortyolda hanlikoye giderken orda aksesuarcilarda var ama en uygunu cirit aksesuar yeni acilan dukkan.... yada carsamba pazarinin basindaki aksesuarci da da olabilir.... en uygun 50 tl ye buldum ama ben netten 25 tl ye aldim.... karar sizin... dusunurseniz daha detayli tarif edebilirim... cirit otoyu biliyorum ve internetten 4 cam için mi 25 tl ye buldunuz. Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN 10 Nisan 2013 Yazar Paylaş 10 Nisan 2013 aynen 4 cam icin.... link atardim ama silmisim.... iki tane cirit oto var biri ile digeri arasinda acayip fiyat farki var dikkat et.... Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 10 Nisan 2013 Paylaş 10 Nisan 2013 Hayırlı olsun.Ses de güzel yakıtta.... :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts