İçeriğe Yönlendir

Cam Rüzgarlıkları Ve Açık Hava Filtresi...

Ali Ulvi KESKIN

Recommended Posts

Ali Ulvi KESKIN

eyv. sagolasin su an kapak acik geziyoruz...

Yorum bağlantısı
Tanju Açargül

bende bi kapağı açıp deneyim bakalım nasıl olacak ben yed marka filtre kullanıyorum :)

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

eyv. tesekkur ederim...

bende bi kapağı açıp deneyim bakalım nasıl olacak ben yed marka filtre kullanıyorum :)

yed simdilik iyi gibi bu filtre isi sararsa daha kalitelisine gecis yapabilirim....

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Bende AEM DryFlow var.. Sesi gayet tok çıkıyor tavsiye ederim... Yanlız üst kapağı kapatmayın araba gaz yemiyor hava almayınca...

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

valla kafam karisti ust kapak acik mi kalsin kapatayim mi denemem lazim ....

Yorum bağlantısı
Enes Suzen

ali bey cam rüzgarlığı nerde bulabilirim uygun sakaryada

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

ben internetten aldim ama artvin sanayi var dortyolda hanlikoye giderken orda aksesuarcilarda var ama en uygunu cirit aksesuar yeni acilan dukkan.... yada carsamba pazarinin basindaki aksesuarci da da olabilir.... en uygun 50 tl ye buldum ama ben netten 25 tl ye aldim.... karar sizin... dusunurseniz daha detayli tarif edebilirim...

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

kelepceli zaten cogu iki dakikada takilabiliyor. benim ki yed marka iyi mi kotu mu bilmem ama made in Turkey heralde :)

Yorum bağlantısı
Enes Suzen

ben internetten aldim ama artvin sanayi var dortyolda hanlikoye giderken orda aksesuarcilarda var ama en uygunu cirit aksesuar yeni acilan dukkan.... yada carsamba pazarinin basindaki aksesuarci da da olabilir.... en uygun 50 tl ye buldum ama ben netten 25 tl ye aldim.... karar sizin... dusunurseniz daha detayli tarif edebilirim...

cirit otoyu biliyorum ve internetten 4 cam için mi 25 tl ye buldunuz.

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

aynen 4 cam icin.... link atardim ama silmisim.... iki tane cirit oto var biri ile digeri arasinda acayip fiyat farki var dikkat et....:)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...