İçeriğe Yönlendir

Jant Alacağım, Sizce Kaliperler Hangi Renge Boyanmalı?

Birol Özgür

Recommended Posts

Birol Özgür

Herkese merhaba resimdeki aracıma 17" st jant alıcam kısmetse. Sizce bu arabaya hangi renk kaliper daha iyi gider. Kırmızı herkeste var ben yeşil, sarı veya turkuaz mavisi düşünüyorum. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum.

lkn27.jpg

lkn2b.jpg

lkn2h.jpg

Jant da bu 17" st replica jant

lkn40.jpg

lkn6l.jpg

Jant hakkında da yorum yaparsanız sevinirim ama daha çok kaliper rengi önemli. Herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Misafir

öncelikle hayırlı olsun güzel bi seçim aracın kendi renginden bulursanız şık durur

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Jantın fiyatı nedir? Ona göre yorum yapalım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

öncelikle hayırlı olsun güzel bi seçim aracın kendi renginden bulursanız şık durur

Kesinlikle arabanın kendi renginden olsa harika olur. Turuncu da fena durmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tanju Açargül

Mehmet beyin dediği gibi turuncu güzel olur ,fıstık yeşili de fena olmaz sanki;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

kırmızı yapma sarı da maganda derler :) ama fıstık yeşilde hoş olur

niye maganda desinler ki en fazla zevksiz derler :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Ben olsam resimdeki jantları almazdım, aracın üzerindeki jantların 17'sini (c-max Mondeo) alırdım.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bence de artık bu jantlar miadını doldurdu.Adım başı bunlardan var.Daha farklı modellere yönelmek lazım bana kalırsa.Valla bu araca hangi renk kaliper rengi gider karar veremedim

Yorum bağlantısı
Misafir

niye maganda desinler ki en fazla zevksiz derler :biggrin:

Sen yokken istanbulda çok seyler degişti memeett sıkıntı var maganda diyolar ben kendımden biliyorum :D

Ben olsam resimdeki jantları almazdım, aracın üzerindeki jantların 17'sini (c-max Mondeo) alırdım.

sana katılıyorum çok şık duruyor cunku tıtanyumda

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Sen yokken istanbulda çok seyler degişti memeett sıkıntı var maganda diyolar ben kendımden biliyorum :D

sana katılıyorum çok şık duruyor cunku tıtanyumda

ben ordayken de maganda vardı ama kaba görgüsüz adama maganda derdik :)

Yorum bağlantısı
Misafir

ben ordayken de maganda vardı ama kaba görgüsüz adama maganda derdik :)

Maganda kriteri çok gelişti suan :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Jant için başka alternatifler değerlendirilebilir.

Kaliper araç rengi olabilir, kırmızı veya sarı güzel olmaz bence de.

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

jantları beyaza boyayıp kaliperleri de araç rengine boyamak da hoş olurdu. ;) ;)

Yorum bağlantısı
Birol Özgür

Bencede güzel olabilir ama kendi renginden sprey boya bulunmaz gibime geliyor.

Jantın fiyatı nedir? Ona göre yorum yapalım.

205 50 17 lastikle birlikte 1500 tl nakit

Kesinlikle arabanın kendi renginden olsa harika olur. Turuncu da fena durmaz

Mehmet beyin dediği gibi turuncu güzel olur ,fıstık yeşili de fena olmaz sanki;)

kırmızı yapma sarı da maganda derler :) ama fıstık yeşilde hoş olur

Fıstık yeşili zaten aklımda turuncuyuda ekledim oda güzel durabilir.

Yorum bağlantısı
Birol Özgür
jantları beyaza boyayıp kaliperleri de araç rengine boyamak da hoş olurdu. ;) ;)

Jantlari beyaza boyamayi bende düşündüm şuan kışlıklar takılı yazlık lastik jant alıcam. Belki bidahaki kışa girerken orjinal jantları beyaza boyatırım ama bu araca beyaz jant gidermi diye tereddütdeyim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Jantlari beyaza boyamayi bende düşündüm şuan kışlıklar takılı yazlık lastik jant alıcam. Belki bidahaki kışa girerken orjinal jantları beyaza boyatırım ama bu araca beyaz jant gidermi diye tereddütdeyim.

Radikal bir öneri daha getireyim. Jantı komple koyu yeşile boya. st jantını boşver. yukarıda söylendiği gibi artık eskidi. 5 kollu jantlardan bak.

Yorum bağlantısı
Birol Özgür

Araç renginde boyatın, hoş ve orjinal bir görüntü olur.

Araç renginden bulursam kesin boyarım. Çoğunluk bu yönde gibi.

Radikal bir öneri daha getireyim. Jantı komple koyu yeşile boya. st jantını boşver. yukarıda söylendiği gibi artık eskidi. 5 kollu jantlardan bak.

Başka jantda baktım ama 5x108de fazla seçenek yok.

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Gri renk güzel durur diye düşünüyorum...

ısıya ve pasa dayanıklı sprey boya ile boyatmıştım ben...disklerin arkasında bulunan koruma sacını da boyattım hoş görünüyor .

Yorum bağlantısı
Hakan Kaya-2

aracın bu rengi cok hos kaliperler de bu renge boyanırsa jantlar da beyaza boyanırsa bu kombinasyonun cok yakısacagını dusunuyorum ;) tabi yine de en onemlısı ıcınıze en cok sınenı uygulamanız :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

aracın bu rengi cok hos kaliperler de bu renge boyanırsa jantlar da beyaza boyanırsa bu kombinasyonun cok yakısacagını dusunuyorum ;) tabi yine de en onemlısı ıcınıze en cok sınenı uygulamanız :)

Dipnot göstermen gerekirdi :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hakan Kaya-2

Dipnot göstermen gerekirdi :biggrin:

dipnot derken bu sekilde cevaplamam gerekıyodu sanırım dogru mudur :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

dipnot derken bu sekilde cevaplamam gerekıyodu sanırım dogru mudur :D

:bravo:

Takılıyorum sadece meslek alışkanlığı da diyebiliriz ;)

Yorum bağlantısı
Hakan Kaya-2

:bravo:

Takılıyorum sadece meslek alışkanlığı da diyebiliriz ;)

dogrudur abi bende acemiyim forumda alelacele yazıverdim onu dusunemeden :D anlasılır olmadıysa tekrar soyleyeyım fıkrımı de konuyu da toparlamıs oluruz hem :)

şöyle söyliyim aracın rengi cok guzel fakat zaten kendi farklı bi ton oldugu icin sarı kırmızı veya yesil turuncu gibi daha da farklı renkler uyumsuz olur gibime geliyor..kaliperleri de aracın rengine boyatıp beyaz jantlarla beraber kullanılması hem daha sade hem daha tarz duracaktır bence :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...