Birol Özgür 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Herkese merhaba resimdeki aracıma 17" st jant alıcam kısmetse. Sizce bu arabaya hangi renk kaliper daha iyi gider. Kırmızı herkeste var ben yeşil, sarı veya turkuaz mavisi düşünüyorum. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Jant da bu 17" st replica jant Jant hakkında da yorum yaparsanız sevinirim ama daha çok kaliper rengi önemli. Herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 öncelikle hayırlı olsun güzel bi seçim aracın kendi renginden bulursanız şık durur Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Jantın fiyatı nedir? Ona göre yorum yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 öncelikle hayırlı olsun güzel bi seçim aracın kendi renginden bulursanız şık durur Kesinlikle arabanın kendi renginden olsa harika olur. Turuncu da fena durmaz 1 Yorum bağlantısı
Tanju Açargül 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Mehmet beyin dediği gibi turuncu güzel olur ,fıstık yeşili de fena olmaz sanki;) Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 kırmızı yapma sarı da maganda derler ama fıstık yeşilde hoş olur Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 kırmızı yapma sarı da maganda derler ama fıstık yeşilde hoş olur niye maganda desinler ki en fazla zevksiz derler Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Ben olsam resimdeki jantları almazdım, aracın üzerindeki jantların 17'sini (c-max Mondeo) alırdım. Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Bence de artık bu jantlar miadını doldurdu.Adım başı bunlardan var.Daha farklı modellere yönelmek lazım bana kalırsa.Valla bu araca hangi renk kaliper rengi gider karar veremedim Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 niye maganda desinler ki en fazla zevksiz derler Sen yokken istanbulda çok seyler degişti memeett sıkıntı var maganda diyolar ben kendımden biliyorum Ben olsam resimdeki jantları almazdım, aracın üzerindeki jantların 17'sini (c-max Mondeo) alırdım. sana katılıyorum çok şık duruyor cunku tıtanyumda Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Sen yokken istanbulda çok seyler degişti memeett sıkıntı var maganda diyolar ben kendımden biliyorum sana katılıyorum çok şık duruyor cunku tıtanyumda ben ordayken de maganda vardı ama kaba görgüsüz adama maganda derdik Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 ben ordayken de maganda vardı ama kaba görgüsüz adama maganda derdik Maganda kriteri çok gelişti suan Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Jant için başka alternatifler değerlendirilebilir. Kaliper araç rengi olabilir, kırmızı veya sarı güzel olmaz bence de. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 jantları beyaza boyayıp kaliperleri de araç rengine boyamak da hoş olurdu. ;) Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Gri renk'e boyanınca daha orjinal duruyor.. 3 Yorum bağlantısı
Birol Özgür 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 öncelikle hayırlı olsun güzel bi seçim aracın kendi renginden bulursanız şık durur Bencede güzel olabilir ama kendi renginden sprey boya bulunmaz gibime geliyor. Jantın fiyatı nedir? Ona göre yorum yapalım. 205 50 17 lastikle birlikte 1500 tl nakit Kesinlikle arabanın kendi renginden olsa harika olur. Turuncu da fena durmaz Mehmet beyin dediği gibi turuncu güzel olur ,fıstık yeşili de fena olmaz sanki;) kırmızı yapma sarı da maganda derler ama fıstık yeşilde hoş olur Fıstık yeşili zaten aklımda turuncuyuda ekledim oda güzel durabilir. Yorum bağlantısı
Birol Özgür 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 jantları beyaza boyayıp kaliperleri de araç rengine boyamak da hoş olurdu. ;) Jantlari beyaza boyamayi bende düşündüm şuan kışlıklar takılı yazlık lastik jant alıcam. Belki bidahaki kışa girerken orjinal jantları beyaza boyatırım ama bu araca beyaz jant gidermi diye tereddütdeyim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Jantlari beyaza boyamayi bende düşündüm şuan kışlıklar takılı yazlık lastik jant alıcam. Belki bidahaki kışa girerken orjinal jantları beyaza boyatırım ama bu araca beyaz jant gidermi diye tereddütdeyim. Radikal bir öneri daha getireyim. Jantı komple koyu yeşile boya. st jantını boşver. yukarıda söylendiği gibi artık eskidi. 5 kollu jantlardan bak. Yorum bağlantısı
Birol Özgür 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 Araç renginde boyatın, hoş ve orjinal bir görüntü olur. Araç renginden bulursam kesin boyarım. Çoğunluk bu yönde gibi. Radikal bir öneri daha getireyim. Jantı komple koyu yeşile boya. st jantını boşver. yukarıda söylendiği gibi artık eskidi. 5 kollu jantlardan bak. Başka jantda baktım ama 5x108de fazla seçenek yok. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Gri renk güzel durur diye düşünüyorum... ısıya ve pasa dayanıklı sprey boya ile boyatmıştım ben...disklerin arkasında bulunan koruma sacını da boyattım hoş görünüyor . Yorum bağlantısı
Hakan Kaya-2 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 aracın bu rengi cok hos kaliperler de bu renge boyanırsa jantlar da beyaza boyanırsa bu kombinasyonun cok yakısacagını dusunuyorum tabi yine de en onemlısı ıcınıze en cok sınenı uygulamanız Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 aracın bu rengi cok hos kaliperler de bu renge boyanırsa jantlar da beyaza boyanırsa bu kombinasyonun cok yakısacagını dusunuyorum tabi yine de en onemlısı ıcınıze en cok sınenı uygulamanız Dipnot göstermen gerekirdi Yorum bağlantısı
Hakan Kaya-2 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Dipnot göstermen gerekirdi dipnot derken bu sekilde cevaplamam gerekıyodu sanırım dogru mudur Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 dipnot derken bu sekilde cevaplamam gerekıyodu sanırım dogru mudur Takılıyorum sadece meslek alışkanlığı da diyebiliriz Yorum bağlantısı
Hakan Kaya-2 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Takılıyorum sadece meslek alışkanlığı da diyebiliriz dogrudur abi bende acemiyim forumda alelacele yazıverdim onu dusunemeden anlasılır olmadıysa tekrar soyleyeyım fıkrımı de konuyu da toparlamıs oluruz hem şöyle söyliyim aracın rengi cok guzel fakat zaten kendi farklı bi ton oldugu icin sarı kırmızı veya yesil turuncu gibi daha da farklı renkler uyumsuz olur gibime geliyor..kaliperleri de aracın rengine boyatıp beyaz jantlarla beraber kullanılması hem daha sade hem daha tarz duracaktır bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts