İçeriğe Yönlendir

Jant Alacağım, Sizce Kaliperler Hangi Renge Boyanmalı?

Birol Özgür

Recommended Posts

Mehmet Gürcüoglu

dogrudur abi bende acemiyim forumda alelacele yazıverdim onu dusunemeden :D anlasılır olmadıysa tekrar soyleyeyım fıkrımı de konuyu da toparlamıs oluruz hem :)

şöyle söyliyim aracın rengi cok guzel fakat zaten kendi farklı bi ton oldugu icin sarı kırmızı veya yesil turuncu gibi daha da farklı renkler uyumsuz olur gibime geliyor..kaliperleri de aracın rengine boyatıp beyaz jantlarla beraber kullanılması hem daha sade hem daha tarz duracaktır bence :)

dogrudur abi bende acemiyim forumda alelacele yazıverdim onu dusunemeden :D anlasılır olmadıysa tekrar soyleyeyım fıkrımı de konuyu da toparlamıs oluruz hem :)

şöyle söyliyim aracın rengi cok guzel fakat zaten kendi farklı bi ton oldugu icin sarı kırmızı veya yesil turuncu gibi daha da farklı renkler uyumsuz olur gibime geliyor..kaliperleri de aracın rengine boyatıp beyaz jantlarla beraber kullanılması hem daha sade hem daha tarz duracaktır bence :)

;) Koyu turuncu veya bakır renkli jant çok uyumlu olur

Yorum bağlantısı
Birol Özgür

aracın bu rengi cok hos kaliperler de bu renge boyanırsa jantlar da beyaza boyanırsa bu kombinasyonun cok yakısacagını dusunuyorum ;) tabi yine de en onemlısı ıcınıze en cok sınenı uygulamanız :)

Jantları beyaza boyarım belki kışa doğru bakalım nasıl olacak.

Yorum bağlantısı
Salih Ulu

Herkese merhaba resimdeki aracıma 17" st jant alıcam kısmetse. Sizce bu arabaya hangi renk kaliper daha iyi gider. Kırmızı herkeste var ben yeşil, sarı veya turkuaz mavisi düşünüyorum. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum.

lkn27.jpg

lkn2b.jpg

lkn2h.jpg

Jant da bu 17" st replica jant

lkn40.jpg

lkn6l.jpg

Jant hakkında da yorum yaparsanız sevinirim ama daha çok kaliper rengi önemli. Herkese teşekkürler.

bu jantın fiyatı nedir

Yorum bağlantısı
Mehmet Özçapan

Bencede beş kollu jant almanda fayda var. St jantları artık doğan ve şahinlere bile atıyorlar.

Yorum bağlantısı
Birol Özgür

bu jantın fiyatı nedir

800 tl

Bencede beş kollu jant almanda fayda var. St jantları artık doğan ve şahinlere bile atıyorlar.

Beş kollu jantlar pek hoşuma gitmiyor zevk meselesi. Ayrıca hiçbir şahinde st jant görmedim.

Yorum bağlantısı
Buğra Aras

bence farklılık açısından rs jantı almanızı tavsiye ederim.Ben 2 senedir 18'' rs jantı kullanıyorum ve bir an olsun sıkılmadım bilginize.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Ben ısrarla kırmızı diyorum...kimde ne renk olduğu açıkcası beni pek ilgilendirmez,bende kendi göz zevkime bakarım... :)

Yorum bağlantısı
Hakan Kaya-2

bence farklılık açısından rs jantı almanızı tavsiye ederim.Ben 2 senedir 18'' rs jantı kullanıyorum ve bir an olsun sıkılmadım bilginize.

+1

ayrıca diger replikalara gore hafif oldugunu da duydum dogru mudur?

Yorum bağlantısı
Buğra Aras

+1

ayrıca diger replikalara gore hafif oldugunu da duydum dogru mudur?

evet bende böyle bir duyuma sahibim ama aslı var mı bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Özçapan

800 tl

Beş kollu jantlar pek hoşuma gitmiyor zevk meselesi. Ayrıca hiçbir şahinde st jant görmedim.

bir gün yolun Adana ya düşerse çok görürsün.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan özyurt

bu jant kaliperleri daha göz önüne çıkarır. rutin dışına çıkmanız bence de iyi olur :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...