İçeriğe Yönlendir

Yasir Uslan, 20:00'Da Tuzla'Da..

Servet Aydın

Recommended Posts

Sani Gerşon

Bende kuru yedim, ne var ki :beee:

Ne güzel eğlenmişsiniz. Başımı kaşıyacak vaktim yok bu aralar, benim için de yemişsinizdir umuyorum :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Neden aşağılık yaptın telefonlarımızı?

Gözlerimizden okunuyor efendi :seytan:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Afiyet bal şeker olsun. Mis gibi :)

Yazıklar olsun tepsi gibi telefonlarınıza, ancak çay servisi yapılır onlarla. :biggrin:

Ahhh HTC ahhhhh

Nihohaaa :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Sağ olsun Servet haber verdi ama önceden verilmiş bir ziyaret sözümüz vardı,ziyareti kısa kestik ama ziyafeti kaçırdık ;)

fotoraf2161.jpg

fotoraf2159.jpg

fotoraf2162.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Servet, Yasin'in göbek yakında seninkiyle yarışır ha. ;) Özlemişim mi ne bacanaamı? :) Katılan herkesin ayağına, midesine sağlık. Güzel yemek olmuş. :bravo: Portif nereye park edildi ki? :unsure2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Dergaha inmedik. Direk asli görevlerimizi icra ettik :)

Yasin artık buralı. İtina ile nefis terbiyesi yapacağız beraber, sıkça ..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Arkadaşlar tablet ile yazıyorum ben yazıyorum o düzeltiyor. Cebelleşiyoruz ... Servet'ten başlayarak gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok güzel bir akşam oldu. Yedik içtik muhabbet ettik. Harika bir ortamdı. Bizimkiler de çok mutlu oldular, herkese tekrar teşekkür ederiz. Mesajlara daha sonra detaylı cevaplar yazacağım, bu tablet olayını hiç tutmadım :)

Bacanak ben sana gel demedim mi? :)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Yazıklar olsun tepsi gibi telefonlarınıza, ancak çay servisi yapılır onlarla. :biggrin:

Ahhh HTC ahhhhh

Abicim o bilimin son harikası tepsi model telefonlarımız hiç kötü fotoğraf çeker mi ? Ben çözünürlüğü 1080 P den vga'ya ayarladım ki muğla bölgesinden çok kıskanılmayalım diye. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Arkadaşlar tablet ile yazıyorum ben yazıyorum o düzeltiyor. Cebelleşiyoruz ... Servet'ten başlayarak gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok güzel bir akşam oldu. Yedik içtik muhabbet ettik. Harika bir ortamdı. Bizimkiler de çok mutlu oldular, herkese tekrar teşekkür ederiz. Mesajlara daha sonra detaylı cevaplar yazacağım, bu tablet olayını hiç tutmadım :)

Bacanak ben sana gel demedim mi? :)

Demedin!

Not: Yalandan öleni gören var mı? :crazy:

Abicim o bilimin son harikası tepsi model telefonlarımız hiç kötü fotoğraf çeker mi ? Ben çözünürlüğü 1080 P den vga'ya ayarladım ki muğla bölgesinden çok kıskanılmayalım diye. :D

Ay yesinler senin çözünürlüğünü. :punish: Bizimki de binseksen pee, biz hava atıyoz mu? :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sani bu kadar parayı ne yapacaksın ? Vaktim yok felan ne ayaksın ? Bize mi şekil yapıyorsun Samiyi üzerine doğru yönlendiririm haaa

Bende kuru yedim, ne var ki :beee:

Ne güzel eğlenmişsiniz. Başımı kaşıyacak vaktim yok bu aralar, benim için de yemişsinizdir umuyorum :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Afiyet olsun.Şu ocakbaşı olayı burada yok.Ya da ben bilmiyorum.Bilen varsa söylesin,bizde ocakbaşı yapalım. :D

Bildiğim tek ocakbaşı,ACLköfte.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani bu kadar parayı ne yapacaksın ? Vaktim yok felan ne ayaksın ? Bize mi şekil yapıyorsun Samiyi üzerine doğru yönlendiririm haaa

Sorma Süha, başımıza bi şeyler geldiki ofisçe... Taşınıyoruz, Çağlar abi sebebini biliyor, sor ona.

Onun telaşesi var :(

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Afiyet olsun.. Güzelce yenilmiş, hoşça sohbetler edilmiş.. Allah neşelerinizi bozmasın :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Dergahı göremedik, dönüşte uğramak lazım. :)

Şşt bacanak, n'aber? ;)

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Şşt bacanak, n'aber? ;)

İyidir bacanak. Senden ? (Hayırdır inşallah) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

İyidir. Görünce takılayım dedim om, yok bi şey. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

İlk uçakla geliyorum bekle beni mesajı vermiş sanki :unsure2::yes:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan
İlk uçakla geliyorum bekle beni mesajı vermiş sanki :unsure2::yes:

Gerçekten öyle :) sürpriz yapacak herhalde :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...