Sani Gerşon 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Bende kuru yedim, ne var ki Ne güzel eğlenmişsiniz. Başımı kaşıyacak vaktim yok bu aralar, benim için de yemişsinizdir umuyorum 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 Neden aşağılık yaptın telefonlarımızı? Gözlerimizden okunuyor efendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Afiyet bal şeker olsun. Mis gibi Yazıklar olsun tepsi gibi telefonlarınıza, ancak çay servisi yapılır onlarla. Ahhh HTC ahhhhh Nihohaaa 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Sağ olsun Servet haber verdi ama önceden verilmiş bir ziyaret sözümüz vardı,ziyareti kısa kestik ama ziyafeti kaçırdık 7 Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Servet, Yasin'in göbek yakında seninkiyle yarışır ha. Özlemişim mi ne bacanaamı? Katılan herkesin ayağına, midesine sağlık. Güzel yemek olmuş. Portif nereye park edildi ki? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 Dergaha inmedik. Direk asli görevlerimizi icra ettik Yasin artık buralı. İtina ile nefis terbiyesi yapacağız beraber, sıkça .. 4 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Arkadaşlar tablet ile yazıyorum ben yazıyorum o düzeltiyor. Cebelleşiyoruz ... Servet'ten başlayarak gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok güzel bir akşam oldu. Yedik içtik muhabbet ettik. Harika bir ortamdı. Bizimkiler de çok mutlu oldular, herkese tekrar teşekkür ederiz. Mesajlara daha sonra detaylı cevaplar yazacağım, bu tablet olayını hiç tutmadım Bacanak ben sana gel demedim mi? 6 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 kapattık, yokuz gittik bittik Nereye kadar ... ? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Yazıklar olsun tepsi gibi telefonlarınıza, ancak çay servisi yapılır onlarla. Ahhh HTC ahhhhh Abicim o bilimin son harikası tepsi model telefonlarımız hiç kötü fotoğraf çeker mi ? Ben çözünürlüğü 1080 P den vga'ya ayarladım ki muğla bölgesinden çok kıskanılmayalım diye. 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Arkadaşlar tablet ile yazıyorum ben yazıyorum o düzeltiyor. Cebelleşiyoruz ... Servet'ten başlayarak gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok güzel bir akşam oldu. Yedik içtik muhabbet ettik. Harika bir ortamdı. Bizimkiler de çok mutlu oldular, herkese tekrar teşekkür ederiz. Mesajlara daha sonra detaylı cevaplar yazacağım, bu tablet olayını hiç tutmadım Bacanak ben sana gel demedim mi? Demedin! Not: Yalandan öleni gören var mı? Abicim o bilimin son harikası tepsi model telefonlarımız hiç kötü fotoğraf çeker mi ? Ben çözünürlüğü 1080 P den vga'ya ayarladım ki muğla bölgesinden çok kıskanılmayalım diye. Ay yesinler senin çözünürlüğünü. Bizimki de binseksen pee, biz hava atıyoz mu? 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Sani bu kadar parayı ne yapacaksın ? Vaktim yok felan ne ayaksın ? Bize mi şekil yapıyorsun Samiyi üzerine doğru yönlendiririm haaa Bende kuru yedim, ne var ki Ne güzel eğlenmişsiniz. Başımı kaşıyacak vaktim yok bu aralar, benim için de yemişsinizdir umuyorum Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Güzel gece olmuş. Tekrardan afiyetler olsun. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Afiyet olsun.Şu ocakbaşı olayı burada yok.Ya da ben bilmiyorum.Bilen varsa söylesin,bizde ocakbaşı yapalım. Bildiğim tek ocakbaşı,ACLköfte. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Sani bu kadar parayı ne yapacaksın ? Vaktim yok felan ne ayaksın ? Bize mi şekil yapıyorsun Samiyi üzerine doğru yönlendiririm haaa Sorma Süha, başımıza bi şeyler geldiki ofisçe... Taşınıyoruz, Çağlar abi sebebini biliyor, sor ona. Onun telaşesi var Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Afiyet olsun.. Güzelce yenilmiş, hoşça sohbetler edilmiş.. Allah neşelerinizi bozmasın 2 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Dergahı göremedik, dönüşte uğramak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Dergahı göremedik, dönüşte uğramak lazım. Şşt bacanak, n'aber? Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Şşt bacanak, n'aber? İyidir bacanak. Senden ? (Hayırdır inşallah) 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 İyidir bacanak. Senden ? (Hayırdır inşallah) İyidir. Görünce takılayım dedim om, yok bi şey. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 İlk uçakla geliyorum bekle beni mesajı vermiş sanki İyidir bacanak. Senden ? (Hayırdır inşallah) 3 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Ersel Abim de oralarda. Abi yoğunsun sanırım bayadır yoksun. Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 İlk uçakla geliyorum bekle beni mesajı vermiş sanki Gerçekten öyle sürpriz yapacak herhalde 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts