Cem Işık 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Murat abi İstanbul'a gelemez, sürpriz de yapamaz .. Bunca gazla zeplin doldurup devri alem yapardık şimdiye .. 5 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Murat abi İstanbul'a gelemez, sürpriz de yapamaz ..Bunca gazla zeplin doldurup devri alem yapardık şimdiye .. Çocuk bakıyordur... Yada makarna yapıyordur gelemez satış modu on. Ersel Abim de oralarda. Abi yoğunsun sanırım bayadır yoksun. Kim ? Ben mi? 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Çocuk bakıyordur... Yada makarna yapıyordur gelemez satış modu on. Kim ? Ben mi? Ev yapımı Muğla usulü , merdaneyle açılmış , Huni Makarnası yemeyeli de ne çok oldu ya,32 -33 sene olmuştur .. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 arkadaşlar afiyet olsun, konuyu yeni gördüm. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 El yapımı huni makanası mı? ilk defa duydum kim yapıyormuş nasıl yapılıyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Murat abi İstanbul'a gelemez, sürpriz de yapamaz .. Bunca gazla zeplin doldurup devri alem yapardık şimdiye .. Bir gece ansızın gelebilirim... Tırınım, tırınım... Kapıyı açıp da karşında görünce "hık" deyip gidersin bak, demedi deme Cem. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Hunili biri yapıyordur isimden yola çıkarak düşünürsek 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 El yapımı huni makanası mı? ilk defa duydum kim yapıyormuş nasıl yapılıyor Yok yee, anlatayım da herkes yapsın de mi? Yok öyle 3 köfte 5 kuruş... Hadi abicim... 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Bir gece ansızın gelebilirim... Tırınım, tırınım... Kapıyı açıp da karşında görünce "hık" deyip gidersin bak, demedi deme Cem. Abi en sevdiğin bacanağımız elimizde, gelmezsen serbest bırakmayız burdan, bacanaksız kalırsın, demedi deme.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Abi en sevdiğin bacanağımız elimizde, gelmezsen serbest bırakmayız burdan, bacanaksız kalırsın, demedi deme.. Yılan gibidir o; kayıverir elinizden... De mi, len Yasir? Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Yılan gibidir o; kayıverir elinizden... De mi, len Yasir? Yok bacanak durum vahim, İstanbul ekibi tarafından kaçırılmış bulunmaktayım. Valizini hazırla gel kurtar beni. Polise haber verme, inandırmaya çalışma, yoksa tek bacanağın kalacak. Adamlar çok ciddi, dün kolesterol ile öldürmeyi denediler. Şimdilik hayattayım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 N'olceemiş golesterülden, daşlaa gayalaa mı aşınceemiş? Bi şeycikler olmas benim aslan bacanaama. Hebisini atlatır, engelleri aşaa da gelii borlara... (Gelemiyoz bari bacanaa pohpohlayak) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Çocuk bakıyordur... Yada makarna yapıyordur gelemez satış modu on. Kim ? Ben mi? Yok Murat Ersel ÇEVİK. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Dergahı göremedik, dönüşte uğramak lazım. tükkanı göremeden, yer gördüm deme 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Neden aşağılık yaptın telefonlarımızı? Ne zaman dönüş yapıyon sen onu söyle Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mart 2013 Yazar Paylaş 30 Mart 2013 Dergahı göremedik, dönüşte uğramak lazım. Dere olmadan asla :yatutarsa : 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mart 2013 Yazar Paylaş 31 Mart 2013 O kadar zayıf haa. İhtimallerle yaşamayı sevdim ben, kararsızca, boşlukla, mangalla yaşamayı sevdim ben dumanıyla, sucuğuyla... dere nin gelmeyişiyle avunmayı sevdim ben, fütursuzca, sarhoşca, crv ile karda kalmayı sevdim ben, pajeronun sigarasıyla, çekme halatıyla.. Zeferi sevmedim ben htc'siyle, çay tepsisiyle... 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mart 2013 Yazar Paylaş 31 Mart 2013 Htc'yi sevemedim ben, gözlüklüden dolayı, şişkoluğundan dolayı, Htc'yi sevemedim ben bıyıklının eline yakışmadığından dolayı, Htc'yi sevemedim ben..benim olmadığından dolayı, Htc'yi severim ben, freni patlayan kangomu durdurduğundan dolayı.... 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 Htc'yi severim ben, freni patlayan kangomu durdurduğundan dolayı.... Çok kızdımdı, köpürdümdü, küstümdü ama birden son cümlede bunu görünce, bu kısım yetti bana 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mart 2013 Yazar Paylaş 31 Mart 2013 kaset çalara benziyo la arkası 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mart 2013 Yazar Paylaş 31 Mart 2013 Kavgada daş yok mu daş diye bir derdin olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 Sensation'a el koyma sırası geldi beyim. Telefon neymiş görelim 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 Dere olmadan asla :yatutarsa : Ah canım ya, kıyamaaam... Derdim kız olsaydım... Om var ya, tutsa zaten kopartacam ama ahh işte... Tutma ihtimali piyangodan büyük ikramiyeyi tutturma ihtimalinden bir millon kez daha düşük. "Millon" ne len? Ahmet, aklıma geldi, loto oynadıydım dün ben. Bakayım sonuçlara da, bir müddet foruma girmezsem açarsın konuyu. Sonra da ben Serkan ve ANkara çetesiyle buluşma konusu açarım. Koyarı resimleri MPGM'nin önünde. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 Ciddiyete bak ! Ocak başında hükümetmi kuruyordunuz.. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts