Adnan Çakır 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 Hükümet değil ama şirket kuruluyordu az daha bizde ortak oluyorduk 3 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 tükkanı göremeden, yer gördüm deme İnşallah dönüşte fırsat olur ve Serveti yakalayabiliriz. Saati bu şekilde yazan bir toplumdan örnek bir yazı istiyorum Servet... 40 yıllık İngilizce tecrübem var, US Army terminolojisini bilmiyormuşum iyi mi? Oturdum hocam, sıfır Call of duty oynamış olsaydınız bilirdiniz Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Yok Murat Ersel ÇEVİK. Hayırdırrrr aloooo adım geçmiş? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 (düzenlendi) Hayırdırrrr aloooo adım geçmiş? Aha dedim Ersel abim de oralardaymış. Profil resmine bakıpta Kış Kampına tayin istedim sandıydım 1 Nisan 2013 tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Hayırdırrrr aloooo adım geçmiş? Ya ben de diyorum "sahibi tanınmayan ilanlar" başlığına ekleyeceğim bir araç vardı diye, abi mesajını görünce hatırladım mevzuyu .. 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Dergahtan şimdi çıktım. Servet'e uğradık çayını kahvesini içtik. Dergah çok tanıdık geldi bana Portif bincektim ben yaa. Nasıl unuttum... Bir dahaki sefere artık. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts