İçeriğe Yönlendir

Çamaşır Makinesi Sığar Mı?

Emrullah Gül

Recommended Posts

Emrullah Gül

Arkadaşlar konuyu buraya açtım ama doğru yere mi açtım bilmiyorum

İstanbuldan amasyaya çamaşır makinesi götürecem ama sığar mı bilmiyorum daha önce sığdıran var mı acaba:)

Araç focus 2001 hb resimde ekleyeyim tam olsun fikirlerinizi bekliyorum

lp6c8.jpg

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Sığar kardeş, arka koltukları yatır, sığar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arka koltuklar yatınca yada sökülünce sığabilir.Tabii araçta LPG tnkı falan yoksa..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Arka koltukları yatırınca sığabilir...

Sığdırırsan fotosunu çekmeyi unutma...

Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

Arka koltuklar yatınca yada sökülünce sığabilir.Tabii araçta LPG tnkı falan yoksa..

lpg tankı var ama simit işletmede yok sadce bagaja sığmaz mı acaba

Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

Arka koltukları yatırınca sığabilir...

Sığdırırsan fotosunu çekmeyi unutma...

tamam fotolarım sığdırabilirsem ama şuan götürmeyecem 1 hafta sonra götürecem

Sığar diyen arkadaşlar acaba nerden koymayı düşünüyolar bagajdan mı arka kapılardan mı arka kapıdan sığmaz gibi geliyo bana

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Koltuğun arkasında 45 litrelik lpg tankı olmasına rağmen mondeo'ya sığmıştı. Hb aracın avantağı bagaj girişinin büyük olmasıdır. Gerisi koltuk yatırmaya falan bakar.

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

LPG tankı Simit Tank değilse mümkün değil, (tecrübeyle sabittir), Benim arabalarımda her zaman HB'di, ben bağaja üst üste istif halinde 15 tane halı sığdırdım.

Farklı bir günde katlanabilir bir masa ve iç içe geçmiş 6 adet sandalye de sığdırmıştım. Ben iddia ediyorum. Arka koltuklar yatırıldığında kendi segmentinde en büyük bagaj hacmi bu arabada....

Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

yorumları okuyunca sığdırma olasılığım arttı :)

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Başlığı okuyunca farklı bir modifikasyon geliyor zannettim. :crazy::D:bambam:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

çamaşır makinesinin kazanını vidalarla sabitlemeyi unutmayın :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir

Hb mazdaya neler sıgdırdım görseniz resim yok maalesef.Bunada sıgar zor olmaz.Sadece yüklerken belinize çok dikkat edin.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

çamaşır makinesinin kazanını vidalarla sabitlemeyi unutmayın :D

En önemli konu bu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben hb focusa 12 kişilik yemek masası 4 kapılı gardrop ve no frost iki kapılı buzdolabı sığdırmıştım :)

Tabii ki 1 Nisan :):p

Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

az önce indim arabanın yanına ölçtüm biçtim sığar bencede hatta arka ikili koltuğu yatırıpta sığarsa arkaya bir kişide oturur

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

az önce indim arabanın yanına ölçtüm biçtim sığar bencede hatta arka ikili koltuğu yatırıpta sığarsa arkaya bir kişide oturur

Bir kişi de çamaşır makinesinin içine sığabilir :p

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Dün tuttuğum eve eşya götürdüm, araç malum Fiesta. LPG tankı da arka koltukların arkasında.

Pandizotu çıkardım koltukları yatırdım yerleştirmeye başladım:

4 yorgan, 2 döşek, 4 yastık, 1 dolu sırt çantası, 1 5+1 Ses sistemi (kutulu) ve 2 kutu da kitap aldı.

Vel hasıl kelam, o araca bile çamaşır makinası sığardı sizinkine hayli hayli sığar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tedbir oalrak ark akoltuğu yatırınca sunta, kalın halı gibi birşey serin, bir yerleri kesmesin içerde ve tüm sularını iyice boşaltın hortumdaki

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

tedbir oalrak ark akoltuğu yatırınca sunta, kalın halı gibi birşey serin, bir yerleri kesmesin içerde ve tüm sularını iyice boşaltın hortumdaki

dikkate alacam tşk ederim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...