Emrullah Gül 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Arkadaşlar konuyu buraya açtım ama doğru yere mi açtım bilmiyorum İstanbuldan amasyaya çamaşır makinesi götürecem ama sığar mı bilmiyorum daha önce sığdıran var mı acaba:) Araç focus 2001 hb resimde ekleyeyim tam olsun fikirlerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Sığar kardeş, arka koltukları yatır, sığar 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Arka koltuklar yatınca yada sökülünce sığabilir.Tabii araçta LPG tnkı falan yoksa.. 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Arka koltukları yatırınca sığabilir... Sığdırırsan fotosunu çekmeyi unutma... Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Arka koltuklar yatınca yada sökülünce sığabilir.Tabii araçta LPG tnkı falan yoksa.. lpg tankı var ama simit işletmede yok sadce bagaja sığmaz mı acaba Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 koltuklar yatınca sığar.bizde fotolarının bekliyoruz Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Arka koltukları yatırınca sığabilir... Sığdırırsan fotosunu çekmeyi unutma... tamam fotolarım sığdırabilirsem ama şuan götürmeyecem 1 hafta sonra götürecem Sığar diyen arkadaşlar acaba nerden koymayı düşünüyolar bagajdan mı arka kapılardan mı arka kapıdan sığmaz gibi geliyo bana Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Bagajdan koyacaksınız..Arka kapıdan hayatta girmez. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Koltuğun arkasında 45 litrelik lpg tankı olmasına rağmen mondeo'ya sığmıştı. Hb aracın avantağı bagaj girişinin büyük olmasıdır. Gerisi koltuk yatırmaya falan bakar. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 LPG tankı Simit Tank değilse mümkün değil, (tecrübeyle sabittir), Benim arabalarımda her zaman HB'di, ben bağaja üst üste istif halinde 15 tane halı sığdırdım. Farklı bir günde katlanabilir bir masa ve iç içe geçmiş 6 adet sandalye de sığdırmıştım. Ben iddia ediyorum. Arka koltuklar yatırıldığında kendi segmentinde en büyük bagaj hacmi bu arabada.... Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 yorumları okuyunca sığdırma olasılığım arttı Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Fiestanın bagaja bulaşık makinesi koymuştum... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Sedana sığmaz ama Hb'e buzdolabı bile sığar 4 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Başlığı okuyunca farklı bir modifikasyon geliyor zannettim. 5 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 çamaşır makinesinin kazanını vidalarla sabitlemeyi unutmayın 5 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Hb mazdaya neler sıgdırdım görseniz resim yok maalesef.Bunada sıgar zor olmaz.Sadece yüklerken belinize çok dikkat edin. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 çamaşır makinesinin kazanını vidalarla sabitlemeyi unutmayın En önemli konu bu. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Ben hb focusa 12 kişilik yemek masası 4 kapılı gardrop ve no frost iki kapılı buzdolabı sığdırmıştım Tabii ki 1 Nisan Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 az önce indim arabanın yanına ölçtüm biçtim sığar bencede hatta arka ikili koltuğu yatırıpta sığarsa arkaya bir kişide oturur Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 az önce indim arabanın yanına ölçtüm biçtim sığar bencede hatta arka ikili koltuğu yatırıpta sığarsa arkaya bir kişide oturur Bir kişi de çamaşır makinesinin içine sığabilir Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Dün tuttuğum eve eşya götürdüm, araç malum Fiesta. LPG tankı da arka koltukların arkasında. Pandizotu çıkardım koltukları yatırdım yerleştirmeye başladım: 4 yorgan, 2 döşek, 4 yastık, 1 dolu sırt çantası, 1 5+1 Ses sistemi (kutulu) ve 2 kutu da kitap aldı. Vel hasıl kelam, o araca bile çamaşır makinası sığardı sizinkine hayli hayli sığar. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 tedbir oalrak ark akoltuğu yatırınca sunta, kalın halı gibi birşey serin, bir yerleri kesmesin içerde ve tüm sularını iyice boşaltın hortumdaki 4 Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 tedbir oalrak ark akoltuğu yatırınca sunta, kalın halı gibi birşey serin, bir yerleri kesmesin içerde ve tüm sularını iyice boşaltın hortumdaki dikkate alacam tşk ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts