İçeriğe Yönlendir

Mk2 Stop Etme Sorunu

Cihan Kuru

Recommended Posts

Cihan Kuru

slm öncelikle arabam 99 model otomatik lpg li ,araç çalışır çalışmaz lpg geçiyor (malum havalar ısındı çabuk geçiyor lpg ye )

gaza dokunmamla istop etmesi bir oluyor sonrasında biraz zor çalışıyor,hareket halinde lpg geçtiği zaman bir sorun olmuyor her seferirinde aynı olay olmuyor tabi.neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Güzelim arabaya bu eziyeti yapmayın.. geçiş derecesini minimum 35 dereye yükselttirin..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihan Kuru

sebebi o mu sizce ? lpg nin markası stefanelli ve kayseride tek servisi var oda ustamı değilmi belli değil yakıt çok diye 2 sefer ayar yaptırdım yine gidelim bakalım cevabın için teşekkürler abi

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

slm öncelikle arabam 99 model otomatik lpg li ,araç çalışır çalışmaz lpg geçiyor (malum havalar ısındı çabuk geçiyor lpg ye )

gaza dokunmamla istop etmesi bir oluyor sonrasında biraz zor çalışıyor,hareket halinde lpg geçtiği zaman bir sorun olmuyor her seferirinde aynı olay olmuyor tabi.neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Sayın Cihan Kuru

Forum kullanımında uyulması gereken kurallarımız bulunmaktadır.

Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...forum-kurallari linkinde bulunmaktadır.

Gerekli görüldüğünde konu ya da mesajlar silinebilir, birleştirilebilir, taşınabilir.

Mesajlarınızı göremiyorsanız kendi profilinizden içeriklerim bölümünden görebilirsiniz.

Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

- Ford Club Türkiye Yönetimi

Yorum bağlantısı
Cihan Kuru

kuralları okudum yanlış bişemi yaptım anlıyamadım

Yorum bağlantısı
Cihan Kuru

Cihan Bey, konunuz yanlış yerde imiş taşınmış...

anladım teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...