Engin Ünal 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 Teşekkürler arkadaşlar.. Hayırlısı olsun Araç enjeksiyonlu değil mi yahu neden sıralı sistem LPG takmamışlar Evet araç enjeksiyonlu , ama lpg tek nokta sıralı önce benzinle çalışıyor sonra gaz verince lpg'ye geçiyor , tüpçüye göstedim sıralıya çevirelim mi dedim , sıralı ile problem yaşayabilirsin böyle kullan dedi tamam dedim ayrıldım.lpg den bir sıkıntı olmadı 3-4 gündür , biraz çekişi zayıf gibi o kadar .uzun yolda denedim 90-120 arası hızla kullandım 22-23 kuruş gibi yaktı. Çok güzel görünüyor iyi günlerde kullan Engin abicim . Zamanında bizimde vardı siyah renk,ne severdim. Bu Tempraların italyan ve Türk diye ayrımı var mı? Varsa bu orjinal italyan Fiat'ındır herhalde? hiçbiryerinde tofaş logosu yok Ekleme: Mavi paspaslar Bu italyan galiba , paspasları değiştiricem , aldığım kişi bu şekilde koymuş. Derli toplu çok güzel arabaymış... Boya önemli değil demişsin ama hiç bozar bir yanı yok... Çok düzgünmüş.. Güle güle kullan... Çok kullandım.. çok keyif aldım.. Allah kaza bela göstermesin.. Araba modeline göre baya düzgün abi .Severek aldım zaten. Hayırli olsun abi.kaça alındı acaba. 1997 model , hidrolik direksiyon , 4 cam otomatik , aynalar elektrikli , 4 lastik sıfır , değişen parçası yok , tüm aksamları çalışıyor , dijital göstergesinde hiç hata yok , 9750 TL'ye aldım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin abi :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Engin abi tekrar hayırlı olsun. Uzun zamandır tempra'nın içine binmemiştim, beklentimin çok üstünde bir gidişi var. Dört cam otomatik, far yıkama, kapı açık uyarısı vs bir sürü donanım var, göstergeler hele süper. Ben çok beğendim abi Allah kaza bela vermesin, birgün buluşalım, kapışalım Ama şimdiden söyleyim polo acar hızlanıyor 1 Yorum bağlantısı
Emre Alliş 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 hayirli olsun gule gule kullanin.tempranin hatirasi bizim ailede bambaskadir.en son 95 modeli vardi aynisi.bunda klima varmi ? slx ak modelinde ve 2.0 motorda vardi o zman 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Hayırlı olsun..Zamanında çok bakıyordum tempralara.Almak,binmek kısmet olmadı ama.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Hayırlı olsun kazasız belasız. Tempranın gönlümüzde yeri ayrı. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Hayırlı olsun gerçekten temiz ve çok güzelmiş... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Engin abi tekrar hayırlı olsun. Uzun zamandır tempra'nın içine binmemiştim, beklentimin çok üstünde bir gidişi var. Dört cam otomatik, far yıkama, kapı açık uyarısı vs bir sürü donanım var, göstergeler hele süper. Ben çok beğendim abi Allah kaza bela vermesin, birgün buluşalım, kapışalım Ama şimdiden söyleyim polo acar hızlanıyor Engin abinin sıkıştığı yerde ben gelirim. Fiat kardeşliği diyoruz biz buna Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Allah tekerini düz bastırsın kazasız belasız cezasız kullanmanız dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Güle güle kullanın Kadranın çalışır halini göremez miyiz Bi de yakıt simgesi ile beraber "economy" ve "power" yazıyor, nedir acaba o? 1 Yorum bağlantısı
Engin Ünal 6 Nisan 2013 Yazar Paylaş 6 Nisan 2013 Engin abi tekrar hayırlı olsun. Uzun zamandır tempra'nın içine binmemiştim, beklentimin çok üstünde bir gidişi var. Dört cam otomatik, far yıkama, kapı açık uyarısı vs bir sürü donanım var, göstergeler hele süper. Ben çok beğendim abi Allah kaza bela vermesin, birgün buluşalım, kapışalım Ama şimdiden söyleyim polo acar hızlanıyor o polo pire gibi gider benim diyen araba kapışamaz kalkışta , ben almıyayım sağol Güle güle kullanın Kadranın çalışır halini göremez miyiz Bi de yakıt simgesi ile beraber "economy" ve "power" yazıyor, nedir acaba o? Kadranıda çeker koyarım , economy yazan yeşil renkte yanıyor 3000 devir 5. vites 110-115 gibi hıza kadar yanıyor , ekonomik yaktığını gösteriyor , power ise turuncu yanıyor ve 3000 devirden sonra veya belirttiğim hızlardan sınra yanıyor ve yakıtı içtiğini gösteriyor. 2 Yorum bağlantısı
Engin Ünal 7 Nisan 2013 Yazar Paylaş 7 Nisan 2013 Aynısından bizde de vardı çok sevdiğim bir araçtır.Göstergelere bitiyorum arkadaşımın tipoda açık hava filtresi vardı gazı kökledi mi sesi müthiş, görsellikde kadranda harikaydı Klimalı alaydın abi keşke hayırlı olsun güle güle kullan çok diri :nazar: Araba acil lazım oldu , o yüzden bunu temiz bulunca aldım , klimalı , orjinal sanruflu vardı bir tanede pazarda , adam baya uçuk fiyat çekti.Bundada acs var '' aç camı serinle '' 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Bizde de 91 model italyan sx vardı. Arka koltukları çok rahattı, arka taraftada havalandırma kanalları vardı. konforluydu ama motoru biraz ağırdı. Acemiliğimi attığım arabadır kendisi. 1 Yorum bağlantısı
Engin Ünal 15 Nisan 2013 Yazar Paylaş 15 Nisan 2013 Güle güle kullanın Kadranın çalışır halini göremez miyiz Bi de yakıt simgesi ile beraber "economy" ve "power" yazıyor, nedir acaba o? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 Hala hayranlıkla bakıyorum. Çocukluğum canlandı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Engin Ünal 16 Nisan 2013 Yazar Paylaş 16 Nisan 2013 Tekrardan Teşekkürler arkadaşlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts