İçeriğe Yönlendir

Lpg Enjektör Markası Tavsiyesi

Uğur Çınar

Recommended Posts

Uğur Çınar

aracımda gazda yığılmalar mevcuttu tamirci abiyle konuştuğumuzda nozulların ufak olduğunda yapar dedi bunu nozullarını büyültelim sorun kalkacak dedi nozul dediği benim anladığım enjektör değişecek kısaca :D yanlış anlamadıysam sistem atiker ne marka önerilebilir ? adam ona göre gazcıyla pazarlık edeyim :D teşekkürler

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)
  Uğur Çınar yazdı:

aracımda gazda yığılmalar mevcuttu tamirci abiyle konuştuğumuzda nozulların ufak olduğunda yapar dedi bunu nozullarını büyültelim sorun kalkacak dedi nozul dediği benim anladığım enjektör değişecek kısaca :D yanlış anlamadıysam sistem atiker ne marka önerilebilir ? adam ona göre gazcıyla pazarlık edeyim :D teşekkürler

Nozzle enjektör değil, manifoldu deldikleri yere taktıkları içi boş küçük bir demir boru diyelim.

Enjekterden de nozzle a hortum ile bağlantı vardır.

tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
  Furkan Avcı yazdı:

Nozzle enjektör değil, manifoldu deldikleri yere taktıkları içi boş küçük bir demir boru diyelim.

bilemediğim için abi teşekkürler :D ben bi an enjektör zannettim ama değilmiş anlaşılan :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan
  Uğur Çınar yazdı:

Uğur usta matkap ile genişletecek, basit bir olay. Kaç devirden sonra yığılma oluyor ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Uğur Çınar yazdı:

Enjektör değil. Enjektöre takılı olan. Atikerde standart delikle gelir. Yasir abinin dediği gibi matkapla genişletecekler. Benim mondeoda deliği 2.2 yapmıştık. Yani araç 1.6 ise 1.8 veya 2.0 yapıyorlardı.

Ama enjektör lazımsa elimde benim araçta çıkma turuncu enjektör ve safefast beyin var. Gerçi tesisat komple duruyor.

Furkan Avcı yazdı:

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Manifolda girenler standart üzerlerinde numara yok.Önemli olan enjektörlerden çıkan nozzle üzerlerinde no var.Focus 1.6 için idealinin 2.00 olduğu 1.8'de olabileceği forumda konuşulmuştu.Atikerin set halinde 10-20 tl arası değişir.Kendinizde değiştirebilirsiniz, nozzle pirinçten olduğu için fazla zorlamadan takmaya çalışın, değişim sonrası kalibrasyon şart.Matkapla da genişletebilirsiniz ama eli yatkın birinin yapması şart.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Ünal Doğar yazdı:

Manifolda girenler standart üzerlerinde numara yok.Önemli olan enjektörlerden çıkan nozzle üzerlerinde no var.Focus 1.6 için idealinin 2.00 olduğu 1.8'de olabileceği forumda konuşulmuştu.Atikerin set halinde 10-20 tl arası değişir.Kendinizde değiştirebilirsiniz, nozzle pirinçten olduğu için fazla zorlamadan takmaya çalışın, değişim sonrası kalibrasyon şart.Matkapla da genişletebilirsiniz ama eli yatkın birinin yapması şart.

4 tanesi 10-20 tl arasımıymış :) Ben 2 sefer değiştirdim kimse para almadı. Ustalara teşekkür edeyim o zaman :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)
  Yasir Uslan yazdı:

Uğur usta matkap ile genişletecek, basit bir olay. Kaç devirden sonra yığılma oluyor ?

abi 3000den sonra sanki araç çevirmiyo bazen 2500 gibi vites düşürme kalıyoum bide en büyük sıkıntım ilk gaza geçiste titreme var

Mehmet Kaya yazdı:

Enjektör değil. Enjektöre takılı olan. Atikerde standart delikle gelir. Yasir abinin dediği gibi matkapla genişletecekler. Benim mondeoda deliği 2.2 yapmıştık. Yani araç 1.6 ise 1.8 veya 2.0 yapıyorlardı.

Ama enjektör lazımsa elimde benim araçta çıkma turuncu enjektör ve safefast beyin var. Gerçi tesisat komple duruyor.

teşekkürler mehmet abi pazartesi bi konuşiyim duruma göre yazarım gene

Uğur Çınar yazdı:

abi 3000den sonra sanki araç çevirmiyo bazen 2500 gibi vites düşürme kalıyo

teşekkürler mehmet abi pazartesi bi konuşiyim duruma göre yazarım gene

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Uğur Çınar yazdı:

abi 3000den sonra sanki araç çevirmiyo bazen 2500 gibi vites düşürme kalıyo

Benim araçta küçükken 1.8 iken bile bu kadar sorun yaşamadım. Sadece gitmesi için biraz fazla gaza basıyormuşum. Ama gitmeme gibi durumu hisetmemiştim.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
  Alıntı

Benim araçta küçükken 1.8 iken bile bu kadar sorun yaşamadım. Sadece gitmesi için biraz fazla gaza basıyormuşum. Ama gitmeme gibi durumu hisetmemiştim.

abi bu aralar daha berbat tamirciyke konuştum baskı balata da kötü durumunda onunda etkisi mesela yoldaki setlerden atlarken yavaşladığımda ikiylen devam ediyodum az gazla devam ediyodum şimdi gaza basıyorum gitmiyor bire atıyorum hele yokuşta sollamaya çıkıyım 2500 üstü gibi devirle sollama yapmaya çıkıyorum sanki arabayı biri geri çekiyor gibi hissettiyor

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

3000 çok erken, nozıllar baya küçük sanırım. Hep mi böyleydi ?

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
  Yasir Uslan yazdı:

3000 çok erken, nozıllar baya küçük sanırım. Hep mi böyleydi ?

ya dikkatimi çekmedi abi veya bu aralar çok takıntılıyım ondan da olabilir bide en büyük sıkıntım yakıt abi düz yolda gaza bastığımda araç yürümüyo gibi su anda devir yükseliyo araç gitmiyo gibi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...