Mehmet Özkaya 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Pazar pazar boş durmayayım diye düşünüp arabamı yıkatmaya karar verdim. İçini dışını iyi kötü yıkadılar sonra teslim ettiler. Eve geldikten sonra arka koltuğun kenarını iyi silmediklerini gördüm. kendim silmeye karar verdim. Yanlız silerken fark ettim ki bizim arka koltuk adeta boşta. Yani çektikçe geliyor. Resmen oturmamış gibi. Sanki evinizdeki koltuk minderlerini kaldırısınız da gelir ya. Aynı hisle alt parça kalktıkça kalkıyor. Sanki yanda ve önde hiç menteşe veya takılacak bir parça yok gibi. Sağına soluna iyice baktım en ufak bir bağlantı yok. Kırık parça filan da yok. Tabi bu durumu hemen yıkamacılara bağladım. onların çekiştirdiklerinden şüphelendim. daha sonra formda bir miktar araştırma yaptıktan sonra bizim fiestaların böyle bir problemi olabileceğini gördüm. Bir kaç kullanıcı daha bundan şikayet etmiş. Ancak benim yeni başlık açmamın sebebi kimsenin bu konu hakkında bir çözüm sunmaması. Yada bunun bir çözümü var mı onuda bilmiyorum. Koltuğunu söküp takan ve düzgün bir şekilde oturtan yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa bir el atsın. Çok sinir bozucu bir durum. Şayet benim gibi titiz bir adamsanız tavsiyem arka koltuğunuzu hiç ellemeyin. Bu kadar dandik birşey olamaz. Kesin moraliniz bozulur. Umarım sizinki öyle değildir. (Not: Sorun arka koltukta alt kısım da (oturduğumuz parçası). Yani katlanan kısımla ilgili bir şey değil) Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Yok hocam bütün fiestalar aynı yer çekimi ile duruyor koltuk. Benim sorunumda sırt kısmında bulunan kilit kilitli kaldı artık yatıramıyorum çıkma bulmak gerekiyor ondada. Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 konuyu görünce benimkine baktım zımba gibi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Özbay 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Tecrubelerime dayanarak; Ben özellikle kendim söktüm koltuğu kılıfını çıkardım evde yıkattım ve kılıfı takıp koltuğu yerine tekrar taktım. Koltuğun altında demir çubuklar var, arabada da beyaz tırnaklar var onlara geçiriyorsun ve sıkı bir şekilde oturmuş oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 7 Nisan 2013 Yazar Paylaş 7 Nisan 2013 Benim ki zımba gibi olmaktan uzak. O zaman ben yarın bir döşemeciye göstereyim. Umarım tırnak filan kırılmamıştır. Yorum bağlantısı
Fırat Kazancı 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 Yıkamacıyım hahahhaah Benim fiesta da zıpkın gibi Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 Yok hocam bütün fiestalar aynı yer çekimi ile duruyor koltuk. Benim sorunumda sırt kısmında bulunan kilit kilitli kaldı artık yatıramıyorum çıkma bulmak gerekiyor ondada. İçindeki mil kırılmıştır Bu parçayı maharetli bir usta tamir edebilir.Ben Ankara da ustanın birinie tarif ettirerek yaptırdım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 9 Nisan 2013 Paylaş 9 Nisan 2013 İçindeki mil kırılmıştır Bu parçayı maharetli bir usta tamir edebilir.Ben Ankara da ustanın birinie tarif ettirerek yaptırdım İzmirde maharetli usta varmıdır ki acaba kendim sökeyim uğraşayım diyorum ama müsait zamanı denk getiremedim Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 9 Nisan 2013 Paylaş 9 Nisan 2013 İzmirde maharetli usta varmıdır ki acaba kendim sökeyim uğraşayım diyorum ama müsait zamanı denk getiremedim Bence kendiniz de yaparsınız Tam hatırlamıyorum ayrıntıları, 4 yıl geçti aradan ama işelem çok uzun sürmemişti Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 10 Nisan 2013 Yazar Paylaş 10 Nisan 2013 (düzenlendi) bu koltuk problemi için üşenmedim bugun Adana Otokoç'a gittim. Oradaki arkadaşlara ilettim sorunu. Hemen ilgilenip koltuğu tamamen söktüler. sağına soluna iyice baktılar. kırık bir yer yoktu. Sonra bi güzel tekrar oturttular. gördüğüm kadarıyla koltuğun arka kısmı tek noktadan, ön kısmı 2 noktadan sabitleniyor . taktıktan sonra gördüm ki (nasıl olmuş hala hiç bir fikrim yok) benim koltuğum arkadaki bağlantı noktasından çıkmış. Tekrar oturtunca koltuk sallanmayı kesti. ancak kenarlarını yukarı doğru çekiştirince yine az da olsa boşta hissi veriyordu. oradaki arkadaşlar bunların hepsinin böyle olduğunu söylediler. O an orada bulunan 3 5 fiestanın da arka koltuğuna baktık. 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynıydı. buna yapacak birşey yok dediler. saolsunlar sabırla ilgilendiler. Gelecek ay bakımda görüşmek üzere teşekkür ettim, vedalaştım. Böyle arka koltukmu olur arkadaş ya. hayret. 10 Nisan 2013 tarihinde Mehmet Özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts