İçeriğe Yönlendir

İki Arada Bir Derede Kaldım :)

Mert Yeldan

Recommended Posts

Mert Yeldan
(düzenlendi)

Şöyle ki;

İ.Göksel'in yoğun tavsiyesi ile Yokohama Cdrive2 205/55r16 alacaktım. Geçenlerde Hepsiburada'da kampanya vardı 170TL idi tanesi. Mail atıp sorduğumda 2012 üretim oldukları için vazgeçtim.

Şimdi bir arkadaşımın yardımıyla 3 lastik için fiyat aldım.

1-Yokohama Cdrive2 Adet fiyatı 165TL 2012 22. hafta üretimi

2-Continental CPC5 Adet fiyatı 173TL 2013 üretimi

3-Michelin Primacy3 Adet fiyatı 175TL 2013 üretimi

Yokolar 2012 22. hafta olunca canımı sıktı. 2 Ay sonra neredeyse 1 yaşında olacaklar. Hangisini seçmeliyim bilemedim?

Primacy3'ün ses seviyesi 68db CPC5'in 71db. Aklım Primacy3'te gibi ama gerçekten sessizmidir?

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

205 55 16 için çok iyi değil mi bu fiyatlar? Lastikler mi ucuzladı?

Arkadaş faktörü :)

Yorum bağlantısı
Varol Güner

Michelin için iyi fiyat vermişler.Michelin alın derim.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

205 55 16 için çok iyi değil mi bu fiyatlar? Lastikler mi ucuzladı?

Aslinda geçen yıl fiyatlar tavan yaptı.. Esas şimdi normal seviyelerine indi. Birde rekabet arttı.. Nokian'ın Yokohama'nın hiç reklamı olmamasına rağmen Tüketici araştırmaya, bilinçlenmeye başladı.. Hepsi burada.com'da Yokohama 205/55/16 geçen ay en çok satanlar listesindeydi üstelik Primacy HP ile aynı fiyata satılırken.. Birde Petlas piyasada kendine pazar payı kapmak için reklam'a önem verip eski kimliğinden, prestijinden kurtulmak istiyor.. Geçen Kış Petlas Snowmaster en çok satan kış lastiği ünvanını aldı ve aynı şekilde f/p olarak müşterisini memnun etti.. Çan çin çon mallarıyla fiyatı üstelik aynı ;)

Vesile ile Mert Conti 5 seçenekler oçinde en iyisi..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Konuyla bağlantılı olarak;

Hepsiburada'dan lastik alınır mı?

Abi lastik tarihini öncesinde sormak şartı ile alınır.. Ki normal bayiden alırken bile soruyoruz değil mi :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Konuyla bağlantılı olarak;

Hepsiburada'dan lastik alınır mı?

Aslında alınabilir ama 2 dezavantaj var;

1- Her ilde anlaşmalı ücretsiz montaj istasyonları yok

2- Üretim tarihi konusunda net olamıyorlar.

Abi lastik tarihini öncesinde sormak şartı ile alınır.. Ki normal bayiden alırken bile soruyoruz değil mi :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Primacy sakin alma,michelinin en yuz karasi lastiklerinden biri o.

Conti yada yoko karar senim abi :)

Motorola XT-615 Cihazimdan Tapatalk 2 ile Gönderildi

Ya Conti'yi alacam ya da çok büyük bi süprüz yapacam :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Anil Berke Kavraal

arkadaşımın arkadaşı benim de arkadaşım olur mantığıyla bu indirimleri bize de yaptırır mı :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

arkadaşımın arkadaşı benim de arkadaşım olur mantığıyla bu indirimleri bize de yaptırır mı :D

An itibari ile Cpc5 yok ellerinde. Yokohama 2012'nin son haftaları yok. 1 yıllık lastik var. Öyle böyle derken gittim Petlas'a yazıldım :D

Aklında bir model varsa, sorarız kesin alacaksan.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

An itibari ile Cpc5 yok ellerinde. Yokohama 2012'nin son haftaları yok. 1 yıllık lastik var. Öyle böyle derken gittim Petlas'a yazıldım :D

Aklında bir model varsa, sorarız kesin alacaksan.

1 hafta sonra haberleşelim :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Mişlen al. 4 takım eskttim ben. Gayet güzel ideal lastik. Malın iyisi. :)

Yerli malı daha iyidir. :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

205/55/16 Continental Sport Contact 2, 2013 10. hafta lastiklerimi 180 liradan tek çekim aldım...Almak isteyene de aynı şartları sağlamaya çalışırım..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mücahid Çabuk

4 yıldır kullandığım Michelin Primacy HP lastiklerimi bugün Michelin Primacy 3 modeli ile yeniledim. İlk izlenimlerim Primacy HP ye göre daha konforlu geldi Primacy 3 ler. Biraz daha yumuşak gibi geldi bana. Biraz daha dikkatli kullanmak gerekecek. Focus da daha az lastik sesi duyuyorum eskiye göre.

Aldığım Primacy 3 ler 2013 yılı 4. hafta Almanya üretimi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...