Onur Urhan 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 (düzenlendi) Merhabalar. Sanırım aracın lastiklerinin değişim zamanı geldi. Beni de bir kararsızlık sardı. Mevcut lastikler Bridgestone ER30 2008 18. hafta fransa üretimi aracın fabrika lastikleri. Araç 72000 km de lastiklerde ne çatlama ne de bir problem var. diş derinliği de 3-4 mm civarı karşıdan bakınca o kadar eski lastik demeye imkan yok. 5 yıllık lastik yapısal olarak eskimiştir kesin ondan eminim. Yeni lastiklerin ne olacağına karar veremedim. Kesinlikle Bridgestone almam çok gürültülü olduğu için. Bana olabildiğince sessiz bir lastik lazım. Tercihlerim Michelin energy saver ve Yokohama s-drive serisi. Özellikle iki lastiği de deneme şansı olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Ne alayım? Yoksa dişleri iyi deyip bir süre daha gürültü çekmeye devam mı edeyim? 11 Nisan 2013 tarihinde Onur Urhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 S drive yerine c drive tercih edin.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Michelinin bırakın energy serisini primacy hp serisinden(daha üst) hiç memnun değilim. Kalkışta patinaja düşüyor, hadi dizelin torkundan desek ama basit frende bile abs devreye giriyor ve araba alıp başını gidiyor. Bence michelin hakkındaki övgüleri hakeden bir lastik değil. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 (düzenlendi) S drive yerine c drive tercih edin.. bende seneye değiştireceğim, forumda bu lastik çok övüldü ama, şöyle direk ilk kullanıcının ağzından yorum alabilseydik...hala takip ediyorum. michelin energy saver ile yokohama c2 drive arasındayım Michelinin bırakın energy serisini primacy hp serisinden(daha üst) hiç memnun değilim. Kalkışta patinaja düşüyor, hadi dizelin torkundan desek ama basit frende bile abs devreye giriyor ve araba alıp başını gidiyor. Bence michelin hakkındaki övgüleri hakeden bir lastik değil. bende de primacy var, ıslak zemin, bir de hafif rampa varsa lastik öttürmeden kalkılmıyor, hele dik rampa ise epey patinaj yapınca ancak kalkıyorum, 2 cm karda, düz yolda kalkamadım... 11 Nisan 2013 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Michelin energy saver ile aynı desene sahip olan Hankook K425i öneririm daha ucuz michelin e göre galiba. Eski lastiğim Yokohamaydı fakat 2 yıl içinde lastik acayip bir şekilde sertleşti. Yol tutuşum ciddi şekilde azalmıştı virajlara korkarak giriyordum. 2 yıl kullanıp hiç gözünün yaşına bakmadan yokohamaları çıkardım. Bende sessiz diye almıştım yokohama cidden sessizdi fakat şu an ki k425in aynı şekilde sessiz olduğunu söyleyebilirim. Yorum bağlantısı
Onur Urhan 11 Nisan 2013 Yazar Paylaş 11 Nisan 2013 S drive yerine c drive tercih edin.. C drive yazacağıma S drive yazmışım. Sizin mesajı görünce fark ettim ama düzeltme vakti geçti. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 C drive özellikle energy serisinden kat kat üstün bir lastikdir. Yorum bağlantısı
Sinan Kılıç 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Michelin primacy hp kullanıyorum, üzerindeki orjinal lastik. 4 yıldır belirgin bir sorunla karşılaşmadım. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Primacy 3 kullanıyorum 1 aydır mükemmel bir lastik tavsiye ederim. Fren mesafesi, ıslak zemin performansı mükemmel. Kısa zaman içinde bir sorun yaşamadım. İleride ne olur bilemiyorum. Yalnız energy saver'ları kimse önermiyor. Michelin düşünecekseniz Primacy 3 ya da Pilot Sport 3 den şaşmayın derim. Yorum bağlantısı
Onur Urhan 11 Nisan 2013 Yazar Paylaş 11 Nisan 2013 Michelin primacy hp kullanıyorum, üzerindeki orjinal lastik. 4 yıldır belirgin bir sorunla karşılaşmadım. michelinde alabileceğim (205/55/16) dört seri var. energy saver, primacy 3, primacy hp, pilot sport 3 Benim energy saver'ı söylememin sebebi dördü içinde en sessizi ve en fazla yakıt tasarrufu sağlayan olması. yokohama c drive ile ilgili ses ve tasarruf etiket bilgilerini araştırıyorum. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 bende seneye değiştireceğim, forumda bu lastik çok övüldü ama, şöyle direk ilk kullanıcının ağzından yorum alabilseydik...hala takip ediyorum. michelin energy saver ile yokohama c2 drive arasındayım bende de primacy var, ıslak zemin, bir de hafif rampa varsa lastik öttürmeden kalkılmıyor, hele dik rampa ise epey patinaj yapınca ancak kalkıyorum, 2 cm karda, düz yolda kalkamadım... Abi benim önerim ile aslında forumdan çok alan var.. En son Mustafa Özcan Hoca aldı.. Yıllardır Yoko kullanan Fatih Abi var.. Heralde lastik olayını aştıklarından lastik ile konulara bakmıyorlar bile Ruhan Abi bahsettiğin sorunu bende çok yaşamıştım hatta Islakta düz yolda tam gaz yapınca bile deli gibi saran bir lastik 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Özbey 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 daha önce michelin primacy hp den başka lastik kullanmadım. şuan aracımda 8 ay önce aldığım continental cpc5 lastikleri kullanıyorum.tek kelime ile harika lastikler. şiddetle tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Canberk Eken 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Primacy 3 leri bilmiyorum ama 2 yıldır primacy hp kullanıyorum, kalkış ve 2.vitesteki patinaj durumundan ben de çok şikayetçiyim. c drive'ı da deneme imkanım olmadı fakat çok yerde hakkında iyi bahsedenlere denk geldim. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 13 Nisan 2013 Paylaş 13 Nisan 2013 1,5 ay once 4 adet yokohama aldim ben henuz bi kayma patinaj yasamadim memnunum. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 13 Nisan 2013 Paylaş 13 Nisan 2013 en kötü lastiğide alsanız, hemen patinaj yapmayabilir. bende de michelin var ancak, 10000 km den itibaren oldukça sertleşti. sertleştiği için patinaj da yapıyor. çok ısınması lazım patinaj çekmemesi için... Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Yahu bu lastik seçimi ne zormuş Michelin Energy Saver mi Yoksa Yokohama C Drive 2 mi yada Yokohama BluEath mı alsam bilemedim Lastik ebatlarım 185 / 60 / R14 Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Sanırım tercihimi Yokohama dan tarafa yapacağım, Balıkesirde 2 yere fiyat sordum zaten 2 bayisi bar, biri 155 diğeri 130 dedi aynı lastiğe, üretiim tarihine bakıp arayacak uygun fiyat veren bayi, sanırım yokohama alıyorum bir kaç güne Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 En doğru tercihi yapmışınız.. Hangi seri acaba ? iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Lokman Özbek 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Arkadaşlar 4 yıl önce bridgestone turanza er 300 model lastikten aldım.Şu ana kadar 45000 km yaptım.Lastikleri değiştirme zamanının geldiğini düşünerek sizlerden tavsiye bekliyorum. Turanza modelinin en çok sesinden şikayetçiydim. Michelin ENERGY SAVER+ GRNX 195/60R15 88T modelini uygun fiyata buldum ama sırf fiyatı uygun diye de almak istemiyorum. Önereceğiniz modeller nelerdir? Yorum bağlantısı
Recommended Posts