Murat Yalçın 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 Arkadaslar arac içinde bulunan USB port'u ne işe yarıyor ? Ne için kullanılır ve/veya kullanıyorsunuz acaba ? Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 şarj, teyp için usb bellek benim bildiğim bu kadar Yorum bağlantısı
Murat Yalçın 12 Nisan 2013 Yazar Paylaş 12 Nisan 2013 şarj, teyp için usb bellek benim bildiğim bu kadar Şarj derken normal telefon sarjı icin uygun mu acaba output voltajı ? Sanırım 5v gibi birsey olması lazım , ben samsunsung s3 umu sarj edebilirmiyim acaba bu portu kullanarak? Tşkler, Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 Şarj derken normal telefon sarjı icin uygun mu acaba output voltajı ? Sanırım 5v gibi birsey olması lazım , ben samsunsung s3 umu sarj edebilirmiyim acaba bu portu kullanarak? Tşkler, Edebiliyor olmanız lazım. standart usb port 5v çıkış verir. Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 Arkadaslar arac içinde bulunan USB port'u ne işe yarıyor ? Ne için kullanılır ve/veya kullanıyorsunuz acaba ? flash bellek takıp müzik dinleye bilirsin mesela Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 Ben flash bellekle müzik dinliyorum aynı zamanda telefonumu da şarj edebiliyorum gayet kullanışlı.Çift çıkış almanız durumda hem müzik dinleyebilir aynı zamanda telefonunuzu da şarj edebilirsin. Yorum bağlantısı
Murat Yalçın 12 Nisan 2013 Yazar Paylaş 12 Nisan 2013 Şarj edilebiliyorsa supermiş, deniyim bende baglayıp bakalım Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Nisan 2013 Paylaş 13 Nisan 2013 her flaşı çalıştırıyor mu yahu. ben nokia 6303 telefonu ve ıphone u sorunsuz usb den çalıştırdım ama denediğim bir kaç flaş için usb desteklenmiyor mesajı çıktı anlamadım? Yorum bağlantısı
serhat öztürk 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 (düzenlendi) her flaşı çalıştırıyor mu yahu. ben nokia 6303 telefonu ve ıphone u sorunsuz usb den çalıştırdım ama denediğim bir kaç flaş için usb desteklenmiyor mesajı çıktı anlamadım? bendede aşağıdaki usb var. desteklenmeyen usb uyarısı veriyor. acaba usbnin formatını değiştirsek destekler mi? 26 Ocak 2015 tarihinde serhat öztürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 FAT 32 formatlı ve klasörsüz olarak her flashı okuttum ben. problem olmaması lazım Yorum bağlantısı
Öner Gündoğdu 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 aynı kapasitede flash kullanıyorum, ele takılmasın diye 20mm lik ufak birşey aldım üstelik ve klasorlere göre de düzenledim şarkıları okumasında sorun yok. ayrıca şarj da edebilrsiniz fakat çok hızlı bir şarj beklemeyin çok ağır dolum gerçekleştiriyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Karasu 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Arkadaşlar benim usb portum flashtan müzik çalıyor, fakat telefon şarjında sıkıntı oluyor, telefonu şarja takınca elektrik bi gelip bi gidiyor??? Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 yeni kasa fiestata şarj yapmak sıkıntı bende cunku akım 1 sn geliyor gidiyor boyuna hep bole yapıyor diye biliyorum dolayısıyla şarj yapılmıyor bende bole acaba arızamı var bizimkinde her türlü flaş da çok güzel okuyor ama söylediğim gibi şarjı sıkıntı Yorum bağlantısı
Gökhan Kaygısız 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Arkadaşlar benim usb portum flashtan müzik çalıyor, fakat telefon şarjında sıkıntı oluyor, telefonu şarja takınca elektrik bi gelip bi gidiyor??? aynı durum bende de mevcut sarj olmuyor gıdıp gelıyor telefonu takınca ? Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Bendede ole sorduğumda birkaç kişide de boyle acaba niye Yorum bağlantısı
Ali Utku Ayvalı 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Elektriğin gidip gelme sorunu bende de var. USB takınca düzgün çalışıyor ama o şekilde şarj etmenin imkanı yok. Acaba bu sorunu çözen var mı? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Elektriğin gidip gelme sorunu bende de var. USB takınca düzgün çalışıyor ama o şekilde şarj etmenin imkanı yok. Acaba bu sorunu çözen var mı? Bendede ole sorduğumda birkaç kişide de boyle acaba niye aynı durum bende de mevcut sarj olmuyor gıdıp gelıyor telefonu takınca ? Usb kablonuzu değiştirin aynı sorun benim bilgisayarımda da vardı, bi kabloyla yaparken başka kabloyla yapmadı. Kablo değiştirmek çözüm olabilir Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Usb kablonuzu değiştirin aynı sorun benim bilgisayarımda da vardı, bi kabloyla yaparken başka kabloyla yapmadı. Kablo değiştirmek çözüm olabilir kablo ile ilgisi yok bence. iphone ile uyumlu tasarlanmış sanırım. çünkü iphone takınca menüden tüm müziklerinizi klasör klasör görüp. kumandadan yönetebiliyorsunuz. aynı zamanda şarj da ediyor. android cihazlarda ise ( htc m7, samsung s3, 2 farklı note3, s4 ile denedim) cihazı okumaya çalışıyor ama bir şekilde yazılım uyuşmazlığı sebebi ile bağlantı kopuyor. 2sn ara ile tekrar deniyor. ekranda sürekli ortam cihazı bağlandı gibi mesaj veriyor. android cihaz kullanıyorsanız ve amaç telefondan müzik dinlemek ise; çakmak jarjı + aux kablo öneriyorum. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 (düzenlendi) kablo ile ilgisi yok bence. iphone ile uyumlu tasarlanmış sanırım. çünkü iphone takınca menüden tüm müziklerinizi klasör klasör görüp. kumandadan yönetebiliyorsunuz. aynı zamanda şarj da ediyor. android cihazlarda ise ( htc m7, samsung s3, 2 farklı note3, s4 ile denedim) cihazı okumaya çalışıyor ama bir şekilde yazılım uyuşmazlığı sebebi ile bağlantı kopuyor. 2sn ara ile tekrar deniyor. ekranda sürekli ortam cihazı bağlandı gibi mesaj veriyor. android cihaz kullanıyorsanız ve amaç telefondan müzik dinlemek ise; çakmak jarjı + aux kablo öneriyorum. Galaxy S3 cihazım var ve bir kabloyla düzgün şarj edip içindeki klasörleri de görebilirken kendi orjinal kablosuyla bunu yapamıyorum. 15 Mayıs 2015 tarihinde Oğuzhan Tokgöz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Galaxy S3 cihazım var ve bir kabloyla düzgün şarj edip içindeki klasörleri de görebilirken kendi orjinal kablosuyla bunu yapamıyorum. Bu daha da enteresanmış. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 kablo ile ilgisi yok bence. iphone ile uyumlu tasarlanmış sanırım. çünkü iphone takınca menüden tüm müziklerinizi klasör klasör görüp. kumandadan yönetebiliyorsunuz. aynı zamanda şarj da ediyor. android cihazlarda ise ( htc m7, samsung s3, 2 farklı note3, s4 ile denedim) cihazı okumaya çalışıyor ama bir şekilde yazılım uyuşmazlığı sebebi ile bağlantı kopuyor. 2sn ara ile tekrar deniyor. ekranda sürekli ortam cihazı bağlandı gibi mesaj veriyor. android cihaz kullanıyorsanız ve amaç telefondan müzik dinlemek ise; çakmak jarjı + aux kablo öneriyorum. Bende iphone uyumlu oldugunu biliyorum. Esimde iphone var onu sorunsuz sarj ediyor bende s3var onu sarj etmiyor. cakmakliktan sarj ediyorum bende gayet hızlı Yorum bağlantısı
Yaşar Yüce 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Merhaba arkadaşlar 2011 Titanium aracım var bilindiği gibi 2011 mdellerde USB giriş yok bende 2012 model fistaya ait 2. el çıkma teyp aldım ve aracıma taktım cd radio araça ayaları vs. bütün özellikler çalışıyor. USB kablosuda alıp taktım fakat usb özelliği çalışmıyor. USB bellek taktığımda USB menüsü aktif olmuyor daha önce böyle birşey yapan varmı usb özelliğini nasıl aktif edebilirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts