İçeriğe Yönlendir

Mondeomda Dikiş Makinası Sesi

Yavuz Kara2

Recommended Posts

Yusuf Davaz

bu mondeoların sesi hiç bitmez gibime gelio. biyeri kesiyoruz öteki taraf ses yapıo. herkesde farklı yerlerden bi ses geliyo. ses illaki gelir ama o sesin kaynagını bulmak ve çözüm üretmek ölüm gibi bişi :) tıkırtılar şakırtılar lar lar lar :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sesin sebebini forumda bulmak çok zordur :)

Ben her gün duyarken 3 ayda sökmedik yerini bırakmamış olmama rağmen bulamamıştım...

Sonuç.. soğuktan sertleşen dandik bir kablo idi..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Şu dizel mondeocular bir toplantı yapalım da.Komple giderelim sesleri olmaz mı.Herkesin farklı bir sesi mevcut yahu :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Taş

Ses konusu beni de deli ediyor hergün motor kaputunu kaldırıp oraya buraya elime ne geçerse sopa, tornavida sallıyorum. Beni rahatsız eden inceden duydugum iki ses var ustalar zaten beni görünce değişik değişik bakıyor...Takma diyorum olmuyor ses işi zor sadece bu sesleri dinlemek için mercedes gibi firmalar eleman çalıştırıyor hangi parça kaç km de ses yapıyor deli gibi ses arıyorlardı bir belgeselde yani eleman tutmak lazım ben aracı sürerken o arkada önde dolaşacak kafasını camdan çıkaracak sürekli ses dinleyip ilgili parçayı bulacak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Bu toplantı için dizel mondicilere özel oda açsınlar :biggrin:

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

İyi bir ustanın olduğu yerde toplanalım da.garip garip bakmasınlar bize.Kökten çözelim gitsin hepsini.:D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Akan abi benim yaptığım işe baktınız mı? belki sizin oradada o tipte bir sistem vardır?

Anlayamadım Mert :blush:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hah bunu mu diyordun yahu :D Senin araçla bizim araçlar aynımı bilmiyorum.Rüzgar sesi gibi olan sesi çözdüm ben.Bende ki asıl ses motordan geliyor artık malum traktör sesi :D Birde turbo yapıldıktan sonra ustanın demesine göre egzoz manifolt contasından ses geliyor.Üşenmezsem yarın vereceğim onun siparişinide.Burada forum üyesi olmadığından birşeyler yapabilecek pek kimse yok.Olsa şöyle bir delikanlı fena planlarım var ama bakalım artık :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...