İçeriğe Yönlendir

Araç Kapısının Içerisine Cam Kısmından Kartvizit Düşmesi?

Mert Ocak

Recommended Posts

Mert Ocak

Merhaba arkadaşlar ,

Dün akşam durağan bir yolda ilerlerken yaklaşan bir kişi , sıfat vermek istemiyorum forumun seviyesini korumak adına , aracımın camları kapalı iken masaj salonu kartvizitini camın kapıya girdiği taban kısmına sokup uzaklaştı ben de o sinirle camı açmak için butona tıklayınca , kartvizit camın alt kısmından kapının içerisine düştü.

Araç kapısının bu kısmında , su boşaltma deliklerini tıkaması haricinde kartvizitin sebep olacağı zararlı bir durum oluşabilir mi?

Kapıyı açtırmak istemiyorum bu sorumsuz ve saygısızların yüzünden eğer elektrik aksamı vs bir sisteme zararı olmayacaksa , bilgisi olan ya da benzer olay yaşayan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim , teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence bir sorun olmaz..tam olarak aşağıya inip delikleri kapatacağını da sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

BEnim de başıma geldi. Akvaryum misali ses duymuyorum sonuçta, herhalde eriyip gitmiştir :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Delikleri tıkamaz ; cam mekanizmasına denk gelirse parçalanır buruşur vs.. Sorun yaratacağını sanmıyorum..

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

öyle kolay kolay eriyip gitmez ama büyük ihtimalle bir zararı da olmaz.

sorun çıkartmadıkça elletmenize gerek yok.3 yıl sonra bir sebeple kapı döşemesi sökülünce çıkartırsınız :tongue:

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Benim oraya yemin ederim güneşlikteki cd düştü :D:D Arabayla hareket halindeydim ben aklıma geldikçe gülüyorum.Sizinki gene iyi =)

Yorum bağlantısı
Çetin Kılıç

İstanbul da bu adamlar la benim kadar uğraşan varmı bilemiyorum, :) hiç alakasız bir yer de trafik tıkanırsa ilk aklıma gelen ya seyyar satıcılar yada bu kartvizitçiler oluyor.Hatta bazılarını sima sın dan tanır oldum,en büyük zevkim onlara doğru yaklaşırken hiç farkın da değilmiş gibi yaparak tam elini uzatıp kartı cama sıkıştırmasına yakın eğer sağ tarafım müsaitse ani bir manevra ile kartı takmasını engellemek oluyor :D çok gıcık oluyorlar,bazen de onlar inat ediyorlar ani hareketler ile o kartı cama takıyorlar o zaman da ben sinir oluyorum :angry: ,bir de bu işi yaparken ki halleri ni görmeniz lazım 3 sayılık basket atmış basketbolcu gibi davranıyorlar.Velhasıl bu arakadaş lar ile trafik te her zaman karşılaşma durumum oluyor,küçük bir oyun tadın da inatlaşıyoruz ya bakalım hayırlısı.

Konunun esasına gelecek olur isek, benim denk geldiklerim genelde ucuz kağıt şeklin de kartvizit kullandıkları için kapının için de kalsa dahi herhangi bir problem teşkil edeceğini sanmıyorum.Ama en kalitelisi de kapının için de kalsa umrum da olmaz ve onun için kapı döşemesini söktürmem.Varsın su kanallarını tıkasın alttan yukarı bir tel yardımı ile açarım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

birşey olmaz kalsın içerde, bende 3-5 adet olmuştur bunlardan camı açınca yakalamaya çalışıyorum ama olmuyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

anlaşılan kozyatağındaki kartvizitçiden bahsediyorsun o adamlar 60 70 giden aracım camlarına da yapıştırıyolar hiç bir şekilde kurtuluş yok onlardan :D :D :D

Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan

Sirinevlerde denk geldi banada. İceriye atiyorlar acik camlardan. 5 metre gecmeden herkes camdan disari atiyor. Cevre kirliliginden baska birsey degil maalesef... Yerler karttan gecilmiyordu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...