İçeriğe Yönlendir

Yeni Multimedya Sistemim

Umut Özkan

Recommended Posts

Umut Özkan
(düzenlendi)

Sanırım güzel bir değişiklik oldu :) gündüz bir kaç foto çekip ayrıca koyacağım :)

m159c.jpg

m15bp.jpg

m15d2.jpg

m15dx.jpg

tarihinde Umut Özkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Otomatik vites , klima düğmeleri , multimedya sistemi . Çok şık . Güle güle kullanın .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Hayırlı olsun. Bence de çok yakışmış...

Kaç kuruş? Nerden alındı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bilal Düzenli

Güle güle kullanın. Güzel görünüyor, eminim fonksiyonalitesi de güzeldir. Keşke fabrika çıkışında bu tür donanımlara sahip olsa da bizi uğraştırmasalar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Özkan

Herkese Teşekkür Ederim

Çok araştırdım ve çok değişik fiyatlarla karşılaştım ama tam istediğim gibi tam fonksiyonel çalışan bunu buldum NAVIX marka Ümraniye tarafında Atakan Tuning diye bir dükkan da yaptırdım özellikleri şöyle

- geri görüş kamerası renkli

- navigasyon

- dvd vcd cd çalabiliyor

- direksiyon kumandası aktif

- 800 x 480 çözünürlükte dokunmatik ekran

- tv anteni takıldı ve tv izlenebiliyor (performansı o kadar iyi değil ama olsun )

- bluetooth ile telefonumu senkronladım arabama biner binmez çağrıları cevaplayabiliyor arama yapabiliyorum hatta numaraları kaydedebiliyorum bile

- radyosu baya bir frekans kayıt edebiliyor

- arayüzü de kullanışlı saat oyunlar pusulu v.b.

- internet bağlantısı yapılabiliyor usb dungle ile

- usb bellek bağlanabiliyor

- 64 gb. kadar hafıza kartı destekli

- ıphone çıkış veriyor direk telefonunuz şarj olurken videoları müzikleri falan oynatabiliyorsunuz

:))))

satıcı gibi olmuşum valla

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

Klima düğmeleri ile birlikte çok şık olmuş... Kaça mal oldu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

Bu teyp bende olsa Power tuşu düz dursun diye sesi hep aynı seviyede tutardım. :D

o manyaklık bendede vardı vw varken. teybin açma kapama düğmesi aynı zamanda ses düğmesi. hep düz tutmaya çalışırdım. hatta o simgeyi kazımayı bile düşünmüştüm. sattımda kurtuldum :p:D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Özkan

900 tl ye böleee topyekün alayını aldım :) bu arada bende ses tuşuna takıldım aynen sizin gibi direksiyon kumandasından kontrol ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Adnan Murat Paçacıoğlu

Güzel olmuş hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Türker

Aldığınız yerin internet üzerinden satışı olup olmadığı hakkında bilginiz var mı? Ayrıca ses kalitesi nasıl? bende almayı düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Umut Özkan
(düzenlendi)

Aldığınız yerin internet üzerinden satışı olup olmadığı hakkında bilginiz var mı? Ayrıca ses kalitesi nasıl? bende almayı düşünüyorum

http://www.atakantuning.com/

internet üzerinden satışı var ses olarak benim aracım comfort olduğundan sony yoktu bu değişiklik bariz fark yarattı

tarihinde Umut Özkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süleyman Türker

http://www.atakantuning.com/

internet üzerinden satışı var ses olarak benim aracım comfort olduğundan sony yoktu bu değişiklik bariz fark yarattı

Benim şu anki teybimde 6000 cd. yani pozitif yönde fark yarattı doğru mu anlamışım?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...