İçeriğe Yönlendir

Yeni Multimedya Sistemim

Umut Özkan

Recommended Posts

Umut Özkan

Benim şu anki teybimde 6000 cd. yani pozitif yönde fark yarattı doğru mu anlamışım?

evet aynen öyle ekolayzer ayarları daha geniş ve bir kaç ekstra seçenek mevcut araç içinde sesin derinliğini ayarlayabiliyorsun yoğunluk merkezini falan:)

Yorum bağlantısı
Selim Soylu

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan hocam... bende kararsızım blackpanther var 650 ye buldum ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Umut Özkan

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan hocam... bende kararsızım blackpanther var 650 ye buldum ne dersiniz?

aracınıza uyumlu varsa kaçırmayın derim direksiyon düğmelerinin aktif olması bazı modellerinde çoğunda desteklenmiyor ayrıca bakılması gerekiyor sizin için önemliyse tabi :)

Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın

Araç kumandasından yönetilmesi bakımından doğru seçim gibi görünüyor. Peki ses sistemi nasıl. Orjinal teybi ve radyosuna göre kıyaslarsanız.

Yorum bağlantısı
Erhan Güler

geri görüş kamerası nasıl memnun kaldınız mı ?

Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın

Umut Bey bende sizden ilham alıp bugün gittim aynı yere yaptırdım. Epey zamandır aklımdaydı.

İlk İzlenimlerim,;

Igo Navigosyan var taktıktan sonra dönüş de denedim (dokunmatik ekran 800*400) çok iyi çalışıyor.

Tv gösteriyor ama bölgesel karıncalanıp yok olabiliyor. Karasal yayınlara geçildiğinde düzelecektir.

Radyo bantları çalışyor ama arada bazı radyolarda zırıltı yapıyor, bunu çözemedim.

Multimedya dvd film ,müzik cd leri çok iyi çalışıyor.

Geri Vites gece görüşlü renkli kamera süper. (Focus Hb ler için ideal)

2 yıl garantisi var hem de iyi fiyata aldık diye düşünüyorum.

Bluetooth ile telefonumu senkronize ettim. Araç kullanırken telefonu tutmadan kullanmak epey keyifli oluyormuş :D

Gps gayet iyi çekiyor. Tv Antenini de Ön camın üst köşesine monte ettiler.

IIpod,Iphone,ve usb ,bağlantı kablolarını Torpide gözünün içine konumlandırdık. Sd kart özel girişi de var.

Takvim,oyun,saat, arka plan,ekran koruyucu vb. özellikleri de var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın

Geri görüş kamerasını arka tamponun ortasını delerek montaj yaptılar. Sonra dan öğrendim ki plakalığa da montaj olanı varmış.

Yazık oldu tampona, sonradan üzüldüm...

Yorum bağlantısı
Umut Özkan

Geri görüş kamerasını arka tamponun ortasını delerek montaj yaptılar. Sonra dan öğrendim ki plakalığa da montaj olanı varmış.

Yazık oldu tampona, sonradan üzüldüm...

plakalık şeklinde olan var ama tavsiye etmediler çünkü bir tornavida ile rahatlıkla arabanızdan sökülebilen bir parça oluyor ve plakalık çok fazla ses çıkarıyor bence en iyisi tampondur :) zaten park sensörü için delinmişti bir delikcik de kamera için olsun di mi ama :)))

Yorum bağlantısı
Dinç Demirer

plakalık şeklinde olan var ama tavsiye etmediler çünkü bir tornavida ile rahatlıkla arabanızdan sökülebilen bir parça oluyor ve plakalık çok fazla ses çıkarıyor bence en iyisi tampondur :) zaten park sensörü için delinmişti bir delikcik de kamera için olsun di mi ama :)))

Umut ben plakalık şeklinde olanını 2 yıldır kullanıyorum kamera dan değilde kameranın yanında ki led park ampulu çok çabuk ve sık arızalanıyor sanırım ondan dolayı pek önermiyor olabilirler ;)

Yorum bağlantısı
Dinç Demirer

Tv gösteriyor ama bölgesel karıncalanıp yok olabiliyor. Karasal yayınlara geçildiğinde düzelecektir.

Aşkın bey eğer aracınızdaki multimedia sistem içerisindeki tv ünitesi analog ise ki sanırım analog ki karıncalı olsa da yayınları yakalayabiliyor, analog tv tuneri ile dijital karasal yayın ları ne yazıkki istediğiniz kalitede alamayacak sınız .

Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın

Radyolar da sürekli zırıltı var . Çözümünü bilen var mı ?

Yorum bağlantısı
Umut Özkan

Radyolar da sürekli zırıltı var . Çözümünü bilen var mı ?

32 gb. lık hafıza kartına attığım sayısını bilmediğim binlerce parça var radyoyu hiç açmıyorum bile :)))

Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın

Aynen bende sd karta çok sayıda müzik yükledim ses kalitesi de eskiyi aratmıyor.

Fakat ben Nihat Sırdar Alem FM fanı olduğum için radyo benim için önemli. :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Akın Çıbuk

Umut bey bende navigasyon almak istiyorum navix için yorumlar iyi ama fiyatı 700 TL diğer satıcılar 1.399-1600 yazmış,

Üründen memmunmusunuz? Gri Navigasyonla teyp çerçevesi renk ayırıyormu?

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Kutay Altunordu

Aradan baya zaman geçmiş dönen olurmu bilmiyorum ama bizimde boyle bir düşüncemiz var uzun zamandır kullanan kişiler olarak memnunmusunuz fiyatıda bırcok yere gore uygun duruyor ekstra tv anteni geri görüş kamerası falan cazip duruyor son durumu paylasırmısınız  :)

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Mustafa Sungur
(düzenlendi)

Orjinal sony teyipi cikarip boyle bi cihaz taksam ses kalitesini kaybedermiyim?

tarihinde Mustafa Sungur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yeni nesil cihazlar ın ses çıkışları oldukça düzeldi. ekstra özelikleri ile arada fark da olsa göz ardı edilebilir.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Yusuf Altay

bende de aynı cihaz var ama arabanın bilgisarayından uyumsuz saat vakitleri değişiyor kendi sony teyipte böyle değildi cihazı araca nasıl tanıtırız bilen arkadaşlar varmı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...