Burak Koca 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Aynı soruyu bende merak ediyorum. ama airbag ler uyacakmı? birde 200TL airbag li fiyatımı? Takılıyor Hocam, işte alttaki video, buldum sonunda Yok hocam komple 850 Lira Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Takılıyor Hocam, işte alttaki video, buldum sonunda Yok hocam komple 850 Lira E bizim airbag buna uyacak mı? uymazsa hiç işim olmaz, Focus 3 ün direksiyoru daha ufak ve kibar F2 ninkine göre daha çok hoşuma gidiyor 200 TL ye olsa girişirimde 850TL vermem 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Aynen güzel olmuş fakat fiyat olarak yüksek bu iş için, bizim airbagler uyar mı kine? Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Mustafa hocam sende mk3 direksiyon simidi arıyormuşun bulabildin mi? fiyat olarak airbagsiz ve airbaglı nasıl gidiyor.? Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 Ben deri kaplama yaptim gayet memnununn harika olduu Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 8 Eylül 2015 Paylaş 8 Eylül 2015 Bu direksiyonlar kaplanırken direksiyon sökülerek yapılıyor bu iş galiba. Airbag için sorun yaratmaz mı bu durum? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2015 Paylaş 8 Eylül 2015 Bu direksiyonlar kaplanırken direksiyon sökülerek yapılıyor bu iş galiba. Airbag için sorun yaratmaz mı bu durum? Hiçbir sorun oluşturmuyor. Airbag'in soketli olduğu için, soketi çıkarıyor bir kenara koyuyorlar, Peşinden sadece simidi kaplıyorlar ve tekrar simidi montaj ettikten sonra soketini geri takıyorlar, Airbag öyle zannettiğiniz gibi görünmüyor zaten, kapalı bir kutu Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 9 Eylül 2015 Paylaş 9 Eylül 2015 Hiçbir sorun oluşturmuyor. Airbag'in soketli olduğu için, soketi çıkarıyor bir kenara koyuyorlar, Peşinden sadece simidi kaplıyorlar ve tekrar simidi montaj ettikten sonra soketini geri takıyorlar, Airbag öyle zannettiğiniz gibi görünmüyor zaten, kapalı bir kutu ben de dedim airbag i çıkarıp sonra geri içine tepiştireceklerse sıkıntı Yorum bağlantısı
soner akar 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Hafif soyulma bizim focus 2 de de başladı babam direksiyonu cok mu sıkıyor ne trafikte Yorum bağlantısı
Onur Bağlar 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Benim aracın direksiyonu da taksici direksiyonuna döndü napıcam diye düşünmeye başladım Yorum bağlantısı
Recommended Posts