Serhat Çelikkanat 18 Nisan 2013 Yazar Paylaş 18 Nisan 2013 Turbo basıncımı 1500 devir de mi hangi basınç hocam oraya crv bile yeter aynı rampadan bahsetmediğimize eminim ki öle olsa bile crv ile olan tecrübenizi merakla bekliyorum Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 aynı rampadan bahsetmediğimize eminim ki öle olsa bile crv ile olan tecrübenizi merakla bekliyorum Tam anlamadım demek istediğinizi ama kararlaştırılan günde crv ile gelir deneriz sıkıntı yok. Dediğiniz yer ile ilgili durumu mesajımda yazdım 6.5 sene her gün önünden Geçtiğim yer Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Kaç derece olursa olsun, pilotajı iyi yapan biri stop ettirmez, en fazla patinaja düşer... Ayrıca böyle yokuşlardan Beşiktaş Fulya'da bolca var... Hatta amcamın bi dönem oturduğu evin sokağıdan El Frenini çektiğimde bile araç arka tekerler kilitleyerek öne doğru kaymaya devam ediyordu. Ama basınca patinaj matinaj çıkıyor işte... Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Rampaya başlamadan aracın yeterli devirlere çıkmasını sağlayacak mesafe yoksa gaz vererek turbo basıncını artırmak ve devamında tırmanışa geçmek stop etmeye engel olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Böyle bir rampada, patinaj önleme sistemi varsa ciddi sorun oluşturur.. Araçta patinaj önleme sistemi var mı, o an aktif miydi.. ? Bu gibi durumlarda patinaj önleme sistemini kapatmak ve aracın patinaj yapmasına izin vermek gerekir... Yorum bağlantısı
Can Zerman 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Öncelikle ford focus 3 1.6 tdci modelleri çift kavramalı sanzimana sahiptir, sizin debriyaja basmanıza göre gaz yukunu degiştirir. yokuslarda ve rampalı yollarda aracın rahatlıkla kalkması gerekir. Eger bu sorunu bir kaç sefer daha yasadıysanız aracınızı servise göturmenizde yarar var 1 Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Bence araçtan kaynaklı bir problem olmalı. Benim 1.5 tonluk, 75'lik Connect'imle 45 dereceden çok daha fazla bir açıya sahip olduğunu düşündüğüm yokuştu, dur kalk yaptım. Aşağıdan kaptırıp gelmedim, bildiğiniz dur kalk yaptım. Yakıt mı azdı, ne oldu acaba? 45 dereceden çok daha fazla mı? 4x4 Land Cruiser askeri versiyon 4 litre turbo dizel ile diferansiyel kilidi açık arazi vitesinde takriben 55-60 dereceyi zor tırmandım, hatta tırmanamadım.5 litre olsada farketmez, daha dik olsaydı geriye doğru taklamı atardım zaten. Arkadaşın yaşadığı olayda motor sıcaklığıda önemli, motorun sıcaklığı neydi? Motor soğuksa birde devir 1500 ün altındaysa yani o rampadan önce hızlanma şansımız yoksa çakılıp kalma olasılığı yüksek. Tamam dizel tork canavarı ama bu torkun ortaya çıkabilmesi için biraz devir ve turboyu besleyecek bir egsoz gazının olması lazım... Bunlar olmadan dizel motor benzinli motordan daha aciz bile kalabiliyor. Debriyaj çok kısa alanda kavrama yapıyorsa da motorun işini iyice zorlaştırır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Öncelikle ford focus 3 1.6 tdci modelleri çift kavramalı sanzimana sahiptir, sizin debriyaja basmanıza göre gaz yukunu degiştirir. yokuslarda ve rampalı yollarda aracın rahatlıkla kalkması gerekir. Eger bu sorunu bir kaç sefer daha yasadıysanız aracınızı servise göturmenizde yarar var çift kavramalı, VW den bilinen dsg tipi otomatik şanzımandır? focus 3 zaten sadece manuel vites? Yorum bağlantısı
Recommended Posts