Kutay Akçar 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 (düzenlendi) Merhaba Arkadaşlar Cİhaz bağlandı aracıma fakat bazı eksiklikler var zaman dan dolayı yapılamadı daha sonra onlar hakkındaki yorumlarımı ve fotoları paylaşacağım. Benim eski cihazım cd 6000 di. Şimdiki cihazın adı yazmıyor:)) navigasyon açılırken esse grup yazıyor igo nun sanırım ama nav çok başarılı (ben cihazı blackpanther) diye aldım. 2 adet sd kart giriş yeri var 1i navigasyon haritaları yüklü diğeri ile müzik ve filşm izlemek için başka bir sd takmak için. dvd film taktım görüntü kalitesi çok iyi. radyo da ses kalitesi güzel fena değil ama aux da ses biraz düşük açıkıyor. blutut telefonumu hemen görüyor fakat mic çok kuvvetli değil karşı tarafı çok rahat duyuyorsunuz ama sizin sesinizin derinden geldiğini söylüyorlar. tv anteni daha takılmadı sonra yazacağım gerigörüş cam daha takılmadı direksiyondan kumanda ayarları henüz yapılmadı çalışmıyor şuan yapılınca paylaşacağım.. fotolarıda em kısa sürede yüklerim inş. selamlar Direksiyondan kumanda daha yapılmadı çalışmıyor derken? Bildiğim kadarıyla teyp takılırken bir tane kumanda soketi var o takılıyor ne ayarını daha sonra yapılacak onu anlayamadım. abi pıonner buldum sahibindende http://www.sahibinde...16687051/detay/ Evet bu ilanı bende görmüştüm ama 2. el, yinede taktırsammı acaba diye çok kazındım ama değmez diye düşündüm, üzerindeki teyp sony zaten sesi yeterinde iyi bir teyp, bunu alsam bluetooth, navigasyon ve geri görüş kamerası artısı olacak ama fiyata kıyasla bu 3leme için değmez dedim, birde bunu takınca aracın üzerindeki hoparlörler yeterli olacakmı o düştü aklıma taktırdıktan sonra sesi açıp onlarıda patlatırsak bide onun masrafı çıkar teybe uygun olabilecek 80W RMS pioneer hoparlörlerin tanesi 120TL 4 Tane aldın 500TL oldu sana işçilikle beraber 1900-2000TL masraf... Aracım trend olsaydı ve müzik çok önemli diye düşünseydim alırdım güzel bir hoparlör setiyle.. Ama üzerinde zaten sesi oldukça güzel olan bir SONY var. Onu da değiştireceksek niye titanium aldık diye soruyor insan kendine 8 Mayıs 2013 tarihinde Kutay Akçar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Enes Suzen 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Direksiyondan kumanda daha yapılmadı çalışmıyor derken? Bildiğim kadarıyla teyp takılırken bir tane kumanda soketi var o takılıyor ne ayarını daha sonra yapılacak onu anlayamadım. Evet bu ilanı bende görmüştüm ama 2. el, yinede taktırsammı acaba diye çok kazındım ama değmez diye düşündüm, üzerindeki teyp sony zaten sesi yeterinde iyi bir teyp, bunu alsam bluetooth, navigasyon ve geri görüş kamerası artısı olacak ama fiyata kıyasla bu 3leme için değmez dedim, birde bunu takınca aracın üzerindeki hoparlörler yeterli olacakmı o düştü aklıma taktırdıktan sonra sesi açıp onlarıda patlatırsak bide onun masrafı çıkar teybe uygun olabilecek 80W RMS pioneer hoparlörlerin tanesi 120TL 4 Tane aldın 500TL oldu sana işçilikle beraber 1900-2000TL masraf... Aracım trend olsaydı ve müzik çok önemli diye düşünseydim alırdım güzel bir hoparlör setiyle.. Ama üzerinde zaten sesi oldukça güzel olan bir SONY var. Onu da değiştireceksek niye titanium aldık diye soruyor insan kendine tamam abi almıyorum sony varken ama tek sorun aslında sorunda değilde bluetooth olsa çok iyi olur. bluetooth kitini sony teyp e takılır mı servisde abi var mı bir bilgin Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 tamam abi almıyorum sony varken ama tek sorun aslında sorunda değilde bluetooth olsa çok iyi olur. bluetooth kitini sony teyp e takılır mı servisde abi var mı bir bilgin Sen bilirsin, müzik senin için önemliyse al tabiki. Bana özelliklerine kıyasla biraz tuzlu geldi, dediğim gibi kendi teybin sesinden memnun olmasam kıyar alırdım... Sen memnun değilsen al. Hatta bende heran gözümü karartıp alabilirim. Aslında almadan önce bu orijinal teybin çıkış gücünü baya bir araştırdım araç üzerindeki hoparlörleri kaldırır mı diye fakat bir bilgi bulamadım bu cihazın çıkış gücü 4x50Watt pioneer olduğunu düşünürsek RMS değerdir, ve aracın üzerindeki hoparlörler kaldırmaz ise ses açılınca pörtler.. BT kit olarak Parrotları tavsiye ediyorlar, hatta bu cihazında BT işlevini yapan sistemde parrot a ait... Ayrıca araç üzerindeki teyp ilede uyumlu bir şekilde çalışabiliyor bazı modelleri... Ben montaj filan uğraşmak istemediğimden motorola nın bir modelini aldım, ön cama yapıştırdım.. sesim biraz az gidyormuş ama işimi görüyor sesin az gitmesi haricinde diğer kötü yani pilli olduğu için arada bir şarj (haftada bir yetiyor) ve birde otomatik kapandığı için arabaya binince açmak gerekiyor... Navigasyonu da cep telefonuyla hallediyorum, tek eksiğim geri görüş kamerası Yorum bağlantısı
Umut Özkan 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/242798-yeni-multimedya-sistemim/ benim araçtaki multimedya sistemim geri görüş kamerası bluetoth gps ne ararsan var direksiyon kumandası da aktif gayet güzel çalışıyor fiyat olarak da uygun bir bak derim ses kalitesinde hiç bir sorun yaşamadım ayrıca gayet memnunum Yorum bağlantısı
Enes Suzen 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Sen bilirsin, müzik senin için önemliyse al tabiki. Bana özelliklerine kıyasla biraz tuzlu geldi, dediğim gibi kendi teybin sesinden memnun olmasam kıyar alırdım... Sen memnun değilsen al. Hatta bende heran gözümü karartıp alabilirim. Aslında almadan önce bu orijinal teybin çıkış gücünü baya bir araştırdım araç üzerindeki hoparlörleri kaldırır mı diye fakat bir bilgi bulamadım bu cihazın çıkış gücü 4x50Watt pioneer olduğunu düşünürsek RMS değerdir, ve aracın üzerindeki hoparlörler kaldırmaz ise ses açılınca pörtler.. BT kit olarak Parrotları tavsiye ediyorlar, hatta bu cihazında BT işlevini yapan sistemde parrot a ait... Ayrıca araç üzerindeki teyp ilede uyumlu bir şekilde çalışabiliyor bazı modelleri... Ben montaj filan uğraşmak istemediğimden motorola nın bir modelini aldım, ön cama yapıştırdım.. sesim biraz az gidyormuş ama işimi görüyor sesin az gitmesi haricinde diğer kötü yani pilli olduğu için arada bir şarj (haftada bir yetiyor) ve birde otomatik kapandığı için arabaya binince açmak gerekiyor... Navigasyonu da cep telefonuyla hallediyorum, tek eksiğim geri görüş kamerası benim için müzik hiç önemli değil abi sony zaten fazlasıyla iyi tek eksik yani bt işte yoksa kesinlikle değiştirmem.zaten normaldede değiştirceğimi zannetmiyorum http://www.fordclubt...medya-sistemim/ benim araçtaki multimedya sistemim geri görüş kamerası bluetoth gps ne ararsan var direksiyon kumandası da aktif gayet güzel çalışıyor fiyat olarak da uygun bir bak derim ses kalitesinde hiç bir sorun yaşamadım ayrıca gayet memnunum ses kalitesi nasıl fiyatı nedir kamera falan dahil Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Montaj dahil + full sistemli bu teybi 1000 tl'ye aracınıza uygulatabilirsiniz....forumdan ahmet arkadaşımda kullanıyor şuan... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/242039-yeni-navigasyonlu-muzik-sistemim/ http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-focus-mondeo-connect-dvd-navigasyon-bluetooth-tv-usb-sd-118384112/detay/ Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 (düzenlendi) benim için müzik hiç önemli değil abi sony zaten fazlasıyla iyi tek eksik yani bt işte yoksa kesinlikle değiştirmem.zaten normaldede değiştirceğimi zannetmiyorum ses kalitesi nasıl fiyatı nedir kamera falan dahil Ben BT yi 50-100TL lik bir cihaz ile çözdüm ama bu çözüm sana yetersiz gelirse (ses daha net gitsin, her bindiğimde açmam gerekmesin, arada şarj etmek gerekmesin diyorsan) başka bir değişle BT okadar önemliyse ve arabaya entekre edilen üst düzey birşey alıcam diyorsan fiyatları 400TL ye yaklaşıyor. Yeni teyp almak daha güzel bir seçim olabilir, ona göre karar ver. Ama 200-300 TL fark için pioneer den şaşma derim 2. el olsa bile. Trend veya Coll. kullanan birisi orjinal teybi söküp herhangi bir marka teyp takar güzel oldu der ancak üzerindeki SONY i söküp herhangi bir marka teyp takarsan ne yaptım ben diyebilirsin. İlk başlarda bende Necvox ları araştırıyordum, biryerde sony i söküp necvox takan birisi cihaz çok güzel ama orjinal teybin sesi daha güzeldi yorumunda bulunmuştu, nitekim arkadaşın VW passat aracında bi dinledim (aynı parça ile kıyaslama imkanım olmadı) ama çok beğenmedim (kötü değildi kötü demiyorum ama ama çok beğendim de diyemem), yazılanlarıda okuyunca vazgeçip pioneer lara bakmıştım ozaman fiyatları 2000TL ye yaklaşıyordu bende yaşasın SONY diyip yola devam ettim 9 Mayıs 2013 tarihinde Kutay Akçar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Enes Suzen 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Ben BT yi 50-100TL lik bir cihaz ile çözdüm ama bu çözüm sana yetersiz gelirse (ses daha net gitsin, her bindiğimde açmam gerekmesin, arada şarj etmek gerekmesin diyorsan) başka bir değişle BT okadar önemliyse ve arabaya entekre edilen üst düzey birşey alıcam diyorsan fiyatları 400TL ye yaklaşıyor. Yeni teyp almak daha güzel bir seçim olabilir, ona göre karar ver. Ama 200-300 TL fark için pioneer den şaşma derim 2. el olsa bile. Trend veya Coll. kullanan birisi orjinal teybi söküp herhangi bir marka teyp takar güzel oldu der ancak üzerindeki SONY i söküp herhangi bir marka teyp takarsan ne yaptım ben diyebilirsin. İlk başlarda bende Necvox ları araştırıyordum, biryerde sony i söküp necvox takan birisi cihaz çok güzel ama orjinal teybin sesi daha güzeldi yorumunda bulunmuştu, nitekim arkadaşın VW passat aracında bi dinledim (aynı parça ile kıyaslama imkanım olmadı) ama çok beğenmedim (kötü değildi kötü demiyorum ama ama çok beğendim de diyemem), yazılanlarıda okuyunca vazgeçip pioneer lara bakmıştım ozaman fiyatları 2000TL ye yaklaşıyordu bende yaşasın SONY diyip yola devam ettim abi almam ben öyle ya benim asıl amacım sony teybe servisde takıyolarmı bluetooth. onuda bi türlü gidemedim servise soracam gittiğimde o kadarda lazım değil aslında ama x paket de nasıl olmaz hayret bişey ya.amcamın oğlunda 2010 partner bluetooh u on numara hasta oldum ya Yorum bağlantısı
Enes Suzen 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 http://urun.gittigidiyor.com/garaj/piranha-7-0-horizon-navigasyon-cihazi-kamp-84558274#product-information abi olmassa bunu alırız idare eder Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 abi almam ben öyle ya benim asıl amacım sony teybe servisde takıyolarmı bluetooth. onuda bi türlü gidemedim servise soracam gittiğimde o kadarda lazım değil aslında ama x paket de nasıl olmaz hayret bişey ya.amcamın oğlunda 2010 partner bluetooh u on numara hasta oldum ya Evet bukadar basit bir cihazın teybe entegre edilememsi çok vahim gerçekten... Tekno pakette olduğuna göre takılabiliyor olması lazım. Ama servis bunu kaça yapar bilemem.. http://urun.gittigid...uct-information abi olmassa bunu alırız idare eder İdare eder tabi ama aldığın navigasyonun yazılımı kime ait onu araştır birde şunu hesap et: Servise BT taktırıcaksın + Navigasyon alacaksın derken masrafın teybe yakın olacaksa teybi al en azından araç içi kalabalığından kurtulursun. Yorum bağlantısı
Enes Suzen 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Evet bukadar basit bir cihazın teybe entegre edilememsi çok vahim gerçekten... Tekno pakette olduğuna göre takılabiliyor olması lazım. Ama servis bunu kaça yapar bilemem.. İdare eder tabi ama aldığın navigasyonun yazılımı kime ait onu araştır birde şunu hesap et: Servise BT taktırıcaksın + Navigasyon alacaksın derken masrafın teybe yakın olacaksa teybi al en azından araç içi kalabalığından kurtulursun. abi zaten acelem yok almakda dediğin gibi mantıken tekno pakette varsa takılır diye düşündüm bende bakalım yolum düştüğü bi vakit gidip soracam Yorum bağlantısı
Enes Suzen 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 abi zaten acelem yok almakda dediğin gibi mantıken tekno pakette varsa takılır diye düşündüm bende bakalım yolum düştüğü bi vakit gidip soracam abi cuma günü ford servisine gittim bt kitini 3 tane servis danışmanına sordum bilmiyorum dediler sinir oldum . sonra necvox un multimedya teybini sordum orda vardı bana 2 bin tl dedi inanamadım bende iyi adam kazılıyonuz dedim gülümsedi bende gülümsedim cektim gittim. Yorum bağlantısı
Erol Özhan 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 slm arkadaşlar bende bunu 900tl aldım ikinci el ama sıfır ayarındaydı https://www.facebook...&type=1 Yorum bağlantısı
Enes Suzen 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 slm arkadaşlar bende bunu 900tl aldım ikinci el ama sıfır ayarındaydı https://www.facebook...&type=1 hayırlı olsun.. markası modeli nedir acaba özellikleri görüntü ve ses kalitesi biraz bilgi verirseniz iyi olur Yorum bağlantısı
Erol Özhan 16 Haziran 2013 Paylaş 16 Haziran 2013 hayırlı olsun.. markası modeli nedir acaba özellikleri görüntü ve ses kalitesi biraz bilgi verirseniz iyi olur markası ne bilmiyorum ama orjinal tyiplerinden birisi bir kaç çeşidi var orjinl olarak ses kalitesine gelince ses ayarlarını ayarlayınca sanki ayriyetten ses sistemi varmış gibi bas a gelince çok harika görüp duyanlar anfiye ne gerek var diyorlar özelliklere gelince navigason,dvd,vcd,cd,usb,hafıza kart çalar. geri görüş kamerası (park)için ipad bluetoot rehber özelliği radyo usb ve hafıza karttan resim izlemek gibi özellikleri mevcut 1 Yorum bağlantısı
Enes Suzen 16 Haziran 2013 Paylaş 16 Haziran 2013 markası ne bilmiyorum ama orjinal tyiplerinden birisi bir kaç çeşidi var orjinl olarak ses kalitesine gelince ses ayarlarını ayarlayınca sanki ayriyetten ses sistemi varmış gibi bas a gelince çok harika görüp duyanlar anfiye ne gerek var diyorlar özelliklere gelince navigason,dvd,vcd,cd,usb,hafıza kart çalar. geri görüş kamerası (park)için ipad bluetoot rehber özelliği radyo usb ve hafıza karttan resim izlemek gibi özellikleri mevcut kardeşim tekrar hayırlı olsun güle güle kullan markası kutusunda filan yazardı bilgimiz olurdu ama neyse bu teyplerin ses acma yeri cevirmeli olanı hoşuma gidiyo buda seninkinden yani direksiyon kumandası çalışıyor mu? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-focus-ses-ve-goruntu-sistemi-127512336/detay bu linkde ki dördüüncü resimdeki seninkine çok benziyo heralde o dimi.. Yorum bağlantısı
Erol Özhan 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 kardeşim tekrar hayırlı olsun güle güle kullan markası kutusunda filan yazardı bilgimiz olurdu ama neyse bu teyplerin ses acma yeri cevirmeli olanı hoşuma gidiyo buda seninkinden yani direksiyon kumandası çalışıyor mu? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-focus-ses-ve-goruntu-sistemi-127512336/detay bu linkde ki dördüüncü resimdeki seninkine çok benziyo heralde o dimi.. aldıgımda kutusu yok tu vitrinde duruyordu zaten arabayı bıraktım gittim 2 saat sonra geldim benim eski sony teyibe 300 tl ye verdim oraya 600tl ödeme yaptım direksiyon kumandaları çalışıyor zaten su paynır ve diger markalar olsun onlarda çalışmıyor direksiyon kumandası onlara verilen para yazzık yani sonuçda bunlar orjinal gibi onlarda çakma gibi duruyor Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 aldıgımda kutusu yok tu vitrinde duruyordu zaten arabayı bıraktım gittim 2 saat sonra geldim benim eski sony teyibe 300 tl ye verdim oraya 600tl ödeme yaptım direksiyon kumandaları çalışıyor zaten su paynır ve diger markalar olsun onlarda çalışmıyor direksiyon kumandası onlara verilen para yazzık yani sonuçda bunlar orjinal gibi onlarda çakma gibi duruyor Çakma pioneer da çalışmaz. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-focus-2007-ve-uzeri-araclara-uyumu-dvd-multimedya-pioneer-126637145/detay Bu pioneer ın çalışır. 300TL daha verip pionner taktırmak en iyisi navigasyonundan utunda bluetooth özelliğine kadar herşeyi en iyi kalite, üzmez sizi. Taktırmışsınız hayırlı olsun peki Sony teybin verdiği kaliteyi veriyormu? Ben bir tanesini dinledim hiç beğenmemiştim ses kalitesini. Yorum bağlantısı
Erol Özhan 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Çakma pioneer da çalışmaz. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-focus-2007-ve-uzeri-araclara-uyumu-dvd-multimedya-pioneer-126637145/detay Bu pioneer ın çalışır. 300TL daha verip pionner taktırmak en iyisi navigasyonundan utunda bluetooth özelliğine kadar herşeyi en iyi kalite, üzmez sizi. Taktırmışsınız hayırlı olsun peki Sony teybin verdiği kaliteyi veriyormu? Ben bir tanesini dinledim hiç beğenmemiştim ses kalitesini. kardeş şimdi zevkler tartışılmaz da ben şahsen ona o parayı vermem takıldığında havuç gibi duruyor birinin arabasında gördüm çok basit sonradan olduğu belli arabayı basitleştirmişti ama bunlar orjinal gibi hem arabayı zengin gösteriyor hı sony den aldıgım ses kalitesini de alıyorum ses ayarladıgım zaman anfiye bile ihtiyaç duymuyorum diye bilirim baslar çok harika özellikle keşke imkan olsada size dinlete bilsem ben gayet memnunum şahsen hı pionner da da direksiyon kumandalarını kullana biliniyormu bilmiyorum bu teyp lerin dışındaki teyipler de direksiyon kumandaları çalışmıyor orjinal olmadığı için ben şahsen o teybi beğenmemiştim ama dediğim gibi zevkler tartışılmaz Yorum bağlantısı
Hakkı Ünsal 18 Ağustos 2013 Paylaş 18 Ağustos 2013 (düzenlendi) Çok daha kaliteli teypler var .Clarion,Jvc,Kenwood,Alpine dokunmatik teypler.Sony yada illa oraya uyacak teyp bakılıyor bir turlu anlam veremiyorum buradaki insanlara ben.Size bahsettigim teyplerde geri gorus kamerası,bluetot,anfi cıkısları,direksiyon kumandası girişleri(aparatı30tl'ye satılıyor),iphone uyumlu,woofer ayarları var.Markalarının ne olduguda belli.İkinci el 700 ile 1200 arasında bir suru mevcut.Navigasyonlu modelleride var.Resimde ornegi var.Ayrıca etrafındaki plastigin gri renk olanıda var.Oda olmadı karbon kapayınız. Pioneer asla onermem,koydugum resim pioneer denk geldi sadece. Alınacaklar 1.Direksiyon kumanda adaptörü 30 tl 2. Double din teyp cercevesi fiyatı makul su anda hatırlamıyorum Artıları: Satması kolay. Ekranı daha buyuk. Kaliteleri tartısılmaz. 18 Ağustos 2013 tarihinde Hakkı Hakan Ünsal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakkı Ünsal 18 Ağustos 2013 Paylaş 18 Ağustos 2013 (düzenlendi) 18 Ağustos 2013 tarihinde Hakkı Hakan Ünsal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Sarkın 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 yeni kamasonic ks f11 aldım ve taktırdım. fiyatına göre çok güzel ve sizi tatmin ediyor. geri görüş kamerası da dahil 850 tl ye maloldu. yalnız geri görüş kamerasının şöyle bir handikapı var. otomatik vites araçlarda P(park) dan D(drive) a her alışta R(reserve) den geçerken kameraya geçiyor buda müziği kesip açıyor:( çözümü bulamadım hala Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 bende 2011 F2,5 collection var. şu navix entegre navigasyon-teyp hoşuma gitti. atakan tunning sıfırına 650 diyor. acaba araç değiştirme ihtiyacı yüzünden çıkarıp elden satan olur mu? kullananlar memnun, ses kalitesi 6000 cd civarında mıdır? radyo da parazit oluyor mu? Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 (düzenlendi) aracım 2011 makyajlı kasa focus 2,5 collection paket. elinde aracıma uygun entegre navigasyon-multimedya cihazı olan var mı? sıfır almak istemiyorum. araba işi bu. yarın pat diye satarsın, üzerinde versen olmaz, alıp satsan olmaz, sıkıntı yani...onun için 650-700 vereceğime daha uygun fiyatla temiz çıkma alabilirim. 200-300 liraya normal navigasyon cihazı alacağıma, 3-5 daha ekleyip ikinci el entegre navigasyon cihazı almak daha işime geldi. navix iyiye benziyor. yardımcı olan çıkacak mı bakalım? atakan tuning sıfır cihazı 650 lira yapmış. 28 Kasım 2013 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 (düzenlendi) ruhan abi merhaba bende bu ayın başında navix cihaz sahibi oldum.aracımla bağımı kuvvetlendirmek adına aldım.fakat sony ile arasında bariz ses kalitesi farkı var.bunun dışında özellikleri güzel tüm fonksiyonların bir arada olması güzel.fakat olmasada olur diyorum bazen montajı içinde 850 lirayı buldu aracıyla çok vakit geçirenler için ideal arabamı satacak olursam satışını buradan yaparım merhaba bahadır kardeş, ses kalitesi ford 6000 cd kadar olsa yeter bana. bende ki cihaz sony olmadığı için farketmez. ben aracımı yılda en az 20.000 km kullanırım. ş.arası yola çok giderim. ist. ankara kayseri sürekli gider gelirim. özellikle ist. ve kayseride çok sıkıntı çekerim. sağolsun kayınço sürekli ev değiştirir. her sene yeni ev aramakla geçer. ankara zaten her gidişim de değişiyor. tabela eksiği çok. ist. zaten okyanus gibi, bilmeyene çok zor. dilediğin gibi gezemiyorsun. geçen bursaya gittim, rezil oldum bursanın içinde...kesin bir cihaz alacağım, bulursam entegre, yaza kadar bulamazsam o zaman normal navigasyon alırım. çünkü yazın oğlanın üniversite yerleştirme işleri için ank. yada ist. bayağı gidip geleceğim. ben araçla çok vakit geçiririm. satacak olursanız, haberim olursa sevinirim. teşekkür ederim. 28 Kasım 2013 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts