Haluk Şentürk 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 (düzenlendi) Aracım 2012 model 1.3 Dizel 95 bg.15 binde.Forumdan arkadaşların da sayesinde (Sağolsunlar,Balıkesirden Ahmet ve Önder) temiz bir araç aldık.Hiçbir sıkıntısı yok.donanımında sınıfına göre yok yok.B sınıfı bir araca göre ebatları sürüş konforu tatmin edici.Ben de chevroletlere karşı ön yargılıydım ama bir buçuk iki ay bu sınıftaki araçları araştırdım kıyasladım.Alınabilinecek araçlar arasında donanım- fiyat konusunda önde gelen araçlardan biri.Bagajı 500 litrenin üzerinde.Bu sınıfta sedan düşünmesem İ20 Ya da Polo Blue Motion alırdım. bakalım zaman kalitesini ortaya çıkartacak.Keyifli sohbetler dilerim... 3 Mart 2016 tarihinde Haluk Şentürk tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Hayırlı olsun hocam donanım olarak da baya iyi görünüyor masallah... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Hayırlı olsun. Kazasız belasız... 1 Yorum bağlantısı
Burak Koca 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Hayırlı olsun hocam, Maşallah :nazar: Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Murat'a katılıyorum, ortalamanız neden bu kadar yüksek? Bana göre piyasada şu sıralar alınabilecek en donanımlı ve fiyatı uygun araçtır. :nazar: Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Fiat'ın multijet motoru kendini kanıtlamış bir motor. Sorunsuzca kullanabilirsinniz. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Hayırlı olsun. Şu aracın iç göstergelerine bir türlü ısınamadım. Keşke adam akıllı bir km saati koysalarmış... Yorum bağlantısı
Süleyman Türker 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Aynı aracın benzinlisi ve HB i babamda var sıfır almıştık biz biraz pişman olduk aldığımıza yedek parça konusunda biraz sıkıntı yaşadık inşallah sizin başınıza gelmez böyle bir durum. Daha bir yıllık arabanın durup dururken kalorifer radyatörü delinmiş kaloriferden bir koku bir duman neyse gittik servise değiştireceğiz dediler ancak parçanın gelmesi 2 ay sürdü. Şöyle de bir ayrıntı var parçanın geç gelmesine sebep bayinin sahibi olan şirketin iflas eşiğine gelmiş olması olabilir diye düşünüyorum çünkü başka bir bayi üzerinden getirttiler parçayı. Şimdi de sol dikiz aynası çatladı öyle kullanıyoruz nasıl olsa parça geç gelecek diye. İşte bu sebeplerden dolayı soğuduk arabadan ama dediğim gibi sizin başınıza gelmez inşallah böyle durumlar. Aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Haluk Abi tekrar hayırlı olsun, 10 numara ilden 10 numara araç aldın, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Hayırlı olsun, güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 iyi günlerde kullanın benimkinin ikizini Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Tasarım olarak fevkalede güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 25 Nisan 2013 Yazar Paylaş 25 Nisan 2013 (düzenlendi) Araca Maşallah Ortalamanız çok yüksek Murat'a katılıyorum, ortalamanız neden bu kadar yüksek? Bana göre piyasada şu sıralar alınabilecek en donanımlı ve fiyatı uygun araçtır. :nazar: anlık bazen böyle rakamlar çıkıyor.kışın sabah sıfırladığımda 10 litre bile gördüm.ama kilometreye bakılınca bu değerler tutmuyor.örnek rampa aşağı sıfırlayınca 0.0 gösteriyor mesela...ama LTZ olanlar biraz fazla yakıyor galiba.ama fiestamla aşağı yukarı aynı. Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Aynı aracın benzinlisi ve HB i babamda var sıfır almıştık biz biraz pişman olduk aldığımıza yedek parça konusunda biraz sıkıntı yaşadık inşallah sizin başınıza gelmez böyle bir durum. Daha bir yıllık arabanın durup dururken kalorifer radyatörü delinmiş kaloriferden bir koku bir duman neyse gittik servise değiştireceğiz dediler ancak parçanın gelmesi 2 ay sürdü. Şöyle de bir ayrıntı var parçanın geç gelmesine sebep bayinin sahibi olan şirketin iflas eşiğine gelmiş olması olabilir diye düşünüyorum çünkü başka bir bayi üzerinden getirttiler parçayı. Şimdi de sol dikiz aynası çatladı öyle kullanıyoruz nasıl olsa parça geç gelecek diye. İşte bu sebeplerden dolayı soğuduk arabadan ama dediğim gibi sizin başınıza gelmez inşallah böyle durumlar. Aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim. geçmiş olsun şimdilik bir sorun yok.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Haluk Abi tekrar hayırlı olsun, 10 numara ilden 10 numara araç aldın, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah. teşekkürler Önder valla 5000 kilometre yol yaptık bu arada şimdilik bir sıkıntı yok .Ayrıca iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.kazasız belasız sürüşler dilerim... 25 Nisan 2013 tarihinde Haluk Şentürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 anlık bazen böyle rakamlar çıkıyor.kışın sabah sıfırladığımda 10 litre bile gördüm.ama kilometreye bakılınca bu değerler tutmuyor.örnek rampa aşağı sıfırlayınca 0.0 gösteriyor mesela...ama LTZ olanlar biraz fazla yakıyor galiba.ama fiestamla aşağı yukarı aynı. geçmiş olsun şimdilik bir sorun yok.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim teşekkürler Sefa valla 5000 kilometre yol yaptık bu arada şimdilik bir sıkıntı yok .Ayrıca iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.kazasız belasız sürüşler dilerim... Abi Sefa kim? :unsure2: Önder ben... :bye: Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 25 Nisan 2013 Yazar Paylaş 25 Nisan 2013 Abi Sefa kim? :unsure2: Önder ben... :bye: kusura bakma Önder valla ben de anlamadım :unsure2:dalgınlık işte .Mesajda düzelttim.kusura bakma.bir daha olmaz Çok sıfırlayınca yüksek gösteriyor herhalde. Bende yol bilgisayarı yok, ilk depoda start-stop kapalı kullanırdım 6.0lt çıkardı depo ölçümüm. Sonra açtım bir daha 5.4lt üstünü görmedim şehiriçinde. Şehirdışında da 87 km/s hız sabitleyici açık halde 3.0lt, 132 -150 arası radar görüş alanım açıldıkça hızlanıp yavaşlayarak da 4.9lt yakıyor. Çok sıfırlayınca yüksek gösteriyor herhalde. Bende yol bilgisayarı yok, ilk depoda start-stop kapalı kullanırdım 6.0lt çıkardı depo ölçümüm. Sonra açtım bir daha 5.4lt üstünü görmedim şehiriçinde. Şehirdışında da 87 km/s hız sabitleyici açık halde 3.0lt, 132 -150 arası radar görüş alanım açıldıkça hızlanıp yavaşlayarak da 4.9lt yakıyor. rakamlar oldukça iyi .açıkçası çok ölçme fırsatım olmadı tam olarak.ancak benim için ideal ölçülerde yakıyor.az önce okuldan gelirken sıfırladım.hiç yüklenmeden 7 kilometre sürdüm 3.1 gösteriyordu.bakalım bi ölçmeye çalışacam yakınlarda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts