Haluk Şentürk 27 Nisan 2013 Yazar Paylaş 27 Nisan 2013 Az önce AŞTİ'ye giderken Samsun yönünden Konya yönüne U çekerken taksicinin birisi yapıştı tampondaki stickerdan acemi olduğumu yorumlayarak korkutmak için yapıştı tamponuma, her zamanki gibi gaz kesmeden U çekerek aynadan sildim. U'dan çıktığını gördüğümde aramızda bayağı mesafe açıldı. O sırada 3 tane çukur gördüm. Anlayacağı dilden ikinci bir ders vereyim diye 2 çukurun arasından yanlayarak geçtim, her zamanki gibi gaz kesip çizgimde durmayı bekledim ama tam vites değiştirirken girdiğim için ayağımın debriyajda olduğundan gaz dozlama yaparak tutunduramayacağını unuttum. Sadece sol ön tekerleğe fren yaptı, bu müdaheleyi ilk defa yaşadım. Yol boş olsa tamam ama kaldırıma 30cm falan vardı. İlk defa korktum diyebilirim. 4 çeker ESP'li arabamız olsa da 4 tekerde birden gaz dozlaması yapsa Özetle ne yapın edin ESPli araba alın. Aveo'nun klavuzunda bizzat yazıyor ESP müdahelelerini alışkanlık hale getirmeyin, her araçta ESP olmayacağını unutmayın diye. Taksici bayağı şaşırdı kurtarmama. sen yine de böyle araç kullanma. sağlık her şeyden önemli.trafikteki herkesi kafaya taksak her gün karakolluk oluruz....herkesi eğitmek ya da herkese hak ettiğini bildirmek mümkün değil maalesef. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 30 Nisan 2013 Yazar Paylaş 30 Nisan 2013 Hem Amerikan J.D Power müşteri memnuniyeti araştırmalarında satın alım tarihinden en az 3 ay geçmiş sahipler arasında yapılan değerlendirmelerde, hem de KBB'deki sahip değerlendirmelerindeki 8.9/10 ortalamasıyla Chevrolet Sonic, Amerika'da sahibini en çok memnun eden otomobil olmuş: http://www.chevrolet...chback-car.html sonic ile aveo arasında kalite olarak fark olduğu kesin.videolarda bile açıkça görünüyor.örnek ltz kitapçığında alarmdan bahsediliyor (İngilizceden birebir çevrilmiş) ama bizim araçta yok.servise soruyorum. Türkiyedeki araçlarda bu özellik yok diyor.ama yine de araç şimdilik iyi... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 cruze 2.0 tdi testi yapmıştım , fena bir şanzıman acaip az devirde acaip hzılı gidiyor teoride 260 km/h gibi hesplamıştım, çok daha güçlü motora da konuor amerikada, aynı şanzıman 2 riyileştirme görmüştü aynısı ise, evet fenadır.... bedava arabadır cruze 2.0 tdi mesela, 0-160 testinde 3.20 udm yi geçiyordu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 basit oluyor deseydin, satıcı perili köşkte mi üretiliyor sanmış? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 132 yi geçemediğin kısa bir yol için mi? en az 15bin kayıpla.. değmez bari otomobil alacam desen neyse de Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 tamam 10 ver daha üste , aveon güzel, birkaç beygir için yepyeni araba değişilmez, kasa değişir, düşünülebilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 kendi kendine kilitliyorsa sorun var tabii telefon şart, liberty al anahtarla denize gir, waterproof Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 11 Eylül 2013 Yazar Paylaş 11 Eylül 2013 Haluk ..hayırlı olsun... eyvallah abi. serviste görüşemeyiz biraz Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 11 Eylül 2013 Yazar Paylaş 11 Eylül 2013 Benimkiyle alakası yok bu devir - hız ilişkisinin 95lik test etmeyi çok istedim, satış temsilcisi Türkiye'deki hiçbir bayide 95lik test arabası yok dedi. Ama ben kullandım seninkinden apayrı bir dünya öyle söyleyim alakası yok seninkiyle ikisi de 1.3 nasıl oluyor deme dedi. Samsun a yolun düşerse, beklerim.Test sürüşü sonrası farkı göreceksin.Gerçekten arada epeyce fark var.bayide LT test ettim,O da başarılı idi ama LTZ nazar değmesin gayet başarılı.Söyledim ya araca binen de kullanan da bi şok yaşıyor.Devir olarak şöyle özetleyeyim aracın bilgisayarı 67 kmde SHİFT yazarak 5. Vites istiyor.atarsan araç 1200-1300 devirlere düşüyor.83 km falan da SHİFT yazıyor 6. vites istiyor.yine devir 1200- 1300 lere düşüyor. Ancak ben pek aldırmıyorum.Eski bir dizel kullanıcısı olarak 2000 devirin altına inmiyorum.(KAT ve DPF olayından dolayı)yani aracı 5 vites gibi kullanıyorum 100 km den sonra 6. vitese atıyorum.yakıtı da biraz fazla yakıyorum ama aylık olarak bana 20 - 30 lira bir zararı var.o da olsun.zaten araç az yakıyor bir de daha az yaksın diye kendimi ve arabayı yırtmıyorum. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 12 Eylül 2013 Yazar Paylaş 12 Eylül 2013 Benimki de gaza az bastığım düz yolda ya da yokuş aşağı yolda 67 km/s'de 5'e at diyor, genelde 73 km/s'de 5'e at diyor ama 6 yok 6 gerçekten iyi .fiesta kullanırken 110 km de falan arada ayağımı dalgınlıkla debriyaja atardım.Anladım seni Yorum bağlantısı
Hüseyin Turan 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Aracım 2012 model 1.3 Dizel 95 bg.15 binde.Forumdan arkadaşların da sayesinde (Sağolsunlar,Balıkesirden Ahmet ve Önder) temiz bir araç aldık.Hiçbir sıkıntısı yok.donanımında sınıfına göre yok yok.B sınıfı bir araca göre ebatları sürüş konforu tatmin edici.Ben de chevroletlere karşı ön yargılıydım ama bir buçuk iki ay bu sınıftaki araçları araştırdım kıyasladım.Alınabilinecek araçlar arasında donanım- fiyat konusunda önde gelen araçlardan biri.Bagajı 500 litrenin üzerinde.Bu sınıfta sedan düşünmesem İ20 Ya da Polo Blue Motion alırdım. bakalım zaman kalitesini ortaya çıkartacak.Keyifli sohbetler dilerim... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us hocam konu epeyce eski fakat sormak istiyorum, aveo duruyor mu duruyorsa şu anda kaç bin km.de, memnunmusun değiştirmeyi düşünüyormusunuz. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 29 Şubat 2016 Yazar Paylaş 29 Şubat 2016 Hüseyin Bey, aveo duruyor, şu an 56 binde. Son derece memnunum, fiyatına göre on numara bir araç. Güvenlik ve konfor adına nerdeyse yok yok. Değiştirmeyi bir ara düşündüm, chevrolet Türkiye den çekilince satsam mı dedim. Satıp aynı özelliklerde başka araç alayım dedim. Üstüne en az 15 bin vermem gerektiğini görünce vazgeçtim.üç yıldır kullanıyorum inanın fiyatına göre çok iyi bir araç. Değiştirmeyi düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Tugay YILMAZ 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 On 29.02.2016 at 23:46, Haluk Şentürk yazdı: Hüseyin Bey, aveo duruyor, şu an 56 binde. Son derece memnunum, fiyatına göre on numara bir araç. Güvenlik ve konfor adına nerdeyse yok yok. Değiştirmeyi bir ara düşündüm, chevrolet Türkiye den çekilince satsam mı dedim. Satıp aynı özelliklerde başka araç alayım dedim. Üstüne en az 15 bin vermem gerektiğini görünce vazgeçtim.üç yıldır kullanıyorum inanın fiyatına göre çok iyi bir araç. Değiştirmeyi düşünmüyorum. Hocam bizim şirkette daha boş bir modeli var aveonun ve 287bin kmde arabaya 300kg 400kg yükleniyor hala daha canavar gibi kullanılıyor. Ama şöyle bir sıkıntımız oldu motor takozu iptal ve bulamadık şuanda. Birde turbo hortumu patladı bununda yedek parçası yok bizde hortumu kendimizce değiştirerek çözmüştük. Yedek parça sıkıntısı yaşanmasa gayet iyi araç birde ilk çıkan dizel broadwayler gibi sesi var onu saymazsak tabi. Araca iyi bakarsan ve yılda 10bin geçmiyorsan 15 sene daha rahat rahat binersin üzülmeden 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 1 Haziran 2017 Yazar Paylaş 1 Haziran 2017 Hocam bizim şirkette daha boş bir modeli var aveonun ve 287bin kmde arabaya 300kg 400kg yükleniyor hala daha canavar gibi kullanılıyor. Ama şöyle bir sıkıntımız oldu motor takozu iptal ve bulamadık şuanda. Birde turbo hortumu patladı bununda yedek parçası yok bizde hortumu kendimizce değiştirerek çözmüştük. Yedek parça sıkıntısı yaşanmasa gayet iyi araç birde ilk çıkan dizel broadwayler gibi sesi var onu saymazsak tabi. Araca iyi bakarsan ve yılda 10bin geçmiyorsan 15 sene daha rahat rahat binersin üzülmeden [emoji4]inşallah. iki üç sene daha binerim galiba, bakalım. Benim aracın motor takozu ses yapıyordu. Garantiden değişmişti iki yil önce. İnsignianin ya da astra motor takozu olur diye hatırlıyorum. Sormuşsunuzdur gerçi ama opel parçaları oluyor genelde. Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 Haluk Hocam merhaba, aracınızdan memnunsunuz anladığım kadarıyla, kazasız belasız güzel günlerde kullanın Malum arabayı sattık ve 20 bin civarı bir şeyler alabileceğim. kalos ların fiyatı bana uygun geliyor. Aveo ile arasında bariz bir fark var mı? kafam allak bullak oldu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 Kalos ile ayrı dünyalardır. Onun yerine düşük model clio daha avantajlı olur 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 1 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: Kalos ile ayrı dünyalardır. Onun yerine düşük model clio daha avantajlı olur Sen clio öneriyorsan demek ki diğer araç yerlerde sürünüyor 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 Pazara gidip ne denk geldi alıp geçicem, bundan korkuyorum Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 hyundai de bakmanızı öneririm Tipleri hiç hoşuma gitmiyor Ali [emoji848] Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 2 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2017 Haluk Hocam merhaba, aracınızdan memnunsunuz anladığım kadarıyla, kazasız belasız güzel günlerde kullanın [emoji4] Malum arabayı sattık ve 20 bin civarı bir şeyler alabileceğim. kalos ların fiyatı bana uygun geliyor. Aveo ile arasında bariz bir fark var mı? kafam allak bullak oldu [emoji20][emoji4]kalos hakkında hiç fikrim yok İsa Bey. 10 yıldır kullanan ve satmayı düşünmeyen bir arkadaşım var. Referans olur mu bilmem. Ben bulaşmazdım ama.[emoji6] 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Temmuz 2017 Paylaş 2 Temmuz 2017 kalos hakkında hiç fikrim yok İsa Bey. 10 yıldır kullanan ve satmayı düşünmeyen bir arkadaşım var. Referans olur mu bilmem. Ben bulaşmazdım ama.[emoji6] Hayırlısı, yakında belli olur, bakalım kimin oltasına takılacağım [emoji16][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts