Taner Aksoy 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Arkadaşlar 2011 model olan Focus'umu satarak Mondi'lenme kararı aldım ve bu sebeple aracımı satışa çıkardım. Sizlerden ricam tereddüt ettiğim bir kaç hususta bana yardımcı olmanız. Minimum 2011 Model, Maksimum 47.000 TL civarında bir araç alacağım. * Ecoboost motorun 160 beygir olması dışında farkı, eksi ve artıları nelerdir. İllaki bu motoru mu tercih etmeliyim. * Benzinli Titanyum mu Dizel Trend mi tercih etmeliyim. '''Fiyat eşitliği acısından''' Yıllık ortala Kilometrem 10.000 civarı. * Mondeo'daki ses yalıtım durumu nedir. '''Focus'ta memnun değilim''' * Mondeo'daki LPG uyumluluğu nasıldır. * Siz olsanız Mondeo mu Süper B mi tercih edersiniz. Süper B 1.4 Motor ve Mondeo'dan daha az donanıma sahip. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 (düzenlendi) Yılda 10.000 km ise 1.6 ecoboost alınabilir bence, biraz daha zorlarsanız selective alır arkanıza bakmazsınız. Abartıyor diyebilirsiniz, fakat ses yalıtımı 2012 passattan bile iyi diyebilirim, muhakkak test sürüşü yapın. Ecoboost lara Tsi da olduğu gibi %100 lpg ile çalışabilen Vielle marka lpg uyumlu diye biliyorum fiyat 3800 TL civarı (başka marka yeni bir sistem çıktı ve uyumluysa onu bilmiyorum) Suberb hakkında yanılıyor olabilirsiniz elegance donanımının mondeoyu aratmadığını iyi biliyorum, diğer artısı eksisi tartışılabilir. Görünüm açısından superb nin yanında bile geçmezdim. Edit: imla 26 Nisan 2013 tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Aksoy 26 Nisan 2013 Yazar Paylaş 26 Nisan 2013 Eray bey gördüğüm kadarıyla sizde Mondeo kullanıcısısınız ve anladım kadarıyla da gayette memnunsunuz. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Eray bey gördüğüm kadarıyla sizde Mondeo kullanıcısısınız ve anladım kadarıyla da gayette memnunsunuz. Eksileri de var tabi ama genel olarak çok memnunum. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 (düzenlendi) SuperB güzel bir araç ama gerçekten alıcı gözle bakın ve aracın uzun ama dar olduğunu göreceksiniz. Bunu aracı kötülemek için yazmıyorum. Bazen simetrik duruşun kullanıcı açısından öneminin araçdan alınan keyfle doğru orantılı olduğu durumlar olur. MEsela benzer durum Linea için de geçerlidir. Bu kişisel bir ayrıntı, bunu geçersek araca söylenecek söz yok az ama.... Konu Mondeo ile kıyasa gelince orda biraz da Mondeo kullanıcısı olmam nedeni ile öznel yaklaşarak Mondeo'nun sınıfına daha çok yakışan bir araç olduğunu düşünüyorum. Ancak bunun da bazı kriterleri var. - Selective donanım. Bulunabilirse bu donanım aracı gerçekten farklı noktalara taşıyor. - Makyajlı Kasa, öndeki gündüz ledlerinden, iç dizayna kadar ufak dokunuşların bir aracı değiştirdiğine MK3 kasa Mondeo'da şahit olmuşken, Mk4'te de aynı etkiyi alınca, Ford'un makyaj konusundaki başarısı kendi açımdan tescillenmiş oldu. - 1.6t Ecobost motor. Benzinli turbo motorun dilinden anlarsanız, yıllık 10.000km'de dizele göre daha fazla keyif alıp, dizelin tasarrufuna yakın da yakıt ekonomisi yapabilirsiniz. Saygılarımla. 26 Nisan 2013 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Mondeonun ses yalıtmı iyidir; On bin km için benzinli tercih edilebilir bilhassa kısa mesafe günlük kullanımlarda tdci tavsiye etmem, selective donanımı iyi olur. Ancak forumda aratırsanız kronik birkaç sorunu var: çamurluk keçelerinin sarkması gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 ekobuust alacaksanız, lpg yi unutun veya tdci alın Yorum bağlantısı
Serkan Hasturan 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Mondeo nun dizelide Ecoboost da iyi Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Arkadaşlar 2011 model olan Focus'umu satarak Mondi'lenme kararı aldım ve bu sebeple aracımı satışa çıkardım. Sizlerden ricam tereddüt ettiğim bir kaç hususta bana yardımcı olmanız. Minimum 2011 Model, Maksimum 47.000 TL civarında bir araç alacağım. * Ecoboost motorun 160 beygir olması dışında farkı, eksi ve artıları nelerdir. İllaki bu motoru mu tercih etmeliyim. * Benzinli Titanyum mu Dizel Trend mi tercih etmeliyim. '''Fiyat eşitliği acısından''' Yıllık ortala Kilometrem 10.000 civarı. * Mondeo'daki ses yalıtım durumu nedir. '''Focus'ta memnun değilim''' * Mondeo'daki LPG uyumluluğu nasıldır. * Siz olsanız Mondeo mu Süper B mi tercih edersiniz. Süper B 1.4 Motor ve Mondeo'dan daha az donanıma sahip. kardeşimin 2011 mondeo trend TDCI aracı satılık ilgilenirseniz benimle de temasa geçebilirsiniz. hatta kardeşime sorayım takasta yapılabilir. Yorum bağlantısı
Taner Aksoy 3 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2013 Değerli düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts