İçeriğe Yönlendir

7Bin Devirde Kesicinin Devreye Girmesi

Tugay Kayseri

Recommended Posts

Tugay Kayseri

merhaba arkadaşlar arabamda 7 devire kadar çıkardığımda kesici devreye giriyor vanalı eksoz mevcut sesi cok güzel cıkıyor bmw gibi arada yapmada sıkıntı yaratırmı malum bmw daha devir bitmeden kesiciye giriyor

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

bmwde kırmızı çizgiye kadar kırmızı çizgiyi geçmiyor benim araba sonuna kadar dayıyor

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Bmw'ler 5.500 devirde kesiciye girerler.Sıcak motorda kesiciye sokmak bi sıkıntı yaratmaz.Ama soguk motorda asla kesiciye sokma.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

bmwde kırmızı çizgiye kadar kırmızı çizgiyi geçmiyor benim araba sonuna kadar dayıyor

Sonuna kadar dayanmaması gerekir. Sizin kesiciye ne etmişler? Yazılımla mı oynamışlar nedir :s

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

bilmiyorumki 7000 devir var 7000 dayanıyor

soğukken kesinlikle yapmam ama enterasan sonuna kadar gelmesi hiçbir arabada görmedim sona kadar gelsin ibre

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Sonuna kadar dayanmaması gerekir. Sizin kesiciye ne etmişler? Yazılımla mı oynamışlar nedir :s

sen bilmezsin focus 1 lerde red line yoktur :) ne yazıyorsa sonuna kadar çevirir :)

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

ilk defa focusum oldu bilmiyorum tabi ama focus bir baska ibrede 220 cok rahat görüyor

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

ilk defa focusum oldu bilmiyorum tabi ama focus bir baska ibrede 220 cok rahat görüyor

yok size demedim bilmezsin diye :) Sani ye takılmak için söylemiştim yanlış anlamayın :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

sen bilmezsin focus 1 lerde red line yoktur :) ne yazıyorsa sonuna kadar çevirir :)

Servet abi'ye mi sorsak ne :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

bilmiyorumki 7000 devir var 7000 dayanıyor

soğukken kesinlikle yapmam ama enterasan sonuna kadar gelmesi hiçbir arabada görmedim sona kadar gelsin ibre

Görmüş oldun dostum işte 7000 çevirmesi iyidir.Gaz kesmek yok hep ileri :D Çogu kişi kesici iptali yapıyor drag arabalarında flan kesici yoktur mesela ne varsa onu çeviriyorlar :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu
(düzenlendi)

üzülüyor musun seviniyor musun anlamadım :)

tarihinde Mehmet Gürcüoglu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Eser

Bu devir kesicinin mantığı nedir ki?Madem çevirmicez o deviri..o zaman kadrana koymasınlar

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tek kadran, bir çok modelde kullanılabilir, aynı aracın farklı motoru olabilir, ona göre devir farkı olabilir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

F1 lerde devir kesici devri 6800 olmalı. 7000 i görüyorsa kesici iptal edilmiş...

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

F1 lerde devir kesici devri 6800 olmalı. 7000 i görüyorsa kesici iptal edilmiş...

kesici iptal olsa dın dın dın yapmaz 7 binde

Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

Eski aracım 1.6 Ghia da 6.500 devirde kesiyordu ama şuanda kullandığım 2.0 sport trend 7.000 devir göstermesine rağmen 7. 500 devire falan çıkıyor bana da ilginç geldi ama 5.000 deviri fazla geçmemek gerek. Aksi taktirde hoş olmayan durumlar ortaya çıkabilir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tüm enjeksiyonlu araçlarda devir kesici vardır...

Focus 1 7000 devir çeviriyorsa ve yazılımı orjinal ise devir göstergesi kalibrasyonu bozuktur.. Yani gösterge hatasıdır...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...