İçeriğe Yönlendir

Gri Mondeoyu Siyaha Çevirme Çalışması(Polisaj)

Akan Belen

Recommended Posts

Akan Belen

ironx zaten bir arkadaş göndermişti bana.Kullanma şansım olmamıştı.Bunu bitireyim de sonax alacağım bende.Dediğin gibi oldukça iyiymiş.Demek ki sonax ta söküyor demir tozlarını falan.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

teee kaç zamandır kullanırım affetmez ...

img2431f.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ayıp ediyorsun ne demek.Dediğin gibi yakın olsak hiç sıkıntı değil. :good1::biggrin:

Yakın olsan dükkan senin :D

Bu aralar Zonguldak'tan çağırıyorlar geçerken mi uğrasam dönerken mi :unsure2::D

Akan Eline sağlık makina olarak ne vardı sende.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Şişesi gri değil mi sonaxın

gri evet içindeki sıvı sarımtrak bir renkti

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu aralar Zonguldak'tan çağırıyorlar geçerken mi uğrasam dönerken mi :unsure2::D

Akan Eline sağlık makina olarak ne vardı sende.

Abi istediğin zaman gel sıkıntı yok.Ancak sabahtan akşama kadar çalışmamız lazım ona göre :D

Bende maxextra var.900-3800 devir ayarlı olanından.Biraz bunu kullanayım aklımda meguiars makinalar var :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

abi ellerine sağlık :) hazır uzmanı bulmuşken sorayım, ben zamanında bi ahmaklık yapıp plastik aksamları bantlamadan cilaya giriştim ve bazı yerler beyaz beyaz kaldı, eski hallerine dönme şansı var mı ? :) sen bilirsin Akan Abi

Biraz uğraştırır ancak döner.En fazla yapılan hatalardan biri bu belkide.İyice temizleyeceksin ilk başta.Hatta tek sefer yetmez zaten.Tam nereleri olduğunu bilmiyorum ama 2500 yada 3000 zımpara ile hafifçe zımpara yapıp.Sonrasında plastik aksam yenileyiciler var onlardan kullanırsan sorunun çözülür.Ben sonax ın ürününü kullanıyorum fotosunuda koydum yukarıda nasıl bir iş çıkardığının

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

Akan eline sağlık Cumartesi ben de swirlx ve carnauba ile elde işlem yaptım bayağı yorucu. Elimde autoglym ürünleri de var bu kez meg.i kendim ilk defa yaptım autoglym elde daha kolay uygulanıyor ve sonucu daha iyi. Lastik parlatıcı macota kullanıyorum o da güzel etkisi kalıcı.

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Evet burdan alıyorum ben genel olarak.Asıl sitesi aşağıda şimdiye kadar çok ürün aldım hiç sıkıntı yaşamadım.Fiyatlarıda genel olarak iyidir.Eğerki yurt dışından direk almadıktan sonra.Fiyata şimdi dikkat ettim gerçekten uygun.Tavsiye ederim.Ancak ne beklediğinle alakalı bir durum birazda.parıl parıl parlasın istiyorsan çok memnun etmeyebilir.Bol kullanman lazım ürünü.:D

http://erdemboya.ticiz.com/

Akan eline sağlık Cumartesi ben de swirlx ve carnauba ile elde işlem yaptım bayağı yorucu. Elimde autoglym ürünleri de var bu kez meg.i kendim ilk defa yaptım autoglym elde daha kolay uygulanıyor ve sonucu daha iyi. Lastik parlatıcı macota kullanıyorum o da güzel etkisi kalıcı.

Meg ürünleri bence biraz daha profesyonel aslında.Genelde sadece isim değiştirip hobi amaçlı satış yapıyorlar içerik olarak birebir aynı oluyor ürünler.Ben hem meg hemde ag kullanıyorum yerine göre.Bence ikisininde kendine özgü iyi olduğu ürünleri var.Tabi aslında çok daha fazla farklı marka kaliteli ürünler var.Ancak ülkemizde hem fiyat hemde ulaşabilirlik bakımdan bu ürünler yeterli seviyede bana kalırsa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...