İçeriğe Yönlendir

Susuz Araç Yıkama

ümit karagöz

Recommended Posts

ümit karagöz

arkadaşlar susuz buharla araç yıkama yeri açmayı düşünüyorum. buhar sayesinde aracın ulaşılamayan yerlerini bile temizleyebilme özelliği var. boyaya herhangi bir zararı yok sudan daha faydalı ve aracı daha parlak gösteriyor bu susuz buharlı yıkama sayesinde. siz aracınızı bu tür yıkama yerinde temizletmeyi tercih edermiydiniz fiyatlandırmada şöyle : dış yıkama 13 tl iç dış yıkama 18 tl. detaylı temizlik 90 tl

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

tercih ederdim ama bir fotoğrafla örnek verseniz daha iyi olur

Yorum bağlantısı
Gökhan İşnas

Trabzon'da açsanıza her hafta 2 kere yıkatırım :D Birkaç örnek gördüydüm bezle ulaşılamayan yerleri bile temizliyor. Özellikle iç yıkamada çok iyi. Tabi tutar mı tutmaz mı İstanbul'da bir şey diyemem.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

İstanbul'da fırçasız köpüklü iç-dış yıkama fiyatı 13-15 tl. Sonax falan 20-25 e yıkıyor. Buhar ile yıkama ilginç. Görürsem mutlaka denerim. 13 tl olan dış yıkama fiyatı da iddalı. Ben tercih ederdim. Ama ülkemizde iyi birşey yapan adamı sayıca ezici çoğunluğa sahip olan "dandikçi-taklitçiler" yaşatmamaya çalışıyor. Elinizi çabuk tutmanızı öneririm.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Buharlı yıkamada işlem sırası nasıl oluyor ? Örneğin çamurlu bir araçla geldik. Öncelikle buhar tutulup çamurların akması mı bekleniyor ? Köpük nasıl sıkılıyor ? Yöntemi biraz anlatabilir misiniz ?

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Tabiki tercih edilir.Fakat yıkamayı bi video yada resimle gösterseniz gercekten iyi olur.

Yorum bağlantısı

Kepekliyi inerken sağda hep görürüm buharlı yıkamayı. Ama bir türlü fırsat olmadı nasıl yapıldığını biraz açıklar mısınız?

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu
(düzenlendi)

piyasa araştırmasını yıkamacı açacağın yerde de yaparsan daha iyi olur zira oranın sosyoekonomik koşulları ve araba kültürü tercihte etkili olacaktır.

örnek veriyorum bağcılarla beylikdüzü ve beşiktaş farklı davranışlar gösterir.

tarihinde Mehmet Gürcüoglu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ekmeksiz karın doyar mı doymaz..Susuz da araba yıkanmaz :) Şaka bir yana memnun kalan ve kalmayanların yorumlara denk gelmiştim. Çok çamurlu olmadığı müddetçe iyi sonuçlar alınabiliyormuş.

Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen

bu fikir benimde aklımdan geçmişti lakin bir ara çok düşündüm makinalara filan baktım tek tek videoları izledim mantıklı ama denemek ve görmek lazım.

Yorum bağlantısı
ümit karagöz

buharla çamurlu araçlar kolaylıkla yemizleniyor. basınçlı buhar sayesinde çamuru çözüyor ve kolayca temizlenmesi sağlanıyor. buharla çözülen çamur buharla birlikde yok oluyor. bezle parlaktaştırılabiliyor

20 bin tl kadar param mevcut bu işe atılsam tutturabilirmiyim ve İstanbul Anadolu yakasında açmayı düşünüyorum sizce en uygun yer neresi olabilir

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

buharla çamurlu araçlar kolaylıkla yemizleniyor. basınçlı buhar sayesinde çamuru çözüyor ve kolayca temizlenmesi sağlanıyor. buharla çözülen çamur buharla birlikde yok oluyor. bezle parlaktaştırılabiliyor

20 bin tl kadar param mevcut bu işe atılsam tutturabilirmiyim ve İstanbul Anadolu yakasında açmayı düşünüyorum sizce en uygun yer neresi olabilir

yukarıda cevabını verdim dikkatinden kaçmış olabilir ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

elit kesime ulaşılabilirliği var gibi ama

"cilalı oto yıkama " daha bir akla yatıyor sanki .

elit kesim araba yıkamayla mı uğraşacak kirlendiğinde arabayı yeniliyorlar :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

köpüklü oto yıkama balonu gibi olmazsa denenebilir... köpüklü yıkama kaliteli malzeme olmazsa işe yaramıyor, kaliteli olursa bu seferde cila mila bırakmıyor ...

Buharı görmem lazım, hafta en az 1 kez yıkatıyorum 2-3 olduğu bile oluyor. Denenmeli ama işe yarıyorsa.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ben bu işi sağlıklı bulmuyorum.Basit olarak buhar suyun çok daha ince taneciklere ayrılmış şekli. Her türlü noktaya giriyor ve orada yoğunlaşıp kalıyor. Araç dışında farlar buğu yapacaktır.. Araç içinde ise tüm düğmelerin oksitlenmesine neden olacaktır..

Kendi düşüncem bu yönde..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

İçine buhar tutunca o kadar buhar nereye gidiyor ? İlla ki bir yerlerde ıslaklık kalacaktır..Ayrıca çamuru tamam buhar çözüyor ama çözdüğü çamur buharla birlikte başka bir yere taşınmıyor mu? iyi incelenmesi gereken bir yöntem. Sanki bana biraz yaptık oldu gibi geliyor :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ayrıca kış günü aracın boyası ani sıcaklık değişimine uğrayacak; bunun da zararı olabilir diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen

ben iyice inceledim lakin araç içi mantıksız geldi çünkü o buhar elbet bir yerde kalır yoğunlaşır ama dış olarak çok iyi bence :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Buharı görmem lazım, hafta en az 1 kez yıkatıyorum 2-3 olduğu bile oluyor. Denenmeli ama işe yarıyorsa.

Yılda bu kadar yıkatıyorum ben :sandalye:

Yorum bağlantısı
ümit karagöz

araç içi mantıksız olabilir ama diğer yöntemlerlede araç içi ne kadar temizleniyorki. ulaşılamayan yerler oluyor sırıtıyor pislikler. ama buğarla bu olasılık kalkıyor. ayrıca buğarı vururken özel bezlede bir taraftan siliniyor pislikler başka bir alana uçup yerleşmesin diye.

Yorum bağlantısı
ümit karagöz

ayrıca şu güzelliğide var aracınızı yerinde temizletebiliyorsunuz yani evinizin kapısının önüne aracınızı temizletebiliyorsunuz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...