İçeriğe Yönlendir

Isınana Kadar Sesli Çalışan Motor

Ekrem Gözen

Recommended Posts

Ekrem Gözen
(düzenlendi)

Aracım ısınıncaya kadar sesli çalışıyor. Sebebi nedir acaba? f1 2000 model 169 binde

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Aracınız dizel ise, zaten dizel motorlar ısınıncaya kadar daha sesli çalışır, soğuk iken yada soğuk havada daha sesli çalışırlar.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

2000 model dizel focus yok. ben tahminim ya yağı çok azalmış, ya pompa sorunlu, ya yağ filtresi tıkalı.

Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

Benim de aynı problemim vardı bujileri değiştirdim düzeldi. Sorununuz %90 bujiler. Hırıltılı çalışıyordu araç ısınanınca geçiyordu.

Yorum bağlantısı
Ekrem Gözen

yağ ,yağ filtresi yeni değişti araç lpg li 5 dk felan bir uğultu geliyo araç ısınınca sesden eser yok

Yorum bağlantısı
Şükrü Abay

Peki ses azalınca LPG ye geçmiş oluyor mu?

Benim araçta biraz sesli çalışıyor ses azalınca LPG'ye geçiyor sorun mudur abi bu ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

sübab ayarı kontrolü gelmiştir. hani şu hondacıların 10-20 binde yaptırdığı :) yada oktanı düşük geliyor yakıtın.

Yorum bağlantısı
Ekrem Gözen

uğultu gelıo motor ısınınca kesiliyo lpgde yok ses ilk çalıştıgında var

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Mehmet Ayan

bendede benzer sorun var aracım haralet çubuğu ortaya gelene kadar yüksek devirde çalışıyo ama ortaya gelince normal çalışıyo.Bujiler yeni yağ hava filitresi hepsi yeni ve aracım çok  geç ısınıyo...sorun bence termosat

Yorum bağlantısı
Hüseyin Bıkmaz

aynı sorun benim araçta da mevcut.aracımın motor sesi giderek uğultulu sesler çıkarmaya başladı.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Rasim Bolat

2001 focusum havaların soğuması ile motor sesli çalışmaya başladı. İnternet ten  5/30 castrol yağ aldım, yağ filtresi, benzin filtresi değişti, ama motor gürültülü çalışıyor, shell den 95 oktan benzin ve lpg alırıyorum en son 2 ay kadar oldu benzin alalı benzinin oktan kaybı  olmuş olabilir mi ? bir de orjinal yağ filtresi bulamadım yağ filtresi yan sanayi sebebi şimdilik benzin olarak düşünüyorum ama fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim... 

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

gürültü derken? sallantı mı? emme sesi mi?

ilk çalıştığında araç yüksek devirde çalışıyor 3-4 dk civarında o aradaki sesten bahsediyorlar sanırım abi.

Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

ne olduysa yağ değişiminde oldu çekişte kalkışta sorun yok ama ilk çalıştırdığımda devir saati normal ama gürültü lü çalışıyor diyarbakır geceleri baya soğudu sanki bir yerden hava alıyor gibi bujilerde 2000 km önce degişti yoksa ben mi takıntılıyım anlayamadım çevremdeki arkadaşlarda dinliyor motor sesini sorun yok diyorlar ama internetten aldığım yağda mı bir sorun var anlayamadım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...