İçeriğe Yönlendir

C-Max I Olanlar Dikkat ! Kaput Açılma Sorunu

Muammer Aslan

Recommended Posts

Muammer Aslan

kronik bir sorun olduğunu forumda farketmiştim tabi iş işten geçti... kaput açamadım ne yaptım ettim se olmadı basarak iterek kaputa basarak her türlü tenedim ama olmadı kaput açılmadı en son artık sanayiye götürdüm bi usta baktı bunun ön panel krılmadan kaputu ben açamam dedi git servise götür felan bi ustaya daha gösterdim yarım saat ugrastı sonunda açtı ön paneli kırmadan çıkararak açtı C MAX ı olanlar dikkat kilidin olduğu yer motora çok yakın olması kilitin içindeki yağı azaltmış kurutmuş ve kilit işlemez hale gelmiş sağolsun usta iyi bi yağladı felan derken orjinal ilk günkü gibi oldu bu arada hep boşa dönen anahtar tek çevirmeyle açar hale geldi maliyeti 40 lira oldu bana siz siz olun şimdiden bi yağlama spreyi alarak ön kaput kilidi mekanizmasını yağlayın haberiniz ola...

Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan

Hatırlatma ve uyarınız için sağolun.Ben de yarın şu kilidi yağlayayım.İnş.Benim kilide para sıkışmamıştır. :) Aracı aldığımdan beri-serviste açmadılarsa-ikinci açışım olacak.

Yorum bağlantısı
Muammer Aslan
(düzenlendi)

kaputu açabiliyorsan ne mutlu sana ...

aslında sinyal veriyordu araç ama anlamadım arada bir boşa dönüyordu 2 . 3. çevirmemde açılıyordu dert etmedik o ara... sonra araca dert olmuş 40 lira işini gördü yalnız meşakkatli ve tehlikeli bir iş anahtarsız açma işi. çünkü mazgalı çekerek ve altından kolu sokarak kilidn oraya ulaşıyorsun ve elinde 10 11 anahtarla gerekli somunlar sökülüyor sonra 4 tane vida sökülüyor( bunlar ancakarga burnu ile sökülebiliyor) bütün bunları mazgalın altından kolunu sokarak içerde yapıyorsun sonra mazgal çıkıyor dikkatli olunmazsa mazgal kırılabilir zorlama ile ... ardından kaput kilidine ulaşıyorsun ancak birde eloktronik soket var kaputa ulaştım diye sevinip birden kaputu kaldırırsanız soket uçlarına veya kablolara zarar gelebilir çünkü açtığnız somunlar ile mekanizma kaput tarfında yani üstte kaputa takılı halde oluyor soketi çıkarmayı unutmayın

tarihinde Muammer Aslan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...