İçeriğe Yönlendir

Şamil S74

Onur Bulut

Recommended Posts

Çağlar Bayur

645.000 TL istemeden önce, bir zahmet boyansa imiş, astarlı kalmış :D brnim bildiğim, evin bodrumunda, fiberden yapılan bir kasa, yapan zaten marine sektöründen. Güzel bir hobi.... de bu rakama bundan 5-6 adet yapılır herhalde, ruhsat çıkar mı bilmem

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Türkiye normaline üretti de süper spor mu kaldı geriye :i-ih: Bari ilk önce spor üret sonra süper spor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

645.000 TL istemeden önce, bir zahmet boyansa imiş, astarlı kalmış :D brnim bildiğim, evin bodrumunda, fiberden yapılan bir kasa, yapan zaten marine sektöründen. Güzel bir hobi.... de bu rakama bundan 5-6 adet yapılır herhalde, ruhsat çıkar mı bilmem

Abi gerçekten rakam uçuk arabaya baktıkça gülüyorum. :D :D

Yorum bağlantısı
Eray Sireli
(düzenlendi)

8.4 cc 700 Hp > Bu motora bu araçla hakkını verecek şekilde gaza basılsa nasıl sonuçlanır acaba :D

Önce 1300cc ufak birşey yapıp onu yolda tutmayı başarsak da sonra spor araç işine girsek keşke :)

tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

Ön göğüsteki klima ve göstergeler sanki yazıcı baskısı gibi :) Yoksa bana mı öyle geldi..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
(düzenlendi)

1000 defa gördük.oyuncak araba gibi bişey bu :)

ben ne kaputta ne bagajda,açılabilecek bir bölüm göremedim.yani bunda motor bile yok bence

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

6 harf ile berbat :D

5 harf ekleyebilir miyim :) Berbat Ötesi

Vites yolları hariç

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

8.4 cc 700 Hp > Bu motora bu araçla hakkını verecek şekilde gaza basılsa nasıl sonuçlanır acaba :D

Önce 1300cc ufak birşey yapıp onu yolda tutmayı başarsak da sonra spor araç işine girsek keşke :)

İlanda Çekiş 4WD yazılmış birde 4 çeker :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Heryeri deri ile güzelcem kaplayıp, o 16 cm.lik midleri kelebek misali konduran zihniyetten ne beklenir ki :sandalye:

Yorum bağlantısı

Sen italyan arabalarına kurban ol.

Sen bayağı kurban etmişsin kendini anlaşıldı...ama dikkat et fordclubtr'desin :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

ben bunu bir iki ufak şey dışında beğendim (özellikle orta konsoldaki ekran dışında), belki benim zevksizliğim ama :D

zevkine hasta oldum :crazy:

Yorum bağlantısı
Ön göğüsteki klima ve göstergeler sanki yazıcı baskısı gibi :) Yoksa bana mı öyle geldi..

Dogru gormussunuz bence. Orada yapistirmalar var.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...