İçeriğe Yönlendir

Ankara'Dan Tekrar Merhaba.

Ömer Türkşanlı

Recommended Posts

Ömer Türkşanlı

Aslında foruma yanlış hatırlamıyorsam 2007 de üye olmuştum ilk arabamı aldığım zamanlardı fakat sonra zorunlu doğu görevi dolayısıyla 3 yıl kadar hayattan koptuk.İnternet nerde adeta yaşam mücadelesi verdik.Sonra Ankara tekrar ama bu sefer askerlik vardı sırada.Onu da hallettik şükür(aramızda kalsın ben askerden geldim 10 gün sonra Polislere askerlik kalktı :( çok acı bir durumdu).

Neyse tekrar Ankara tekrar bir hayat, artık hayata bir şeyler katmak gerek derken oğum geldi dünyaya ve 1999 F1 Focus ambiante sedan aldım, abs yok diye satıldı, peşine VW Passat 1.8 T(hala istediğim arabadır kendisi) o da satıldı, derken 1999 Nil yeşili Hatcback F1 ambiante ve nihayet olmuşken dolusu olsun dedik 2002 F1 Focus gümüş gri Ghia.(Sunrooflu olsaydı!!!)

Uzun zamandır fotoğrafları eklemek isteiyordum ama malum iş yoğunluğu ve arabamın temiz olmayışı gibi nedenlerden eklemedim.

Kısaca bilgi vereyim.2002 model F1 Ghia 96.500 km de aldım.Araç 2-3 yıla yakın zamandır garajda yatmakta olduğundan epey toz hakimdi ama heryerde...Yatan araba malum sıkıntı motor ve yürüyen aksama 2000 TL civarı(Çoğu benim titizliğimden kaynaklı) masraf ettim.

Aklıma gelenler ise; buji, buji kablosu, ateşleme bobini, yağ bakımı, filtre bakımları, triger seti, balatalar, fren disk tornası, abs sensörü değişimi(sağ ön teker ama sorun poryada çıktı boşa değişti yani). sağ ön porya değişimi, aks kafaları iç-dış, lpg sistemi elden geçti, radyonun tuner katı değişti, 4 adet Bridgestone turanza lastik vs.vs.

Aracımı Ocak 25 de aldım 96.500 idi şimdi ise 103.000 km ye yakın.

Bunlarda fotoğraflar;

5gblBYy.jpg

N74o0GQ.jpg

ZBDPHmM.jpg

2sR9hDo.jpg

tdvLkri.jpg

N74o0GQ.jpg

pAAdgFK.jpg

ZBDPHmM.jpg

serzBnO.jpg

ve oğlum 2 yaşını geçti maşallah o da babası gibi tam bir otomobil sevdalısı :D

EqaoN6T.jpg

Bu arada kısaca belirteyim ki parçasının uygun fiyatlı oluşu, konforu, yakıt tüketimi gerçekten çok iyi fakat turbo olmaması( 1.8 T gibi olabiliridi), sunrooflusunun çok az olması, ses yalıtımının az oluşu gibi eksileriyle beraber ülkemiz standartlarında iyi bir araç Focus.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. :nazar: Ön plakayı yenilerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Çocuğunuz çok tatlı Maşallah.Allah bağışlasın.Benim de üç aylık bir Yavru Kartalım var. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Maşşallah,kazasız belasız. :nazar:

Teşekkürler işyerin Çiftlikte midir Erkan kardeşim?Yolum çok düşer tanışmak isterim, ayrıca eklemeyi unutmuşum ikamet Keçiören de işyeri malum İl Emniyet...

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. :nazar: Ön plakayı yenilerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Çocuğunuz çok tatlı Maşallah.Allah bağışlasın.Benim de üç aylık bir Yavru Kartalım var. :)

Allah bağışlasın maşallah sizin kartalda çok tatlı plaka aklımda idi ama ilk takılan orjinal plaka diye vazgeçtim. tescilden baktım bayiden çıkışından beri aynı plaka 4, sahibi olduk bizde Ankara dışına çıkan bir araç değil...

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Tekrar hoş geldiniz :flowers: aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :bravo:

Hoşbulduk,teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

uzunca bir aradan sonra forumu unutmayıp dönmeniz sevindirici :) Tekrar hoş geldiniz.Aracınızı kazasız belasız keyifle sürmeniz dileğiyle :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Aramıza hoşgeldiniz,aracın maşallahı var.. Güzel günlerde ağız tadıyla kullanın..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Bu forum şimidye dek gördüğüm en samimi forumlardan biri.Çok foruma üyeliğim var ama burdaki yakınlık, ilgi, alaka ve samimiyet başka yerde yok bence...Teşekkürler aranızda olmak çok güzel tekrar...

Yorum bağlantısı

Maşallah...çok güzel,güle güle kullanın... :nazar: ufaklıkta babasının peşinden gidiyor anlaşılan... :):nazar:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Tekrardan hoş geldiniz :flowers::nazar: maşallah f1 şahane, ama konunun en yakışıklısı ufaklık ona da kocaman bir maşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Ailenize hoş geldiniz..

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.. Oğlunuzda çok tatlı nazar değmesin maşallah.. :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Tekrar hoşbulduk. allah hepimizin yavrularını nazarlardan saklasın , acılarını göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Maşallah çiçek gibi tertemiz kazasız belasız keyifle binin inşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Maşallah :nazar: , aracınız çok güzel . Kazasız belasız sürüşler :) Abi oğlunda cok tattlı maşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Maşallah :nazar: , aracınız çok güzel . Kazasız belasız sürüşler :) Abi oğlunda cok tattlı maşallah :nazar:

Maşallah çiçek gibi tertemiz kazasız belasız keyifle binin inşallah :nazar:

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Tekrar hoşbulduk. allah hepimizin yavrularını nazarlardan saklasın , acılarını göstermesin.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

hoş geldiniz plaka hiç yabancı gelmedi bana

Keçiören sancaktepede ikamet .Yakınsak olabilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...