İçeriğe Yönlendir

Hayaldi Gerçek Oldu, 2011 Esp'Li Trend-X Focus'Um..

Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

Arkadaşlar Merhaba,

Bildiğiniz gibi Fiestamı 24 Nisan'da yeni sahibine teslim ettim. Nasıl yeni araba nasıl alırız derken derken Telefonum çaldı, sevdiğim bi abim, sana araba buldum gel al demesiyle gittim baktım hoşuma gitti araba. Bir kaç gün sonra nasıl yaparız, üstünü nasıl tamamlarız derken bi baktım almışım. Aracın beni en çok etkileyen noktası Güvenlik paketli ESP'li oluşuydu. Zaten dizel istiyordum artık LPG yıldırmıştı resmen beni.

Aracı alma konusunda kendilerini çok rahatsız ettiğim ve bir an olsun "ÖF" bile demeyen Başta Sabri Abime, Serhan Abime ve Göksel kardeşime çok ama çok teşekkür ediyorum. :flowers: Hakkınız çok helal edin.

Hasar sorgusunda bana yardımcı olan Emmi'ye ve beni Ostime yemeğe götüren ve 40 km yaptığını yüzüme vuran Sayın yöneticimiz Serkan Toker'e :p ve "Lan olm boşver ford'u gel sana octiva alalım" diyen Mustafa KOÇAK kardeşime, Çok ama çok teşekkür ediyorum. Unuttuğum abim, kardeşim varsa ne olur kusuruma bakmayın.

Arabadan bahsedecek olursak, Öncelikle bilmeyenler için söylüyorum HAYAL'imdi Çok şükür..

2011 Model 109hp Dizel, 88.000 km, ESP'li, Hatasız. ve Nazarlıklı :D

İnşaallah arabaya sorunsuz şekilde binerim :blush:

Yeni plakayı takar takmaz,

ejsxzc.jpg

Bunlar da az önce çektiklerim,

289iwzl.jpg

Nazarlığım :nazar:

1960wy.jpg

2vxnbd0.jpg

2yoaj9t.jpg

33ytlr4.jpg

1hw1vl.jpg

2qrznsi.jpg

Arabayı almadan Focus'um olursa bi Amerikan Park yaptıracağım derdim hep. Aracımı aldım forumdan Eray TURAN kardeşim satıyor. Hemen gittim aldım. Çok ısrar etmeme rağmen ücretini almadı. Hayırlı olsun hediyesi olsun dedi. Buradan da kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum. :flowers:

avn5tx.jpg

Aracımda sadelikten yanayım. Hani Öyle ST veya RS veya başka birşey yaptırmaya hem niyetim hemde param yok :blush:

Olursa şunları yapacağım dediğim birkaç şey haricinde ellemeyeceğim.

Yaptıklarım;

1- Sis farı, merceği, kapağı ve Far Anahtarı

2- Amerikan Park

Sindire sindire yapacaklarım sırayla,

1- Cruise Control Direksiyon

2- Orjinal Focus mümkünse Collection Jant. (Kesinlikle replika düşünmüyorum)

3- Çoook daha ileride teyp.

MAŞAALLAH diyen herkese çok teşekkürler :flowers:

tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

maşallah diyelim o zaman :) gri renk olması dışında her şey çok güzel :bravo:

Yorum bağlantısı

Tolgahan hayırlı olsun kardeşim, Allah kaza bela vermesin, sana mutluluk getirsin.

O nazar boncunuğa da kafayı takma öpsen geçer. :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:nazar:

Güle güle kullan.

Farlar acilen Süha'yı ziyaret etmeli derim. Hiç olmazsa karartılmış olanlardan değişmeli.

Ben olsam kapıdaki vuruğu yaptırmıştım. Biraz büyükçe.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

konfor, yol tutuş vb. alanlarda karşılaştırır isen fikir olur ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Hayırlı uğurlu olsun . İnşallah her hayalin böyle gerçek olur kardeşim . Kazasız , belasız vede cezasız sürüşler .

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hayırlı olsun kardeşim.Allah kaza bela göstermesin..Hayaldi oldu isteyince neler oluyor demek ki :nazar:

Yorum bağlantısı

gri renk olması dışında her şey çok güzel

Teşekkür ederim bende o zaman.. Neden Gri renk? :unsure2:

Tolgahan hayırlı olsun kardeşim, Allah kaza bela vermesin, sana mutluluk getirsin.

O nazar boncunuğa da kafayı takma öpsen geçer.

Abi teşekkür ederim :) Yok abi kafama hiç ama hiç takmıyorum. Biraz kalsın zaten yaptırırım onu ;)

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Maşallah güzel duruyor

Teşekkür ederim :flowers:

Güle güle kullan.

Farlar acilen Süha'yı ziyaret etmeli derim. Hiç olmazsa karartılmış olanlardan değişmeli.

Ben olsam kapıdaki vuruğu yaptırmıştım. Biraz büyükçe.

Teşekkürler Sani..

Far konusunda bişeyler yapacağım ama şuan durumum pek el vermiyor. Ama zamanla aklımda ;)

Vuruk kalsın istedim biraz ;)

konfor, yol tutuş vb. alanlarda karşılaştırır isen fikir olur

Konfor olarak Fiesta ile kıyaslama yapılamaz bile. Gerçekten bir üst seğment'e çıktığını farkediyorsun. Şöför tarafı tamamen sürücüyü rahatlatmak için bence. Yol tutuşu Fiestayla 70 ile girdiğim dönemece 90 ile girdim sonradan hızımı farkettim diyebilirim ;)

hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin

Çok teşekkür ederim :flowers:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun Tolgahan

Abi Teşekkür ederim.

Hayırlı uğurlu olsun . İnşallah her hayalin böyle gerçek olur kardeşim . Kazasız , belasız vede cezasız sürüşler .

Amin Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun kardeşim.Allah kaza bela göstermesin..Hayaldi oldu isteyince neler oluyor demek ki

ABi çok teşekkürler. Hep beraber inş. :)

maşşallah. espliyse tamamdır hemde 109 daha ne olsun.

Benim olsun yeter :p Teşekkürler..

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle.

Çok teşekkürler..

Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın

Hocam çok sağol :)

maşallah..Hayırlı uğurlu olsun

Çok teşekkür ederim..

NOT: Smile'ları silmek zorunda kaldığım için özür dilerim. Ama mecbuuuur :D

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanırsınız inşallah. :)

Çok teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun maşallah.

Sağol kardeşim ;)

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Hayırlı uğurlu olsun sonunda kavuştun focus una, hem gri, hem dizel süper görünüyor satmazsın bunu 5 sene daha.

janta gelince çok ucuza titanium jantlar düşüyor sahibinden de orijinal sana onlardan bakalım çok daha şık durur.

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin, kaza bela vermesin inşallah, maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Emre Tutak

Hayırlı olsun , kazasız , keyifli sürüşler :nazar: :nazar:

Nazarlıkta ilk ve son olur inşallah :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...